Iepurasi poznasi de Mar-Apr 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 8
CoriMami spune:
Buna fetelor!
si hai noroc, ca azi fata mea face 5 luni!
Multumim de urari si ne alaturam la petrecere cu Asteropi Ioanna, Felix Manuel, Irina Paula si Cristian patrick
Vladi, mi-a placut mult postarea cu vacutele si sunt perfect de acord. Facem animalele si planeta sa sufere atat de mult, doar ca noi sa continuam niste obiceiuri culinare care nici nu sunt atat de sanatoase. Ideea ca omul e singurul mamifer care consuma lapte pana la batranete, si ca poate acest aliment nici nu e adecvat decat puilor/copiilor, adultului facandu-i rau, mi se pare f plauzibila (vezi hormoni multi de la vaca, oaie, etc care duc la cancere genitale, mamare si altele).
De lapte nu ne-am lasat, dar carne nu mai mancam de vreo 4 ani si ne e foarte bine si nici Petala nu va primi (chiar daca socrii sunt exasperati ca nu voi da copilului...)
Foarte frumos montajul Justinei, bravo Alina, esti o mamica tare priceputa.
Oana pun si cateva poze, din pacate aparatul foto s-a stricat (nu credeam ca unul digital se strica de la sine...) asa ca avem niste amarate de poze facute cu mobilele. La Slanic s-a renovat mult, inclusiv parcul si jumatate din drumul printre izvoare. Copacii sunt foarte sanatosi, parcul e parca mai frumos ca in copilarie, dar avand multe scari si rampe deloc nu am coborat pana la ceas. Totusi am fost si anul trecut, gravida, si ceasul din flori era prezent, cu ora si data la zi:) Minunat obicei.
http://community.webshots.com/album/578341030YSqcbb?vhost=community
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://travel.webshots.com/album/578012849RTYjOL?vhost=travel
CoriMami spune:
PS: s-a schimbat parola la contul comun? Vreau si eu sa vad pozele recente cu iepurasii si nu reusesc. Poate imi trimite si mie cineva.
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://travel.webshots.com/album/578012849RTYjOL?vhost=travel
Ina_3040 spune:
Dragele mele, multumim de aprecieri intr-adevar e innebunit dupa hamul ala saltaret (am ajuns ca Raducioiu nu stiu cum se traduce "bouncer").
Asteropipan sa stii ca si eu ezitam sa il iau deja dar cand m-am uitat pe net am vazut ca se pun copii de la 3 luni si trebuie sa fie capabili sa iti tina capul singuri ceea ce Robin o face bine. De asemenea m-am hotarat sa il comand pt ca am vazut ca se foloseste pana la 12 kg asa ca am zis sa il comand odata pt ca Robin imediat are 9 kg, si scriu pur factual nu ca sa va sperii pe cele cu copii mai micuti. Scriu inca o data si noi suntem mari, tati are 1.86 si 100 de kg asa ca are cu cine sa semene.
L-am luat de pe amazon.fr, firma e TIPPI TOES, am dat 28 de euro pe el.
Oricum respect instructiunile (scrie sa nu il las mai mult de cate 20 de min) si il las de vreo 2 ori pe zi cate 10 min sa isi faca damblaua, e foarte fericit cand il pun, lumea lui! el oricum nu prea suporta sa mai stea pe spate si din cauza refluxului asa ca incercam sa il mai lasam si pe verticala cum apucam.
Elba eu ii dau numai in hamul ala ghetutele cele mai mici ce le am, pt ca am gresie pe jos si lui ii place sa se impinga in picioruse, numai cu sosetele ar aluneca si i-ar fi si rece la talpi. Nu stiu de la ce varsta se pun pantofii cred ca dupa 6 luni sau cand incepem sa ii punem in premergator sau alte instrumente
Denisa cum mai e printesa? i-a mai trecut cucuiul? ii trimem multi mai ales de la Robin care e deja fanul fetitelor.
Vladi te cred ca te necajesti cu sanul, nici daca e fomist tare nu vrea sa il ia? ce ciudat, ma intreb de ce li se pune pata pe cate un san, poate nu le vine destul de la inceput.
Ah si sa nu uit sa va intreb dintre fetele care alaptati mai sunteti fara menstruatie? mie inca nu mi-a venit deloc si Robin face 5 luni peste o saptamana.
va pup pe toate si o duminica placuta!
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian#
vladimirescu spune:
corimami respect alegerea ta si a sotului, precum si a barbatului meu, ca nu mincati carne.
Cit despre Petala, sfatul meu e sa-i dai un pic de carne, ca omul e animal omnivor si asa e lasat el pe pamint sa manince carne. Cind mai creste poti sa-i faci educatie si sa aleaga ea singurica sa nu manince carne daca asa vrea, dar cit nu poate alege eu zic sa-i dai.
E greu de asigurat aportul de fier si de proteina in regimurile fara carne, si la astia micii eu una consider ca e periculoasa o dieta dezechilibrata. Pup tare si la multi ani pt Petala!!!
asteropipan spune:
buna fetelor!!!!!!!!!!!
SANZI , ELBA , AMI84 , Oanaiacovita , NIKY , IOANACT, CORIMAMI multumim frumos pt urari.
LA MULTE LUNITZE SI ANI fericiti si sanatosi le doresc si eu iepurasilor sarbatoriti azi:
ELIZA
FELIX
IRINA
CRISTIAN
stiti fetelor ce a papat printesa mea azi???
MERISOR blenduit - dar care nu prea i-a placut nu a fost f incantata.a papat decat cateva lingurite si alea cu o groaza de strambaturi
dar cand a vz castronelul asa s-a bucurat mititica si cand colo...ce era in castron?...bleahhh mar ras
i-am facut dupa faina de orez vreo 40ml si a papat-o toata.plus 50 ml laptic- f putin , dar ii dau acum mai devreme sa pape.
DENISA sper sa te auzim cu vesti bune
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
asteropipan spune:
INA mersi frumos de raspuns
o sa caut si eu, ca tare imi place
pupici la Robinutzu dansator
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
andira spune:
Denisa - nu, la Irina nu se acumulase lichid dedesubt, era doar umflat din cate imi aduc aminte.
Ati fost la medic?
Ina - eu alaptez si inca nu mi-a venit.
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
andira spune:
Nafi - multumim!
Tu ziceai ca ai fost in Maldive? Nu pui niste poze?
E visul meu sa ajung acolo, poate o sa reusesc candva...
Sanzi - si eu zic ca nu e indicat sa umbli in urechea copiilor. Si Iris mai are ceara, dar eu o las in pace, are rolul ei acolo.
Intreaba eventual si un ORL-ist.
Oana - eu am folosit Dorna. Acum le dau fetelor mari Napolact, si probabil de-asta o sa-i dau si lui Iris.
Tot ma intreb ce-a facut Honey cu Maya la dr, ce i-a zis...
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
honeybaby spune:
Am venit de la doctor.
doctora nu prea a fost incantata de cum a evoluat si tot s-ar putea sa fie nevoie de punctie sa scoatem sangele de acolo.
Dar pt ca s-a retras pe margine si a ramas doar in mijloc cumva umflat a ramas sa ne vedem marti sau miercuri sa vedem cum o sa arate atunci.
O sa incerc sa mai cer parerea unui dr, sper sa gasesc unul luni sau marti.
offf
scuze ca nu mai stau , avem musafiri
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
ellanik spune:
Heeellau!!!ce mai fac fetili?Noi facem bine .Multumim celor ce ne-au urat de ziua lui Geo si intoarcem urarile celor sarbatoriti azi.sa se faca mari si nazdravani.
Am inceput sa-l dau pe Geo cu gel pt durere de dinti si este super..Il calmeaza instant.E asa maraici din cauza dintilor....roade tot...baleste..imi suge umarul....a inceput sa-si mareasca intervalul dintre supturi...fac educatie la greu cu el...dar sa nu credeti ca imi iese mereu ci doar din cand in cand .Pe sistemul "o zi da una nu...astazi nu".
Honey si tati era sa-l scape demult pe Geo din scoica din cauza ca nu facuse click bara aia de deasupra si a alunecat si nici centura nu o avea pusa .Pupam Maya sa-i treaca umflatura ,micuta de ea!!!
Noi am inceput sa ne pregatim de diversificare si ne-am luat....shortzuletz!!!si barbite cu plastic sub material(e oferta la Kiabi cumperi un produs si primesti 2 gratis si cu 36 de lei i-am luat sortulet,2 barbite,6 per sosete,2 salopete cu totul pt dormit.Mai ajung eu zilele astea ca am ochit si un sac dde dormit pt la toamna/iarna ca parca e titirez in pat...nu sta dom'ne ivelit deloc..
Vladi belea soacra-ta.Parca as stii de undeva stilul asta de abordare a lucrurilor...oare de unde???eu nu stiu cum au trait femeile astea 50 de ani si li s-a parut ca ....a fost bine.Probabil ca au notiunea de "bine"diferita de a noastra.Stai linisita ca si mie mi-a ciupit mobila din bucatarie a doua zi dupa ce a fost montata.Cu un cutit.Si plita vitroceramica mi-a spalat-o cu....buretele de sarma...ca nu se curata altfel..
ddar mai rabd putin...by the way....pe 16 semnam actele pt teren si demaram proiectul"casa noastra'.Sa vezi atunci oftica pe socrela.
Revin!!!
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!