Iepurasi poznasi de Mar-Apr 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

CORIMAMI bine ai revenit, fata draga.
ca tot intrebau fetele de tine si tu bravooo in vacante.
ma bucur ca va priit si v0ati simtit bine.pupici multi si in special Petalei tale mult iubite

BABYANGEL de acord cu tine.
si eu am citit ca daca dai copilului sa pape cu capul pe spate sunt sanse f mari sa aiba probleme cu urechile.
cel mai indicat e sa fie un pic ridicat

VLADI hai ma ca ma faci de mai am un pic si plang cand ma gandesc la saracele vacutze.ai mare dreptate. e nedrept,si ele sufera cum sufera si un om.cel putin eu asa cred. imi e o mila de animale de nu mai pot:((((
dar, na , noi oamenii vrem ca totul sa fie natural,
si saracele animale sunt sacrificate pt a ne satisface noua poftele.
si eu ma gandeam sa ma fac vegetariana, dar....nu am reusit inca:(((

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Hello !!!

Am pus poze pe mail ul comun sa vedeti si voi umflatura .
Spuneti-mi daca ati avut de a face cu asa ceva si daca da in cat timp a trecut

Cori- cu botezul nu mai zic nimic. de 3 ori am schimbat data pt ca a trebuit amanat. PE 5 sept il facem. Sper sa nu se mai amane ca inebunesc.

Vladi - wow ce soacra ai . Periculoasa nu gluma.
Daca sanii nu sunt obisnuiti cu pompa e mai greu in primele zile, chiar si pt niste sani care nu sunt sensibili

Briza- la farmaciile help net gasesti. noi de acolo am luat.
Cauta pe net produsul care il vrei si vezi la ce farmacie il au pe stoc.

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Am facut si noi cateva poze. Nu stiu daca pe cele de data trecuta le-ati vazut..acum am facut mai multe.

Aici sunt.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Alina - frumoase pozele cu voi

Ina - cum danseaza el acolo

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

honeybaby sa stii ca ma gindesc la voi - sper sa vii repede cu vesti bune. Tu pt mine esti o eroina, cu pompatul tau. Plus cum le faci tu pe toate in casa, si curat, si mincare, si copil - esti superwoman, mie mi-e clar!
Sa dea Domnul sa scapi de toate grijile cit mai repede!

ami pai chiar pt ris am scris de soacra-mea. M-am gindit ca daca tot am scris ceva trist despre vacute, sa o dreg si cu ceva de ris :)
Intr-un fel ma bucur ca le face praf pensiunea alora, sa vada si barbatu-meu ce face ma-sa, ca mie imi zice ca-s rea si inventez stricaciuni ca sa se simta prost ma-sa cind vine la noi! Partea cea mai naspa e ca barbatu-meu seamana bine la logica practica cu ma-sa, si el face totul pe dos... Greu de trait cu unul care gindeste pe dos ca tine, zau! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

acum am vz.....

nu ma injurati ca am scris la ultimul post "va placut" in loc de "v-a"....de vina e ora si faptul ca ma grabesc sa scriu

oricum note super bune nu am avut la gramatica(decat de la 10 in sus , eu mai mult cu cifrele sunt

IOANACT frumoase poze

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

buna dimineata,

pe langa obisnuita cafeluta va pot oferi niste nectarine si nuci.

Denisa, am simtit un gol imens in stomac vazand pozele cu umflatura. Doamne ajuta sa se retraga de la sine. Mai dar rau a cazut ..ca doar scoica e joasa...fetita lui Yaya a cazut de pe masa de infasat si nu a patit nimica..Offf!!! Maya dulce!

Revin la poze:

Niki, eu pun pariu ca daca era sa te chinui , nu reuseai sa faci freza Mariei sa stea asaScumpa foc Maria !

Ami, esti zgarcita rau fata cu pozele...pai nu ti-o poate fura nimeni din poze pe Irina..Hai cu incredere , mai multe sa o admijavascript:insertsmilie('')ram si noi mai mult..Ei, oricum ..fata de Vladi care il tine in secret pe Floricica, tu esti ok.( Vladi...glumesc, da?)

Oanka sa-ti traiasca ochioasa frumoasa!

Sensibila, nici daca o faceai singura pe Gia, nu semana asa bine cu tine...daca ma insel, probabil ora e de vina!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 4-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elba spune:

Buna dimineata! Va salut cu drag intr-o zi innorata de duminica

Noi ieri am mers la plimbareala la zoo in Hamburg.Ce dezamagire!

Ina foarte dragut Robin!
Am vazut ca este incaltat si vreau sa va intreb de la ce varsta trebuie incaltati?Adica are vreo importanta acum?(scuzati intrebarea cam prosteasca dar eu chiar nu stiu si nu am nimic de incaltat pt bb)

Legat de ceiut eu ii dau Hipp bio ceai de fenicul(infuzie).Pe noi ne ajuta mult cu gazele.Vladi stiu ca tu intrebai. cand ii dau ceiut scaote partzulete mai usor.
Mai am si amestec de fenicul,anason si musetel ceai instant si ii dau doar putin cand e constipat(il ajuta).LAexandra si pe asta scrie ca se prepara inainte sa il dai si apoi ce ramane se arunca-deci se serveste proaspat

mamica lui Filip(30.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Neata!!

Luati, poftiti niscaiva bunatati

Azi Irina face CINCI luni!!

Irina Paula (8 martie 2010)

"Nimic nu-i mai scump pe pamānt,
Ca chipul mamei cel bland,
Nimic nu-i mai frumos,
Ca ochii mamei duiosi.
Si glasul ei fermecator,
Ca un cantec in zbor,
O raza de soare, o stea,
Asa-i scumpa mama mea!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elba spune:

Sanzi eu am intrebat pe pediatru si mi-a zis ca la urechiuse sa nu umblu.Cand ii fac baita atunci ii intra apa calduta in urechi iar cand il scot se vede ca s-a scurs parca asa cu ceara.il sterg bine cu prosopelul sa nu fie ud si cam atat.si are urechile curate adica nu se vede ceara sau mizerie.cam asa facem noi.

mamica lui Filip(30.04.2010)

Mergi la inceput