Iepurasi poznasi de Mar-Apr 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

elba multumesc pt precizarile cu ceaiul. Am incercat ieri cu instant de fenicul si chimen de la Humana, s-a strimbat si nu a vrut, chiar daca am incercat de mai multe ori. Mai incerc azi infuzie de chimen facuta in casa, eventual plus musetel (ca iar nu prea iese kk usor de citeva zile). Adaug un pic de glucoza, poate asa am succes :)

Pantofiori la bebei: cit mai tirziu posibil. Descult e cel mai sanatos. Cind incepe sa mearga, cit mai mult descult, chiar fara sosete daca e posibil, asa se formeaza piciorul cel mai sanatos. Si cind trebuie incaltaminte, mare atentie la calitatea ei - eu prefer sa cumpar haine ieftine ca nu are nimic, dar incaltamnte iar numai Ecco sau Geox sau Primigi, firme care au reputatia ca stiu sa construiasca un pantof corect pe forma piciorului lui bb. Nu conteaza frumusetea si culoarea la incaltaminte ci tiparul, sa nu cumva sa fie ceva gresit si sa deformeze piciorusul.

babyangel nu am de ce sa ma supar :) Si chiar daca as avea, eu ma supar f greu.
Asa ca, fetele, daca simititi nevoia sa ma luati in balon, faceti-o fara grija, ca stiu de gluma si tin la ironii f dure :) Ce ati mai scris voi pe aici cu nota pt mine ca e gluma si sa nu ma supar, e de nivel 0,5 pe o scala de la 0 la 10, slabut rau deci :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata!

La multe lunite, Irinuca, Asteropi, Eliza si Cristian!

Am pus poze si un filmulet pe picasa.

Merg sa recuperez.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Neata.
LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR:IRINA,ASTEROPI,ELIZA,CRISTIAN.
Ca tot veni vb de pantofi pe langa cei mentionati de Vladi imi plac si cei de la Pablosky,dar mi se par nesimtit de scumpi.
Am vazut poze cu Eric la baita,si cu fetele cucuietele Iustina si Ioana.
Anca

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

am pus la semnatura un filmulet cu Maria mancacioasa

AMR....7KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

LA MULTE LUNITE SI ANISORI, sarbatoritilor de azi: Eliza Valentina, Asteropi Ioanna, Felix Manuel, Irina Paula si Cristian patrick!

Multumim fetelor pt vizionarea pozelor!
sanzi da! Justina are ochii albastri (si cred ca asa ii raman) si daca ii ramane si parul brunet..

Am vazut pozele si filmuletul lui Eric (Oanaiacovita), ce-i mai place apa..

I-a www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b92fe0770638ea2f98ac9f" target="_blank"> priviti ce montaj i-am facut Justinei!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Cori bine ai revenit impreuna ca Petala. Asteptam poze de la Slanic ca e si statiunea mea de suflet. Acolo imi petreceam o parte din vacante vara. Mai scrie data cu flori in parc?

Sanzi eu i-am pus o singura data apa oxigenata, ca apoi a eliminat dopul si nu a mai fost nevoie.
Oricum nu e rau sa mergi la dr, dar eu totusi cred ca e un tic.

Vladi ma crucesc(sa folosesc o expresie moldoveneasca) cand citesc de soacra ta. Aoleu ca vant i-as face la ea acasa. Si imi pare rau de san si laptic. Ceaiuri de stimulare mai bei?

Denisa am vazut pozele cu umflatura. Off mititica. Cand mergeti la neuro? Azi cumva?

Alina pupici la fetele cucuiete. Incerc sa vad si montajul, dar nu vrea sa se incarce.

Ami tare mult imi place cum vrobesti de minunea ta. Sa iti traiasca.
Si eu ma uit cu emotie la primele poze cand era un bot de om ce cauta caldura si iubirea mea.

Niki pup eu Maria mancacioasa.

Mergi la inceput

Intrebare intrebatoare la mamicile cu experienta. Ce marci de iaurt si lapte UHT ati folosit la primii bebelusi? De lapte UHT intreb pt branzica.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nibi_niki

am pus la semnatura un filmulet cu Maria mancacioasa

AMR....7KG

Ce frumos mananca , si deja a invatat si sa mestece. Bravoo!
Mai loveste ea cu mainile ,dar nu-i nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

honeybaby urita umflatura :(( Draga de ea, ce scumpa si dulce e, cum zimbeste ea si cu foaia de varza pe cucui! E f bine cu foi de varza reci de la frigider, cred ca e cel mai bun tratament.
Doamne ajuta sa se termine cu grijile la voi!

oanaiacovitza orice lapte uht e bun pt brinzica, sa nu fie insa degresat (cred ca 3,6% are standard ala bun). Eu prefer insa La Dorna ecologic, ala cu cutie verde.
Iaurt mai bine fa in casa, din lapte uht incalzit si pus peste un cuib dintr-o lingura de iaurt. Amesteci si lasi sa se prinda. Dupa care urmatorul cuib de iaurt il iei din iaurtul tau mai bine. E gustos si mai putin chimizat, vezi ca majoritatea iaurturilor se fac cu adaos de LP, scrie pe cutie.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Intrebare intrebatoare la mamicile cu experienta. Ce marci de iaurt si lapte UHT ati folosit la primii bebelusi? De lapte UHT intreb pt branzica.

Ioana nu prea s-a omorat cu branza (ii m dadeam cu fructe, ajunsesem sa i-o pun si in piure) , nici acum nu-i place.
Branza o luam gata facuta.
Iaurt i-am dat Danone, dupa ce am auzit ca "nu e bun", i-am dat Tnuva, Yoplait..
De cele mai multe ori ii dadeam iaurt de casa.
Luam de-aici (casarie se numeste unde fac branza, iaurturi, cascaval). Eu si-acum m beau o cana de iaurt.

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita
Alina pupici la fetele cucuiete. Incerc sa vad si montajul, dar nu vrea sa se incarce.

O fi de la conexiune ca si la mine merge mai greu.

Mergi la inceput