Iepurasi poznasi de Mar-Apr 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 6
ami_84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CoriMami Buna tuturor! nu stiu daca ma mai tineti minte pe mine si Petala mea. Am trait viata boema in ultima vreme, dupa 3 saptamani la Galati au urmat 2 saptamani la munte. Am redescoperit o statiune a copilariei, Slanic Moldova, cu aer cu parfum de brusture si cimbrisor, si 25 grd la ora 14.30. Despre Petala, pot zice ca e o bebelusha activa, cumintica, inca papa numai san( multumesc Doamne ca am putut), nu ia spectaculos in greutate, la 5 luni fix trebuia sa aiba 6600g si ea are 6450. Acum lucreaza la statul in 4 labe. Mi-a fost dor de toata lumea. Vladi, te cred ca te chinuie Floricica cu alaptatul, si eu sufar pt ca de 2 sapt Eliza se mufeaza si se demufeaza non-stop in timpul meselor si ma dor sfarcurile groaznic...nu mai zic ce tare mi s-au lasat sanii. Honey, am citit patania voastra si ca te simteai vinovata. Marturisesc ca inainte de a implini Eliza 2 luni, am cazut cu ea in brate (pe la 5am rupta de oboseala ca nu dormea inca noptile) si am dat-o cu capul de calorifer. Am chemat imediat salvarea, dar Maica Domnului ne-a ferit si nimic rau nu s-a intamplat, nici cucui. Oricum m-am simtit groaznic de vinovata si n-am putut sa vorbesc cu nimeni despre asta. Cand o botezati pe Maya, sa vina un ingeras bun si la ea, care sa o protejeze mai mult? Pup cu drag pe toata lumea, pe Geo ofiterasul, pe Eric cel voinic, pe Asteropi eleganta...ce sa mai, pe toti iepurasii nostri dulci si fug la despachetat bagajele aruncate pe holul casei. Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina http://travel.webshots.com/album/578012849RTYjOL?vhost=travel |
Corimami bine ai revenit din concediul de vis!
Irina Paula (8 martie 2010)
"Nimic nu-i mai scump pe pamānt,
Ca chipul mamei cel bland,
Nimic nu-i mai frumos,
Ca ochii mamei duiosi.
Si glasul ei fermecator,
Ca un cantec in zbor,
O raza de soare, o stea,
Asa-i scumpa mama mea!"
ami_84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyangel Ami, esti zgarcita rau fata cu pozele...pai nu ti-o poate fura nimeni din poze pe Irina..Hai cu incredere , mai multe sa o admijavascript:insertsmilie('')ram si noi mai mult..Ei, oricum ..fata de Vladi care il tine in secret pe Floricica, tu esti ok.( Vladi...glumesc, da?) Anca _ mami de Codrin (20.03.2010) si de Lucas (21.09.2000) Codrin luna a 4-a |
Floricica, ca Floricica.. da Vladi ca nu vrea sa se "descompire"...
Multumim de coffe!!
"Nimic nu-i mai scump pe psmānt,
Nimic nu-i mai frumos,
Ca ochii mamei duiosi.
Si glasul ei fermecator,
Ca un cantec in zbor,
O razs de soare, o stea,
Asa-i scumpa mama mea!"
elba spune:
WOW! Vladi acum am citi despre soacra ta.
Imi pare tare,tare rau.Dar si cata rabdare ai tu!!!
mamica lui Filip(30.04.2010)
sanzi spune:
Buna dimineata! Pup si eu si urez LA MULTE LUNITE sarbatoritelor de azi: Asteropi, Irina, Eliza!!!
VLADI, eu cu pompa nu scot mai mult de 30 ml nici din sanul bun. Cred ca trebuie folosita mai des, pana se obisnuieste sanul, dar eu am renuntat. cand am nevoie mulg cu mana, nu e dureros deloc si scot cam 50 ml din sanul pe care il refuza ea si 80 din celalalt.
Tare periculoasa soacra ta. Eu cand am citit m-am intrebat cum a supravietuit ea pana acum??
ELBA, vreau si eu nor, la noi e o zi exagerat de insorita. Vine o caldura de afara, zici ca e amiaza. Si nu adie nici un pic de vant.
De ce nu v-a placut la zoo?
http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#
ami_84 spune:
Aseara m-a cuprins melancolia.. Mi-am amintit de nastere.. cum a inceput micuta mea sa planga in continuu de cand a venit pe lume... cand i-am adresat primele cuvinte, cum a tacut instant si ma asculta.. nu mai plangea deloc!! Ah! O iubesc asa mult!! Noroc ca doarme acum, ca altfel.. a-si pupacio toata!!!
Mergem sa impartasim puiutul si sa-i multumim Domnului ca ne-a dat-o si sa o tina sanatoasa!!
Va las. O duminica placuta!!
Nimic nu-i mai frumos,
Ca ochii mamei duiosi.
Si glasul ei fermecator,
Ca un cantec in zbor,
O raza de soare, o stea,
Asa-i scumpa mama mea!"
elba spune:
ASTEROPI IOANNA multe,multe lunite inainte!Dumnezeu sa-ti dea sanatate iar tu sa fii vesela mereu si sa le faci multe strengarii parintilor tai! Petrecere frumoasa!!
ami_84 spune:
De atata dragoste, am uitat
La multi ani Asteropi. Eliza!!
Nimic nu-i mai frumos,
Ca ochii mamei duiosi.
Si glasul ei fermecator,
Ca un cantec in zbor,
O raza de soare, o stea,
Asa-i scumpa mama mea!"
sanzi spune:
ALINA, frumoase fetele tale . Justina are ochi albastri, daca am vazut bine? Iar parul Ioanei imi place tare mult, parca e papusica.
AMI, frumos ai scris. Ce dulce, cum a tacut ea cand ai inceput sa ii vorbesti. Pai o recunostea pe mami.
ELBA, VLADI, asa procedam si eu, curatam urechea in exterior, dar se vede cate un pic de ceara si mai in interior, parca e murdara in urechi. Bine, nu e evident, treb sa te uiti cu atentie la lumina, dar tot murdara e. O sa intreb in prima faza pediatrul al controlul de 6 luni, apoi vad daca merg si la ORL. Oricum, mai mult decat ceara nu are ce sa fie, ca nu o doare. Vad ca multe povestiti de ticul asta de a se trage de ureche inainte de somn, inseamna ca e normal.
http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#
elba spune:
La multe lunite Irina!Sa cresti mare si sanatoasa si sa-i bucuri mereu pe parintii tai.
elba spune:
La zoo...hmm...nu mi-a placut ca era totul asa inghesuit.Asa putin spatiu pt bietele animale sa se miste.Iar apoi cand am vazut si leul tinut intr-o cusca de apox 3 m patrati.Banuiesc ca ii dadeau drumul si intr-o curte mai mare dar si aia tot mica mi se parea pt bietul animal.