Iepurasi poznasi de Mar-Apr 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Buna mamici.

Multumesc frumos tuturor pentru urari!! Un buchet de la fiecare!

La multi ani Samaria!!

La multe lunite si ani David de Erina!!

Am fost azi si am facut a doua doza de infarix. Momentan e ok.. nu mofturoasa/plangacioasa/cu temperatura. Doamne ajuta!!

Am vb cu doctorita de diversificare si mi-a zis cum si ce sa fac.. unele lucruri nu prea au fost pe placul meu si a vazut ca imi dau cu parerea, ca eu asa vreau sa fac.. a zis ok. Mi-a recomandat sa fac branzica calcica cu LP.. am sa incerc sa vad ce iese, desi nu prea ma incanta. Odata infierbantat LP eu zic ca isi pierde din proprietati. Am mai spus asta pe aici.. Oricum, eu am sa fac cum cred pana la urma.

Bumbitza chiar vroiam sa intreb de tine azi.. am obs ca ai disparut.

Oana

Nu imi mai amintesc exact daca Niki sau Asteropi spunea ca fetita isi tine respiratia si ca o cearta.. asa face si Irina. Cred ca-i din cauza ca le mananca gingia.. am facut si eu la fel si am obs ca at cand fac gestul asta, presezi maxilarul.. daca intelegeti ce vreau sa spun.

La Iasi azi a fost racoare si a plouat un pic.. ce bine! Mai respiram si noi mai bine.

Mai vroiam sa va intreb ceva, dar nu imi amintesc.. asa ca incerc mai tarziu.

Irina Paula (8 martie 2010)

"Nimic nu-i mai scump pe pamānt,
Ca chipul mamei cel bland,
Nimic nu-i mai frumos,
Ca ochii mamei duiosi.
Si glasul ei fermecator,
Ca un cantec in zbor,
O raza de soare, o stea,
Asa-i scumpa mama mea!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

si, apropos, cum o sa-i dezvatam de "mufatul' des? bine, nu acum, evident, dar in viitor. Intreb pt ca nu am experienta alaptatului la celalalt copil, ca Andira, de ex.
Nu mai stiu cine spunea de remedii homeopate pt intretinerea alaptarii. Eu iau calcarea carbonica, dar mare lucru nu prea intrezaresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

N-am mai scris de mult, desi am intrat...
Raducu creste foarte bine, are 7150gr si poimaine face si el 4 lunite. E inebunit sa-l ridic de manute in poponet si isi tine capul pe zi ce trece tot mi bine. E foarte vorbaret si foarte vesel. Am ales ca la 5 luni sa incepe si noi diversificarea, avand in vedere faptul ca a luat super bine in greutate doar cu laptic. Din pacate, eu nu mai am laptic...cam asta a fost... Imi pare tare rau, am facut cam tot ce s-a putut, dar s-a terminat...

Mami de Radu Alexandru (11.04.2010)

kaliakria - prima vacanta

www.youtube.com/watch?v=zs3Jhhq7ygU&feature=player_embedded#!" target="_blank">filmulet Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Citat:
citat din mesajul lui rmkristine

si, apropos, cum o sa-i dezvatam de "mufatul' des? bine, nu acum, evident, dar in viitor. Intreb pt ca nu am experienta alaptatului la celalalt copil, ca Andira, de ex.
Nu mai stiu cine spunea de remedii homeopate pt intretinerea alaptarii. Eu iau calcarea carbonica, dar mare lucru nu prea intrezaresc.

Marina de Cristian Patrick (8.04.2010) si Bianca Maria (15.09.2005)

Iti rasp repede, ca fug afara cu piciul.
Incearca sa-i dai si suzeta. La mine nu merge, insa.

Asa ca azi noapte am mai incercat sa fac cum faceam la Nati, respectiv am tras-o spre mine si i-am lipit capsorul de obrazul meu, ca macar daca nu e mufata, sa ma simta totusi langa ea.Am tinut-o si de manute, ca si le tot trage pe fata sa-si bage degetele pe gat. S-a foit si a mai scartait, dar pana la urma a mai si adormit.
Faza insa merge cand esti treaza de-a binelea, asa ca spre dimineata cand s-a trezit iar am renuntat si am mufat-o, binenteles.

Pe zi insa n-am nicio problema sa o mufez des, nici nu mai tin socoteala cand si cat a mancat. Adevarul e ca si doarme mult. De ex, ea de pe la 14.00 doarme cu vreo 2 intreruperi de halit, pana pe la 18.30.

