Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (398)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

In ritmul acesta nu mai tin pasul cu voi......iar cand o sa ajung acasa nu mai apuc sa recuperez, ma bucur ca sunteti asa active, vestile bune v-au mai scos de dupa canapea.........Maria, unde esti ascunsa????

Si noi incepem de duminica cu imunizarea, desi nu suntem atat de sensibili, dupa cele doua serii de tuse urata, m-am hotarat sa incerc, nu sunt 100% sigura ca este eficient...voiam sa incep de la 1 august cum vb cu dr, dar am amanat de frica ca il bombardam cu siropuri( se suprapunea peste laringita, daca o fi fost larngita?)

Gata, fug langa Cristi... se termina curand cu binele

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia1178 spune:

Cecilia, nici io nu sunt convinsa cu merg imunizarile astea dar vreau sa am sufletul impacat...om vedea ce se v-a intampla...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna dragele mele mamici, ce de noutati am citit azi.

Myral, felicitari pt bb Darius, esti o mamica deosebita si puternica, ai terecut prin multe incercari in ultima perioada.

Bernix, felicitari pentru sarcina!

Prisi, felicitari pentru baietel!

Sim, se pare ca aveti un concediu foarte frumos, distractie placuta!

Kriss, ma bucur mult ca ti-ai intalnit soarele, sa aveti parte de multa iubire si armonie.

Claudia, sanatate Teodorei!

Noi am fost raciti saptamana trecuta, inclusiv bb a mai avut ceva secretii dar nimic serios. Mama e bine, s-a externat saptamana trecuta din spital .

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Papanash cum ai timp spune-ne pe scurt despre problemele cu pedo....

Eu am sugerat schimbarea p nu pentru a ingradi accesul mamaicilor mai putin active ci pentru a trece la una mai puternica...Nu detaliez ca ar fi prea obvious dar chiar s-ar cere schimbarea!!!!! Teodora gindeste-te un pic si spune daca nu-i asa!!!

Exista nebuni de tot felul. Chiar astazi unul pe strada se uita ciudattttt...

-------------------------------

Erina mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Erina eu nu inteleg un lucru. Parola la mail-ul comun nu a fost facuta niciodata publica. Totul a circulat pe mail/PM. Ma indoiesc ca vreuna din noi a facut vreo imprudenta. Ce nebun sau neavenit ar putea sa fie in posesia respectivei parole? Si daca o schimbam care-i diferenta? Procedura de comunicare a ei va fi tot mail/PM. Daca n-a fost sigur o data de ce ar fi a doua oara? Sau daca cineva a "spart-o" pe asta de ce n-ar sparge-o si pe urmatoarea? Sa stii ca din punct de vedere tehnic parola noastra are caracteristicile unei parole puternice [:d] Ca si Teo, nu vad utilitatea schimbarii ei. Si tot ca Teo va rog sa nu va suparati pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Claudia sanatate Teodorei. Poate totusi ii dati de capat.

Mandarinuta, sanatate multa si voua. Cum e mama ta cu enterocolita?

Luy odihneste-te la munte, ca o meriti!

Azi am o zi supra-aglomerata si nu pot sa vad nici poze. Bernix, sunt sigura ca sunt superbe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Slippers, multumim, mama e bine, a mai tinut regim si tratament, dar si-a revenit.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

In ritmul acesta nu mai tin pasul cu voi......iar cand o sa ajung acasa nu mai apuc sa recuperez, ma bucur ca sunteti asa active, vestile bune v-au mai scos de dupa canapea.........Maria, unde esti ascunsa????

Si noi incepem de duminica cu imunizarea, desi nu suntem atat de sensibili, dupa cele doua serii de tuse urata, m-am hotarat sa incerc, nu sunt 100% sigura ca este eficient...voiam sa incep de la 1 august cum vb cu dr, dar am amanat de frica ca il bombardam cu siropuri( se suprapunea peste laringita, daca o fi fost larngita?)

Gata, fug langa Cristi... se termina curand cu binele

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

sunt si eu prin zona,am citit vestile bune,m-am bucurat alaturi de voi,doar ca tare,tare greu cu scrisul,nu am timp,nu mai reusesc sa duc la bun sfarsit tot ce imi propun,uff... unde-s vremurile cand stateam si palavrageam aici pe forum,scriam cate un capitol pe zi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Myral ,sa-ti traiasca puiul ,sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii,imi pare tare rau ca nu am stiut prin ce treci ,sunt sigura ca aici gaseai un sprijin si o vorba buna,
Bernix felicitari mamico,sarcina usoara
Nana
Kriss ma bucur nespus pt tine
Multa sanatate tuturor bolnaviorilor mari si mici,
si mai aveam atatea de spus ,dar gata,timpul a expirat,trebuie sa merg la bucatarie ca-mi vine trupa la masa...
P.S.vroiam sa va intreb ce si cat mai mananca pitici vostri ca a mea nu se mai opreste,sunt zile in care mananca mai mult decat frate-su,nu stiu unde baga ca nu este nici dolofanica,doar ca am momente cand ma ingrijorez...
sper sa mai am timp sa mai intru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Teo ai un PM mare de la mine

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Salutare fetelor!

Am intrat sa va spun ca suntem bine acum, ne-am revenit, doar eu am ramas in urma cu somnul rau de tot, as dormi intr-una.
Cecilia am fost cazati in Saturn la un hotel, dar la ce am vazut in ultimul timp la tv cred ca este o problema generala, foarte multe persoane care se intorc de pe litoral prezinta aceste simptome, cica caldura excesiva ar fi de vina.

Bernix felicitari pentru sarcina, esti o fericita mamico, auzi la ea singura, relaxare maxima.

Myral felicitari pt baietel, esti o mamica tare incercata.

Luy concediu placut la munte si stai cuminte perioada asta si mai ales pe caldurile astea, bine ca nu mai trebuie sa mergi la serviciu.

Adelina este bine acum, si-a revenit surprinzator de repede, imi era groaza doar la gandul ca la ea enterocolita se manifesta tare urat. Azi am intrebat-o ce vrea sa se faca cand va fi mare si a spus ca vrea sa mearga la "dadinita". Doamne ajuta! In rest nebunii si multe perlute.

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput