Iepurasi poznasi de Mar-Apr 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 10
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kossir Sa va spun si despre noi, ne diversificam de zor. Am ajuns la supica de morcov, ceapa, dovlecel, cartof si telina. Si ulei de masline. O papam de consistenta unui piure mai moale, si suntem pe chefuri, uneori mai bine, alteori mai putin, asta e. Ca o consecinta ne-am constipat. Face de cate 3 ori pe zi cate un varf de cutit de caca, cu chinuri mari. Oare biotics regleaza si asta? Cine stie? Carmen mami de Mihai 24.8.99 si de Sofia Maria 12.02.2010 |
Eu stiu ca regleaza!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
kossir spune:
Merci Alina, la o privire mai atenta am gasit si eu datele.
Am sa sun, sper sa nu deranjez.
Noapte buna
Ioanact spune:
Carmen nu ai pt ce!
In alta ordine de idei, azi cred ca Justina a avut puseu de crestere si pt somn cat si pt papa.
A avut 3 reprize de somn: prima - 1 h, a doua - 3 h si a treia - 2,5 h.
A ajuns la 'performanta' de a manca 720 ml de lapte (600-660 cat m manca inainte).
Apropo..o cutie de LP ma tine' 4 zile (400 g). Pe voi cat va tine?
O si alaptez, dar nu stiu cat se satura ca tot LP e baza.
Macar sa o alaptez pana nu se m trezeste dimineata dvm (4-5), ca mie greu sa-i fac LP..asa ii bag tzitzi in gura si suge cat suge scoatem aerul si o pun in pat.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
honeybaby spune:
In loc sa se retraga hematomul mai rau s-a marit :((((
Maine mergem la operatie ca alta solutie nu mai vad
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
greenfrog spune:
Buna seara fetelor,
Ina mi-a placut tare de Robin iepurasul topaitor! Ma duc sa caut si eu, poate livreaza si in Romania, nu am comandat nimic pana acum de la amazon.fr.
andira cand plecati? Bafta multa, nu e o calatorie usoara peste Ocean. Eu am calatorit fara bb si mi s-a parut obosit. E drept ca am zburat in State si schimbat cate trei avioane ca sa ajung la destinatie. Referitor la pediatra, asa gandesc si eu, fac programare maine la pediatra voastra si apoi ma decid, am in vedere si varianta sa platesc la cmu si sa continui cu dr actuala a lui Petru.
ella nu am mai dat niciun semn, nu am mai ajuns in Constanta in sejurul acesta la mare, am ales varianta mai lunga de drum dar fara trafic, din Cernavoda am mers prin Ion Corvin si Negru Voda ca sa ajungem la 2 mai.
Pe scurt despre cele patru zile la mare: la 7 30 eram pe plaja pana la 9:30. Petru numai sub umbrele, cea de la carut si cea de stuf. seara ajungeam pe la 7 si am prins doua zile cu nor si racoare. Petru a dormit foarte bine si a mancat excelent. Apa era destul de murdara, eu am intrat doar de doua ori, cand stiam ca ajung rapid in camera sa fac dus. Recunosc ca nu m-am stresat cu bagajul de medicamente, am luat numai panadol si supozitoare cu paracetamol; dar am o scuza: in grupul nostru erau doi medici, dintre care unul pediatru. altfel nu stiu daca aveam curaj sa calatoresc asa usor. In rest am stat in camera, afara la umbra, am iesit de doua ori la restaurant unde Petru a dormit in scoica pe masa.
Referitor la diversificare si eu sunt in ceata, dar zic ca mai am vreo doua saptamani in care sa ma hotarasc cu ce sa incep. Ne-am hotarat la scaun, o sa fie chicco polly. Unde au reprezentanta in Bucuresti?
Vladi eu am avut probleme cu laptele la inceput, nu aveam suficient. iti recomand galactogilul insa este extrem de dulce, eu m-am ingrasat 2 kilograme in perioada aceea; am incercat si galactofor dar nu a avut aceeasi eficienta pentru mine; ceea ce mi-a mers excelent au fost remediile homeopate (hai ca incep si eu!) si berea fara alcool .
denisa ce pare rau ca aveti din nou emotii! sanatate multa!
am mai intrebat pe aici dar nu mi-a raspuns nimeni: am si eu un stres, daca alaptam ne putem apuca de sport? si nu ma refer la . Jogging, pilates se poate? pe mine sportul ma vindeca de toate.
mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)
Yaia spune:
citat din mesajul lui oanaiacovita Intrebare intrebatoare la mamicile cu experienta. Ce marci de iaurt si lapte UHT ati folosit la primii bebelusi? De lapte UHT intreb pt branzica. |
Eu stiu ca nu se foloseste laptele UHT la bebelusi...dar nu-mi amintesc acum motivul, ca sunt franta de oboseala...maine poate imi amintesc si de ce...
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Ina_3040 spune:
Of Denisa, va tinem pumnii, o sa treaca si asta. Doamne ajuta maine sa nu fie nevoie de vreo interventie.
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian#
Yaia spune:
citat din mesajul lui greenfrog am mai intrebat pe aici dar nu mi-a raspuns nimeni: am si eu un stres, daca alaptam ne putem apuca de sport? si nu ma refer la . Jogging, pilates se poate? pe mine sportul ma vindeca de toate |
De ce nu ai putea? Poate doar de lene, ca mine!
Yaia spune:
Denisa, tinem pumnii sa se vindece fara operatie! Sanatate multa!
ellanik spune:
Greenfrog mi-am imaginat eu ca a fost ceva.Nici cu Andra nu m-am vzut din cauza caniculei.dar ne-am semesait.(ne-am dat sms)
Yaia pai si din ce se face branzica ?
Oana vezi ca la Carrefour au iaurt bio si lapte bio.Parca tu intrebai.Eu o sa fac in casa iaurt ca si noi consumam fff mult si e mai sanatos si sigur ala facut.
Honey ai fost la dr si ti-a zis asta???Doamne ajuta sa fie bine!
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!