Iepurasi poznasi de Mar-Apr 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 17
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiacovita Yaia azi a mancat tot tot ce i-am dat, si parea ca nu s-a saturat. 1 piersica maricica+3caise+2 masuri de cereale. Si acum i-am dat legumele si tot nu s-a saturat. Azi are puseu de crestere. |
Super! Bravo Eric, sa o tii tot asa!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Rebiana27 spune:
citat din mesajul lui oanaiacovita Yaia azi a mancat tot tot ce i-am dat, si parea ca nu s-a saturat. 1 piersica maricica+3caise+2 masuri de cereale. Si acum i-am dat legumele si tot nu s-a saturat. Azi are puseu de crestere. Rebiana ma bucur ca papa Mara asa bine. Rebi, am patit-o cu NAN-ul, la Aptamil nu am incercat, pentru ca Eric papa de obicei tot ce ii dau, rar lasa 10-20 ml pe care oricum nu ii mai dau. Denisa ca nu ti-am multumit pentru preturile la LP HA. Am gasit si eu Aptamil HA in Carrefour cu 50 de lei dar nu am luat. Totusi eu astept rezultatul la analize. Nu vreau sa chinui cupilul cu un lapte fara gust doar de dragul dritelor. Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! Cand cineva acolo SUS te iubeste... |
Sa-i fie de bine voinicului!
Si Marei i se intampla sa lase 10-20 de ml de laptic in bibe, pe care nu i-l mai dau defel; chiar daca il arunc mai tarziu de o ora, insa, nu e acru. Ma gandesc ca din cauza caldurii asteia infernale s-a acrit, nu?
Mami de doua minuni: Luca si Mara
babyangel spune:
citat din mesajul lui elba Babyangel foarte fain ca v-a dus tati in vacanta si pe voi.mai ales ca ati avut si piscina. Voi cand ati inceput diversificarea? mamica lui Filip(30.04.2010) |
Elba, la recomandarea medicului am inceput la 4 luni..de aprox. 3 saptamani.
LP poti sa-l dai linistita dupa 20 min. Iar daca nu-l mai vrea, il poti pastra in frigi pana la urmatoarea masa.
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 4-a
wapi spune:
Se vorbea mai devreme de preferinta pentru un san, si Mihai il prefera pe stangul, de aceea cand se deschide "restaurantu" il primeste intai pe dreptul, si dupa ce oboseste bine si pe stangul :) Daca l-ar primi pe stangul din prima, nu s-ar mai atinge de dreptul.
Legat de diversificare, la Stefy am inceput cu supa dintr-o singura leguma si am evitat legumele cu gust prea puternic (gen patrunjel); treptat-treptat am crescut consistenta supei pana am ajuns la piure - in 2-3 luni. Si fructele le primea la inceput diluate cu apa ( ex: mar copt + apa plata fiarta si racita). Important e sa invete sa inghita din lingurita si sa mestece. Daca piureul e prea fin blenduit - se va obisnui mai greu sa mestece. De aceea este indicat sa fie pasate cu furculita - la inceput le pasam prin strecuratoarea de lapte, apoi prin cea de ceai.
oanaiacovita spune:
Rebi nuuu, ca el a mancat NAN doar in prima luna, deci era iarna. Si asta a fost unul din motive in schimbarea laptelui. Mi se parea groaznic dupa ce statea putin. Eu nu as avea incredere sa ii dau nici de la frigider. Mai bine fac mai putin si daca mai vreau ii mai fac o masura, decat sa risc.
Si cu cat citesc mai multe pareri despre diversificare imi dau seama ca , "cate bordeie, atatea obiceiuri(mi-e lene sa gasesc alta expresie si sa evit cacofonia ). Nu inteleg rostul apei in fructe, sa ma ierte Dzeu. Ca sa nu mai zic de pediatri care recomanda diversificarea la 3 luni sau chiar mai devreme. Ioi Doamne. Si eu as fi asteptat 6 luni sau mai mult daca era pe LM. Dar deja el mananca ff mult LP si nu vreau copil obez. Imi ajung cele 8 kile si ceva la nici 6 luni, mai ales ca LP umfla, nu e greutatea obtinuta de la laptele de mama cum e la Ella sau Andira.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
ami_84 spune:
Fetele am pus doua pozici cu mine pe contul comun..
