Iepurasi poznasi de Mar-Apr 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Miria - Am facut ETF chiar joi noaptea cand a cazut . Este bun.
La fel si radiografia care am facut-o tot joi noaptea.
Acum la 9( spitalul) zice sa mai facem si tomograf. Nu prea as vrea avand in vedere ca am radiat-o destul cu radiografia.
Dr e acolo " aaa nu radiaza, nu e chiar asa periculos" dupa care o punem pe masa "daca alaptati mai bine o tine sotul ca nu e bine pt dumneavoastra ca radiaza"

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

LA MULTE LUNITE SI ANISORI , sarbatoritului de azi :David !

Cat si mamicii : samaria , LA MULTI SI FERICITI ANI, alaturi de cei dragi!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Scuze eu eram cu IDul Inseminare. Tin forumul de inseminare si am uitat sa schimb IDul.

babyangel - ms ms de compliment. Da Gia este a mea nu te inseli
Si chiar este ca si cum as fi facut-o singura.
Gia papadia este conceputa in urma unei inseminari de la donator anonim (a 3-a facuta de mine)!
Ma bucur ca seamana cu mine, o sa vedem mai incolo cum o sa fie !
Codrin e tare frumusel

Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Salutare fete dragi!
Fii-mea azi-noapte aproape ca n-a papat deloc, s-a trezit doar sa faca kk si sa mai traga cate un partzulache Azi vad ca si-a reluat mesele, deci e ok. Si sunt tare fericita ca de doua zile nu a mai facut figuri la san, ia sanul fara nicio problema chiar si in pozitia clasica de alaptat, Doamne ajuta sa o tina asa de acum incolo!

Denisa, am citit despre accidentul Mayei, imi pare tare rau si ma rog sa fie bine! Multa putere iti doresc! Sper sa nu fie nevoie de nicio interventie

Freedelia, m-am bucurat sa aud despre tine, felicitari pt progresele bebelunei!

Kossir, spor la diversificare in continuare si multumesc pt urari de ziua mea :*

Mai vroiam sa scriu dar nu mai stiu ce.
N-am apucat sa mai citesc din urma prea mult, poate cand vine mama acum sa ma mai pun p ecitit E plecat al meu sot la Praga si nu putem dormi singure

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Denisa sa fie un cucui banal.

Ioanact .

GabyHila, n-am ajuns inca in Maroc, mai avem pana in 18 luna asta. Insa mie imi place aici . Nu te-am uitat cu uleiul, insa vom vedea cum vom face. Vine mama mea cu mine si poate cand se intoarce ea iti pot trimite

Aaaaaaaa si am uitat sa va spun ca avem si noi cercelusi. Am pus medicali pentru cateva luni. Sunt ca cei ai Silvanei, cred.

O zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Salut fetelor
N-am recuperat inca tot dar o sa citesc acu, ma chinui cu diversificarea, dimineata papa piureul si sucul de fructe fara nici o problema insa la pranz jale mare nu vrea piure de legume i-am facut intati numai morcov dupa cu pastarnac siu cu mai multe ii vine sa vomita si nu acepta mancarea in schimb papa supa strecurata normal la biberon oufffff. nu stiu ce sa ii mai fac sa manance piure...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui briza_marii

Sensibila tu esti bre mai sus?

Eu cand vad cat papa ai vostrii mi se face rau: noi ziua papam 60 sau 90 rar 120, iar seara 150 maxim 180.

In alta ordine de idei, azi a facut kk cam moale. Pot sa ii dau o masura de cereale si peste zi? Pe langa cea de la ora 9 seara

Briza, nu te nelinisti ca Eric papa normal. Eu ii fac 150 ml sau 165 cu 5 masuri jumate. Despre cereale, linistita da-i. Noi avem 120 ml apa sau lapte cu masuri de cereale plus una in bibe seara. Sincer, aia de seara cred ca o scot pt ca tot la 5 se trezeste sa pape...cu sau fara masura aia!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 4-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Miria - Am facut ETF chiar joi noaptea cand a cazut . Este bun.
La fel si radiografia care am facut-o tot joi noaptea.
Acum la 9( spitalul) zice sa mai facem si tomograf. Nu prea as vrea avand in vedere ca am radiat-o destul cu radiografia.
Dr e acolo " aaa nu radiaza, nu e chiar asa periculos" dupa care o punem pe masa "daca alaptati mai bine o tine sotul ca nu e bine pt dumneavoastra ca radiaza"

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Honey , no comment!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 4-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dragi mamici!

Sensibila multumim pentru urare!

Astazi oferim fresh-uri de mar si morcov pentru toata lumea, David implineste 5 lunite!!!Denisa cred ca e buna decizia de a astepta. Din cite inteled Maya e bine, nu plinge, maninca, e vesela, comportamentul e nu e schimbat fata de cel de dinainte de cazatura.
Imbratisez mamica puternica si ma rog pentru sanatatea Mayei.
Ingrozitoare conditiile din spitalele de stat.

Miruna eu as incerca cartof dulce, avocado, pastirnac mai mult, as adauga mar copt diluat in supica. Dupa 8 luni va fi mai usor pentru ca vom putea pune o varietate mai mare de legume placute la gust cum ar fi sfecla rosie coapta.

Ca tot veni vorba de aniversari, uram si noi La multi ani tuturor sarbatoritilor de luna aceasta!

As avea o rugaminte la mamicile care fac schimbari la prima pagina sa corecteze data aniversarii mele . E 16 august 1974. Nu as vrea sa ma felicitai cu intirziere. Multumiri

-------------------------------

Erina mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

Multumim pt urari: Oana (tu chiar nu uiti niciodata pe nimeni!), nibi_niki, Alina, CoriMami. Asteropipan, Anca!
Denisa imi pare rau ca treci prin atatea emotii cu micuta Maya. Si eu sunt convinsa ca e bine, dar stressul prin care trebuie sa treci...
eu nu prea mai reusesc sa intru atat de des, parca nu mai imi ajunge ziua, sunt prea multe de facut prin casa, prea putin ajutor, bebe, vorba Andirei, se vrea mufat non-stop, daca s-ar putea, copilul mare nu prea asculta si, de fapt, cred ca am o mica depresie pe care nu am avut-o dupa nastere.

Mergi la inceput