Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (398)
Raspunsuri - Pagina 7
Sabina spune:
da de ce PM, vreau si io sa stiu :))
la multi ani Ema!
La multi ani tuturor Mariilor, mari si mici!
Cu precadere Maria de la Targoviste si Mariana de la Nemtia;)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
prisi spune:
salutare tuturor
La multi ani! tuturor Mariilor mari si mici 
Emma La multi ani! si felicitari pentru fetita 
Tot la capitolul asta multumim tuturor de urari si ganduri bune si transmitem mai departe cele mai bune ganduri si sarcini usoare pentru Monica si Madalina 
Marta si Miruna
9+
prisi spune:
noi suntem bine in general, dar stam destul de prost cu timpul liber, sotul e mai tot timpul plecat peste saptamana, iar in weekend incercam sa ne facem program de familie, Miru e o vorbareata , ne intelegem destul de bine (eu cu ea) bunicii mai greu, eu cei drept mai ridic vocea la ea
in rest zilnic se pregateste de gradinita are un rucsac pe care-l umple cu diverse lucruri "putu gradinita mea" si pleaca pana pe terasa si inapoi, speram sa fie asa entuziasta si la gradi, eu sunt bine, am o sarcina mai usoara decat prima pana acum, fara greturi cu usoare ameteli la inceput si somnolenta in rest o stare de bine , mai greu cu caldura in perioada asta si cu niste fluxuri marite care-mi dau bataie de cap dar sper sa fie totul bine pana la urma si sa vina "fratioara" cu bine
in concediu inca nu am plecat doar asa cate o tura scurta de munte/mare, poate reusim pana la urma sa ne rupem macar o saptamana dar nici macar nu stim unde vrem ![]()
Marta si Miruna
9+
papanash spune:
La multi ani cu sanatate si fericire pentru toti sarbatoritii zilei, mari si mici ! Ziua numelui sa va aduca bucurii multe !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
papanash spune:
azi am fost la salina Ocnele mari, a fost superb sa stam cateva ora la 12-13 grade....intoarcerea in cuptor e naspa rau. Va recomand sa mergeti la salina, e foarte mare, cu o multime de posibilitati de joaca si relaxare.
Daca e vorba de petrecere in august ne bagam si noi, pe masura posibilitatilor pot ajuta la organizare. in septembrie plecam in concediu.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
prisi spune:
buna dimineata , azi dau eu
Erina La multi ani! sa fii fericita si implinita alaturi de cei dragi si de familia ta minunata!
Ancasilv
La multi ani si papanasilor sarbatoriti azi
Mario - Alexandru
Iarina Andreea
Marta si Miruna
17+
SabinaY. spune:
La multi ani de Sfanta Maria!
La multi ani sarbatoritilor de azi!
Va citesc cu drag,nu prea apuc sa scriu.
Am avut cateva libere si am fost plecati pe ici-colo.Fetele au fost cuminti.CAnd sunt acasa,se joaca ce se joaca impreuna pana incep sa se certe.Erika incepe sa tipe,Lisa isi baga mainile in parul ei si trage cu putere.Daca ma suna cineva renunta rapid la conversatie caci nu ne putem intelege:)
Erika avusese o perioada tare rea.Ajunsesem cu nervii la pamant.Nu ma intelegeam deloc cu ea.De ceva vreme s-a mai linistit,parca nu mai e atat de frustrata.Ma chinui sa o invat sa-mi explice ce se intampla cand e suparata,ce o deranjeaza,sa comunicam.Daca o iau in brate si o ajut sa se exprime,se linisteste f repede.Problema este ca nu pot de fiecare data,Lisa incepe si ea sa tipe cand o aude pe Erika suparata si nu stiu cum sa ma impart mai bine.
In rest e ok,la joaca comunicam f bine.Ii place sa ii citesc,i-am comandat cateva carti in lb romana si sta cuminte si asculta.
Si o perla,era vreo 5:30 dimineata si Lisa incepuse sirena.Erika se trezeste si ii spune Lisei:"Uite afara e inca intuneric,culca-te la loc Lisa!"
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si
Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
carpatina spune:
La multi ani pentru toate cele ce si-au aniversat onomastica ieri!
Pentru inca o data pentru aeperju! 
Sanatate, impliniri, noroc! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
La multi ani Erina! 
La multi ani ancasilv!
Sa fiti sanatoase, iubite, implinite! 
=====================
carpatina spune:
La multi ani papanash Mario Alexandru de mami betty78! 
La multi ani dulceata Iarina Andreea de mami mrl_dumitriu! 
Sanatatea sa va rumeneasca obrajii si fericirea sa va lumineze chipul! 
=====================