Fug ca plange Irinuca!
Irina Paula (8 martie 2010)
cristina30 spune:
citat din mesajul lui honeybaby Fetelor , multumim pt vorbele frumoase Maya e bine : rade , vb, se joaca, papa , tipa , ce facea si inaite dar ma ingrijoreaza rau hematomul. E destul de mare , cam cat dopul unei stilce de apa plata de 5 l . Desi a cazut de la distanta mica, gresia e dura. offff. La dr am fost azi noapte, am venit la 5 dimineata acasa. Eco a iesit normal, radiografia la fel, acum urmeazza sa mergem duminica sa vedem cum evoluaza hematomul. Ii pun comprese cu apa rece dar nu vad nici o schimbare. Am vb si cu Roxi au ajuns cu bine dar e plina de nervi din cauza calduri si vrea sa schimbe biletul sa plece mai devreme in Spania. Fug ca tipa Maya la carusel Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010) Doamne ajuta sa fim sanatoase ! Poze & Filmulete Bebeluna |
Hi,
pentur hematoame e f buna gelul de ARNICA, nu stiu daca se gaseste pe la voi, aici e din lista cremelor homeopate....este si Arnica sub forma de bilute homeopate, eu am tot timpul asa ceva la mine, din cauza baiatului, ca tot isi mai face pe undeva cate un cucui sau o vanataie si asta ajuta mult; sper sa fie totul bine... eu dac-o pun in maxicosi tot timpul legata... chiar de la inceput m-a atentionat sotul nu numai ca ea se poate misca dar si noi putem sa impingem scaunelul sau Magnus;
Toate cele bune.
Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)
andira spune:
citat din mesajul lui babyangel Eu lapte de vaca ii voi da pe la 2 ani, mai ales ca se vehiculeaza tot mai mult ideea ca laptele dulce si lactatele nefermentate sunt daunatoare si chiar cauzatoare de anumite canceruri..o fi sau nu adevarat, nu stiu..cert este ca avand in vedere ca majoritatea copiilor au carente de tot felu, prefer macar laptele sa il dau praf ca este imbogatit cu fier si multivitamine si minerale. As putea multumi Andirei , ca la ea am auzit prima data de lapte praf dat la copil de 2-3 ani, si nu intelegean de ce. |
si multumesc ca nu te-ai suparat pe mine. Puteam sa-ti explic beneficiile mai coerent si mai nicely, dar eram nauca la ora aia, m-ai inteles tu
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
andira spune:
Rebiana, Mihaela - plecam in Canada. Doar ca inca nu avem viza, asteptam invitatia, si deja incep sa ma ingrijorez, pentru ca mai e foarte putin.
Sper ca cei de la ambasada sa se miste repede, vazand biletele de avion.
S-a trezit pisoiul.
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
elba spune:
[/quote]
Hi,
pentur hematoame e f buna gelul de ARNICA, nu stiu daca se gaseste pe la voi, aici e din lista cremelor homeopate....este si Arnica sub forma de bilute homeopate, eu am tot timpul asa ceva la mine, din cauza baiatului, ca tot isi mai face pe undeva cate un cucui sau o vanataie si asta ajuta mult; sper sa fie totul bine... eu dac-o pun in maxicosi tot timpul legata... chiar de la inceput m-a atentionat sotul nu numai ca ea se poate misca dar si noi putem sa impingem scaunelul sau Magnus;
Toate cele bune.
Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)
[/quote]
Te rog spune-mi si mie cum se numeste crema?!si o cumperi de la farmacie?
multumesc!
Si multumesc si fetelor pt raspunsuri
mamica lui Filip(30.04.2010)