Iepurasi poznasi de Mar-Apr 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Salutari si mii de scuze pentru absenta de peste o saptamana (cred). Am citit tot weekendul, dar tot sunt in urma 2 capitole, asa ca daca cineva ne-a pomenit, va multumim iar daca cineva m-a intrebat ceva, sa mai intrebe o data :)

Raportam la 5 luni 7 kg (abia acum si-a dublat greutatea, ca citeam ca cica TREBUIE dublata la 4 luni...), 65 cm, sta in fundulet, apuca jucarii si le baga in gura, vorbeste non stop, sare in jumper de numa' si ii place la nebunie in exersaucer :)

Carmen -- condoleante si multa putere viitoarei mamici... cuvintele sunt de prisos in fata unei asemenea tragedii...

Linda -- teoria conspiratiei cu vaccinele nu e noua, nimic nu este demonstrat si toate posibilele riscuri sunt exagerate de cei care promoveaza aceste teorii. Eu in privinta vaccinelor consider asa: pot aparea efecte negative, scrie si pe cutiile lor. Vaccinele care nu previn o boala ce poate pune viata in pericol sau afecta calitatea vietii (cum ar fi sa lase copilul cu o infirmitate), eu nu le fac, deoarece consider ca riscurile nu merita asumate. Prefer sa ma chinui cu copilul cu pojar sau orieion decat sa moara (exagerez). Dar in cazul vaccinelor importante, eu le fac si ma rog sa nu apara efecte secundare. Si mai fac ceva, ca sa minimizez riscurile, fac vaccinele unul cate unul, nu din cele multivalente, si le fac mai rara si le-am inceput mai tarziu.

Dayanara -- mersi ca ai intrebat de noi. Dupa cum spuneam, super ocupati cu activitatile de vacanta... Vad ca Rebiana s-a prins :)

greturile -- da, din pacate sunt experta. Am avut de toate felurile, si din cele in care nu mancam nimic, si din cele in care mancam non stop si vomitam non stop, si din cele in care nu puteam bea apa. Perfuzii am facut in toate sarcinile, in ultimele doua am luat un medicament minune, Zofran, pentru care ii multumesc lui Dumnezeu ca am aflat de el, ca mi-a facut sarcinile suportabile. dar chiar si cu el, tot vai de mama mea eram...

Denisa -- si eu tot singura la parinti si mi-am inventat nu un frate, ci NOUA!!!! Ziceam la toata lumea ca suntem 10 frati acasa!!! Si mama era o cocheta, aranjata, slaba, frumoasa. Si intr-o zi se intalneste cu mama unui coleg careia ii spusesem ca am 9 frati si aia ii spune, vaai, doamna, ce bine aratati, cum reusiti cu 10 copii hahaha si mama ramane cu gura cascata. Rad acum de una singura cand imi amintesc...

Va pup, tre sa fug, incepe o noua saptamana plina de activitati, dar sper sa reusesc macar seara sa intru sa va citesc/scriu.

PS Acum, cand sa postez, am citit ultima pagina scrisa si am vazut ca Denisa merge la operatie -- pentru MAya sau pt tine??? Chiar nu mai am timp sa citesc, pentru oricare dintre voi ar fi, sa va pazeasca Dumnezeu si sa se termine totul cu bine. Doamne-ajuta!

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

buna dimineata,

Eu am ratat urarile de ieri, asa ca La multe lunite sanatoase si papacioase bebeluni de Ioana28, Rebiana, Ella, Arina

iar pt azi sa traiasca bebelunii de Aster, Ami, Alice si Rmkristine

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 4-a

Mergi la inceput

Vladi, stiu ca nu e de ras, dar crede-ma ca nu m-am putut abtine cand am cicit postarea cu soacra-taEu zic ca ori este o femeie tare neindemanatica, ori foarte stresata ca te simte cu ochii pe ea ca pe butelie
Despre san, ce sa-ti spun eu care nu mai alaptez de la 2 luni??Sper sa-ti treaca si sa alaptezi macar 6 luni..ca la carte!

Ioanact si Niki am vazut filmulete frumoase Pup "dulceturi" de fetite(Niki, te cearta ca nu ii dai suficient de repede???)

Oana nu conteaza ce lapte ii iei pt branzica pt ca oricum il aduci la punctul de fierbere. Asa ca gandeste-te la buzunar!

Anca
_
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 4-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Neata,

Kossir ai ajuns inapoi in Maroc? Ma bucur tare ca te citesc si ca esti bine!!! s-a confirmat in Maroc dermatita??

Delia esti prinsa cred dar imi lipsesti cu postarile. Vroiam sa te intreb cu alaptatul o chestie. S-au reglat sanii mei sa produca dimineata, seara si noaptea. In timpul zilei e mai mult asa de sete. Chestia e ca nu mi se pare ok productia de seara. Adica e putin fata de cat i-ar trebui ... zic eu!!!! ce fac?

Vladimirescule tare te chinuie Floricica cu suptul. E nasol cu greutatea, mai ales ca stiu ca nu e prima luna . Ce zice pediatrul??

Cori eu imi dau cu pararea ca ar trebui nitica carne pt copil. Asa mi se pare ca e alegerea voastra si nu a ei. Plus ca dezechilibrele ce pot aparea sunt riscante rau.

Honey ma ingrijorezi rau. ce operatie? ce presupune??? iti tin pumnii sa scapati repede!!!

revin ca urla piticul...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

In loc sa se retraga hematomul mai rau s-a marit :((((
Maine mergem la operatie ca alta solutie nu mai vad

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Denisa, totul pare o gluma proasta..Cat ghinion , frate! sa va ajute Dumnezeu sa fie bine, indiferent care este solutia!

Anca
_
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 4-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Delia - chiar ma gandeam la tine de cateva zile. Ai zis tu ca sunteti ocupati, dar mi-era dor sa te mai citesc.
Spune-mi si mie ce activitati faceti, m-ai facut super curioasa, poate imi dai idei pt fete.

Iar faza cu 9 frati a fost bestiala, am inceput sa rad singura...

Denisa - of, imi pare tare rau...
Tin pumnii sa fie cat mai usor posibil! Se va face cu anestezie generala? ca altfel nu prea vad cum...

Gaby - intrebare: tu ziceai ca ai mai comandat de pe amazon.com si altceva decat carti?
Pt ca eu cand am incercat acum cativa ani mi-au dat cu flit, ca ei nu livreaza in RO. E drept ca de atunci n-am mai incercat, iar in ultima vreme am luat doar carti.
Vreau sa-i cumpar asta lui Iris http://www.amazon.com/Bedtime-Originals-Baby-Zoo-Blanket/dp/B001R16GL8/ref=sr_1_14?ie=UTF8&s=baby-products&qid=1281336498&sr=1-14 , si eram curioasa daca vine aici.
O sa incerc sa fac comanda cand vin de la Albena, sau chiar din Canada, ca acolo sigur livreaza si ajunge mult mai repede.

Silvia - in sept plecam

Va las, ca tr sa plec, si-mi adoarme piciul!

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Andira eu comand de pe amazon.de sau amazon.co.uk si si de acolo nu livreaza toti in Romania!!

Nu am gasit pe nici una din ele paturica. Comanda cel mai sigur cand esti in Canada.

Mergi la inceput

Samaria, la multi ani, draga mamica, si sa ne traiesti 100 de ani sanatosi!!Sper ca nu te-ai shukarit pe noi , ci e vorba doar de lipsa internet!

Anca
_
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 4-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Buna, fete!

Ne-am intors aseara tarziu, dar tot v-am citit. Ce-i si cu dependentele astea! Sunt atat de obosita de nici macar nu mai merita sa ma plang. Mor si gata!

Trebuie sa va spun ca fara nici o caterinca sau paranoia la tara chiar am o belea. Undeva de sus din streasina casei ori de la vecinii de alaturi care au cumparat terenul si l-au lasat neingrijit (zici ca-i jungla Amazonului acolo) vin in fiecare seara....barzauni . Mai frate, sunt ca niste albine, dar uriasi. Pe langa asta mai sunt si agresivi si otravitori. Asa ca, am o tema nou .... cum sa-i starpesc!!!!

Va dati seama ca ma gandesc inainte de toate la copii. Si culmea, ca unii tarani nici nu stiu ce-s aia!

Noi avem casa intr-o zona apropiata de padure. Seara de multe ori ne viziteaza iepuri salbatici sau caprioare. Intra chiar in livada pentru ca stiu ca acolo nu e lume....inca Noi nevenind foarte des ca era casa in constructie.
Acuma se vor mai schimba lucrurile, dar sper sa-i dau de cap cu lighioanele alea ca mi-e frica de ele si-mi taie tot cheful se stat seara afara pe terasa.

O sa pun niste poze cu nebunia de acolo ca sa aveti o idee despre ce vorbesc si de cata munca e vorba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

Ioanact si Niki am vazut filmulete frumoase Pup "dulceturi" de fetite(Niki, te cearta ca nu ii dai suficient de repede???)

Anca
_
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 4-a

Neata.Ce panarama face daca nu ma misc repede!!In filmulet e spre sfarsitul mesei si deja era satula,era mai calma.La ultima masa aseara mi-a baut 330ml LP.
INTREBARE PT FETELE CARE DAU SI BIBERON:cat beau bebei vostri?sa ii dau sa bea atat cat vrea ea?mi se pare mult 330ml,in ritmul asta pana ajungem la 6 luni (cand o sa incep sa-i dau legume)imi bea 400 ml la o masa
Denisa Doamne ajuta sa fie bine
Freedelia bine ai revenit

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG

Mergi la inceput