Am plecat in parc, vorbim mai incolo!

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

Merci Andira. Nici la mine nu merge cu suzi. Bleah, ce scarba isi face. Am incercat sa-l lipesc de mine, dar nu prea vrea. Nici pe mine nu ma deranjeaza deloc mufatul, dar ma gandesc pe viitor cum voi face. Mai ales ca el suge cam des dupa-amiaza si e cam miorlait. La tine nu-i pb, la mine nu e greutatea punctul forte si ma gandesc ca poate nu se satura. Asa ca ii dau des sa suga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ina_3040

Ah si sa nu uit sa va intreb dintre fetele care alaptati mai sunteti fara menstruatie? mie inca nu mi-a venit deloc si Robin face 5 luni peste o saptamana.

INA nici mie nu mi-a venit deloc, inca alaptez.

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Citat:
citat din mesajul lui nibi_niki

INTREBARE PT FETELE CARE DAU SI BIBERON:cat beau bebei vostri?sa ii dau sa bea atat cat vrea ea?mi se pare mult 330ml,in ritmul asta pana ajungem la 6 luni (cand o sa incep sa-i dau legume)imi bea 400 ml la o masa

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG

Buna!

Justina bea 150 ml ziua, iar seara uneori bea 240 ml.
Mi se pare si mie mult 330 ml la fiecare masa..ca se mai intampla, nu ar fi o pb.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Nu bea la fiecare masa 330ml.Am dat exemplu cat a baut aseara.Dimineata bea de la tzatzi,asa ca nu pot sti cat bea,cert e ca la prima masa dimineata imi goleste sanii amandoi(daca as scoate cu pompa sigur scot peste 200ml),ma trezesc de durere de sani la cat sunt de plini.Apoi pe la 10 iar san,pe la 12 faina de orez(facuta ca un piure ceva mai tare)+san,la 14,30 san.Apoi urmeaza pana seara san+Lp.La ultima masa ,seara de obicei doar biberon.Intre mese o pun la san de cate ori doreste.Nu stiu daca sa incep mai devreme legumele, sa sarim peste o masa de LP.

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Intru si eu pe seara ca am o stare de oboseala acuta. Azi am mers mult si is franta.

La multi ani, SAMARIA!!!!(te mai asteptam pe la noi)
La multe lunite, Davidut (de Erina)!!!

Denisa offf imi pare tare rau de stresul prin care treceti. Eu sper sa fie totul ok si Maya sa isi revina fara interventii suplimentare.

Niki eu stiu de la dra mea ca nu e bine sa se depaseasca 1000ml pe zi de lichide, pentru ca rinichii lor nu sunt pregatiti sa primeasca asa mare cantitate de lichide. Noi nu depasim 900 pe zi. Are mese de 120-150.

Ina ce n-as da eu sa nu am menstruatie. Chiar sunt in plina invazie si mi-e groaza de zilele astea, cand stau prost cu dispozitia si bb ma vrea bine dispusa.

Ami

Carmen imi era dor sa te citesc.Ma bucur ca Sofia e o papacioasa.

Miruna si la noi au fost CAH legumele la inceput. Cu rabdare se invata si mai ales cand adaugi legume mai dulci la gust. La noi sunt super bune de cand cu cartoful dulce si dovlecel. Azi a papat piure din cartof normal si cartof dulce pasat cu 30 ml de LP. Iar pepenele galben a fost un mare CAH.

Scuzati nominalizarile putine, dar nu ma mai tin bateriile. V-am pupacit.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

La multe lunite David de Erina!

Niki, e prea mult 330 ml. Nu e bine sa-i dai cat vrea ea. Ar fi bine sa-i limitezi la maxim cat scrie pe cutia de LP ca ar trebui la varsta ei DAR mie 2 doctori mi-au spus ca , cantitatile de acolo sunt exagerate pt varsta de 4-5 luni.

Intrebare pt mamicile cu experienta: e normal sa faca kk verde daca toate alimentele pe care i le dau sunt portocalii??

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 4-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Apropos de alimente noi:ieri i-am dat mango si a fost extrem de incantatNici nu respira!
Iar azi la cartoful dulce am adaugat 2 buchetele de conopida, si fara adaos de lapte praf a papat absolut tot! vad ca nu e pretentios la papa! sa nu mai zic cat i-a placut orezul cu vanilie de la Milupa

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 4-a

Mergi la inceput