Iepurasi poznasi de Mar-Apr 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Sa nu credeti ca-s vreo balbaita de scriu "dde"dar cred ca bag eu deshtul prea tare in tastatura....
Bun venit Cori.Pupa Petala din partea lui...Pedala!!!

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

fetelor, in trusa de concediu ce medicamente sa iau pt pitica?
paracetamol supozitoare, novocalmin, nurofen, zyrtec, bioxiteracor...??? ce altceva??

Cori bine ai revenit!!! nu am fost niciodata la slanic prahova!! ce se trateaza acolo?

Ella dai rau de baut daca va luati pamant!!! pe unde???

Deni iti tin pumnii!!!

Mi-e mie dor de Roxana!!! vreau sa vina roxana....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Gaby dau de baut normal.Asteptam acum proprietarul sa vina in tara si poate semnam cand facem 4 ani de casatorie ...asa...sa marcam momentul.La Cumpana langa Cta intr-un ansamblu rezidential.De medicamente....zau ca nu stiu.Sa nu uiti niste leucoplast,pansamente,niste ...habar nu am de fapt!!!

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

CoriMami foarte frumoase pozele, chiar si cu telefonul!
Ina nici eu nu am menstruatie si mai alaptez.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Ina nici mie nu mi-a venit ciclu si zau de imi lipseste!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Gaby - eu fiind patita as lua cu mine si arnica montana Ch 30 pt lovituri la cap, arnica ch 5 pt lovituri usoare, arnigel pt contuzii, belladona pt febra, osccilo pt raceala

Pe langa homeopate baga si adrenalina si ceva pt convulsii.

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Honey am notat!!

fetelor stiti careva date despre asigurarile private ale celor de la signal iduna??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna dragele mele,

Ma mai invrednicesc si eu sa scriu dupa ceva timp in care nici n-am citit mare lucru, doar pe sarite.

Denisa sper si cred ca va fi bine Maya, ma rog si eu sa fie bine, sa se retraga hematomul acela fara interventii din afara.

Ioanact vreau eu colacul de la Ioana_fota doar c anu stiu cum sa dau de ea. In lista de pe Gmail nu are nr. de tel.

Am vazut pozici una mai frumoasa ca alta, nu voi mentiona ca sunt aiurita si sigur uit pe cineva. Dar le-am vazut pe toate .
Roxana chiar asa rau iti e in Romania? Nici faptul ca esti cu ai tai nu te consoleaza? Adevarul ca si eu sufar rau de cald .

Sa va spun si despre noi, ne diversificam de zor. Am ajuns la supica de morcov, ceapa, dovlecel, cartof si telina. Si ulei de masline. O papam de consistenta unui piure mai moale, si suntem pe chefuri, uneori mai bine, alteori mai putin, asta e. Ca o consecinta ne-am constipat. Face de cate 3 ori pe zi cate un varf de cutit de caca, cu chinuri mari. Oare biotics regleaza si asta? Cine stie?
La 6, 7 seara avem masa de cereale, am inceput Novalac HA la recomandarea dr. Pe aia o mancam bine, desi azi a avut asa un chef de vorba si de strigat la taso, ca nu a mai avut chef de mancare.
Maine carnica de pui in supica, si peste alte doua zile incepem fructele ca poate ne mai reglam cu burtica.
Activitate intensa si la gura, tipam in continuare si spune ta-ta, da-da, na-na, ghe si eu mai stiu ce. Insa ne e cam lene sa ne intoarcem de pe burtica pe spate, invers mai merge.
Stam din ce in ce mai sigur in fund, dar nu nerezemata.
A si am vazut discutii pe aici, si Sofia a inceput sa se trezeasca noaptea. Vrea suzeta, apa, iar pe la 5, uneori chiar mai devreme nu mai merge, trebuie sa-i dau sa manance. Na ca si noi cele care am huzurit pana acum incepem activitatea.
Chestiile alea de le avea pe picioruse si care zicea doctorita ca ar fi dermatita atopica incep sa dispara, cu gel si ulei de la Aderma si probabil si cerealele HA.
Eu ma gandesc ca si apa aici o afecteaza, e asa de dura ca a distrus masina de spalat a maicamii.

Aaaa "LA MULTI ANI!! STEFI, BUMBITA SI BEBESASHA, sa fiti fericite si iubite. Scuze de intarziere.

Si LA MULTE LUNITZE tuturor bebeilor nostrii dragi si scumpi. sa fie sanatosi si sa creasca linsititi si ocrotiti.
Trimit ca m-am lungit si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Ok fetelor va multumesc deci nu sunt singura fara menstruatie. nu ma intelegeti gresit, nu imi lipseste insa ma intrebam daca e normal sa nu am inca.

va pup pe toate.

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui kossir

Ioanact vreau eu colacul de la Ioana_fota doar c anu stiu cum sa dau de ea. In lista de pe Gmail nu are nr. de tel.

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si de Sofia Maria 12.02.2010

Buna!

Eu am gasit nr de tel si adresa de mess in lista de gmail.
Daca vrei iti trimit PM cu nr de tel.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput