Iepurasi poznasi de Mar-Apr 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 12
miria_cristina spune:
DENISA - Imi pare ingrozitor de rau pentru ce s-a intamplat cu fata!! Doamne ajuta sa treaca repede!
Inca n-am vazut poze, dar am citit tot din urma.
Nu pot sa te sfatuiesc sa te linistesti, ca as fi superficiala, e normal sa te ingrijorezi in cazul tau. Dar ma voi gandi la tine si
miria_cristina spune:
Vorbeati de LP, daca il mai dati in cazul in care nu l-a mancat pe tot din biberon. Eu ii prepar mai putin si prefer sa ii mai fac repede inca putin daca il vad hamesit, maia les pe caldurile astea, dar daca ii mai ramane ceva il folosesc. Nu s-a stricat niciodata, dar nici nu vorbesc de intervale exagerat de mari de timp.
CoriMami spune:
Buna,
eu am facut o toxi-infectie alimentara, jur ca nu stiu de la ce ca am mancat ca si sotul si el nu are nimic, cert e ca toata noaptea voma+diaree+frisoane...
Marea speranta e sa nu dau ceva copilului, si azi mai am stare febrila, mananc morcov+orez fiert si am mare grija la igiena...of, of...
Denisa, ne rugam ca Maya sa treaca cu bine peste aceasta incercare!
Despre carne la copil, am hotarat ca ii vom da de peste si am incredere ca totul va fi bine.
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://travel.webshots.com/album/578012849RTYjOL?vhost=travel
briza_marii spune:
Am intrat sa vad dc e vreo veste de la Denisa
Cori sanatate. Sa iti revii cat mai repede
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
nafi spune:
DAVID de ERINA si SAMARIA
Am intrat cu rapiduletzul sa va salut caci am o zi plina.
REBIANA - tare faza cu 9 frati!
MIRIA - welcome back cu tot cu barzauni! sper sa le vii te hac! sigur nu-ti vei gasi linistea pana nu o faci! ce frumos acolo la tine cu iepurasi si caprioare!
CORIMAMI - insanatosire grabnica! si eu o pateam des in trecut pana sa-mi descopar alergia la carne de porc Luam cate un pumn de pastile si nu stiam de la ce ma intoxic dar era alergie...Bea mult ceai de TREI FRATI PATATI . e f eficient in caz de toxiinfectie.
DENISA - imi pare tare rau ca trebuie sa treceti prin toate emotiile astea cu cucuiul. sa dea D-zeu sa fie bine si fara consecinte. Maya e o dulcica , cu varza aia pe cap si suradea asa inocenta si fericita!
ANDIRA - da, merita sa mergi in Maldive. e superb! o sa pun cateva poze si te anunt cand reusesc
Acum fuug...sa fac ceva treburi casnice pana vin baietii de la plimbare.
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
Mami de veveritz (19.04.2010)
honeybaby spune:
Am fost azi la spital , la 9. Omor si jeg, intrumentele sterile stateau intro cutie de 5 lei care au si in auchan, cu capacul putina dat la o parte, copii cu capul pansat alergau bezmetici pe acolo printe paturi si caruturi, miros de taspiratie de nu puteai sa respiri... Dr trebuie sa intre in operatie pt 5-6 ore iar noi ar fi trebuit sa ne internam ca sa ne fac analize, iar maine CT si sa scoata galma...
De frica spitalului am plecat in acasa urmand sa revenim maine.
In drum am zis sa mai oprim totusi odata la budimex sa mergem personal sus unde consulta neurochirurgul la are avem noi prog pe 17 aug.
Acolo am dat pe o colega care ne-a recomandat sa ne ducem acasa si sa asteptam atat timp cat copilul este bine.
Asa ca maine nu cred ca ma mai duc la 9 si continuam cu apa rece si arnica..
Daca nu mai creste in dimensiuni astept pana pe 17 cand avem programare.
Cam astea sunt vestile.
Sper sa nu se umfle mai tare pt ca ma ingrozeste spitalul 9.
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nibi_niki INTREBARE PT FETELE CARE DAU SI BIBERON:cat beau bebei vostri?sa ii dau sa bea atat cat vrea ea?mi se pare mult 330ml,in ritmul asta pana ajungem la 6 luni (cand o sa incep sa-i dau legume)imi bea 400 ml la o masa MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010) http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/ AMR....7KG |
Buna!
Justina bea 150 ml ziua, iar seara uneori bea 240 ml.
Mi se pare si mie mult 330 ml la fiecare masa..ca se mai intampla, nu ar fi o pb.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Inseminare spune:
La multe lunici iepurasului : David de Erina !
Honeybaby – imi pare tare rau sincer ! Imi inchipui prin ce trebuie sa treci ! Sa dea Dumnezeu sa fie bine Maya ! Dar asa repede o opereaza ? Daca la investigatii nu a aparut nimic ?
Acum am vazut ca nu o mai operati azi ! Eu zic ca e un lucru bun sa asteptati atata timp cat ea nu isi schimba comportamentul cred ca este bine, in afara de cucuiul exterior !
nibi_niki – Gia la o masa de lp papa 240 ml si mananca cam 3-4 mese pe zi de lapte, iar noapte nu se trezeste sa manance. Din cate stiu, se da cat vrea, asta in cazul in care nu exista probleme , sa fie prea grasun bebelul
La multi ani mamica samaria !
briza_marii spune:
Sensibila tu esti bre mai sus?
Eu cand vad cat papa ai vostrii mi se face rau: noi ziua papam 60 sau 90 rar 120, iar seara 150 maxim 180.
In alta ordine de idei, azi a facut kk cam moale. Pot sa ii dau o masura de cereale si peste zi? Pe langa cea de la ora 9 seara
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
miria_cristina spune:
DENISA - Pe undeva ma bucur ca n-ai ramas in infernul ala din spital, pe alta parte, imi pare rau ca inca nu te-ai linistit in privinta fetei.
Ei ti-as da sfatul sa-i faci o ETF, iar daca medicul iti recomanda o eventuala radiografie. Nu-i mai face nimic altceva copilei pentru ca la astia mici cucuiele se retrag foarte greu 2/3/4 luni. Din moale se face tare pentru ca este sange partial coagulat acolo sau s-a acumulat niste lichid din stratul limfatic. Da, uneori dai de cate un medic care vrea sa-l dreneze. Dar nu-i neaparata manevra asta.
Eu, mai repede as verifica ecografic/radiologic si daca asigurarea e pozitiva ma ocup doar de vindecare.
Pe langa un miliard de alifii cu care o dai, administreaza-i si Nurofen cateva zile. Este un antiinflamator recomandat la copii. Apoi, alternezi alifiile: o data ii dai cu ceva antiinflamator, o data cu ceva cu heparina si aplicata gheata la greu.
Nu umflatura in sine trebuie sate ingrijoreze, ci daca a afectat-o cumva.