Iepurasi poznasi de Mar-Apr 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elba

Hi,

pentur hematoame e f buna gelul de ARNICA, nu stiu daca se gaseste pe la voi, aici e din lista cremelor homeopate....este si Arnica sub forma de bilute homeopate, eu am tot timpul asa ceva la mine, din cauza baiatului, ca tot isi mai face pe undeva cate un cucui sau o vanataie si asta ajuta mult; sper sa fie totul bine... eu dac-o pun in maxicosi tot timpul legata... chiar de la inceput m-a atentionat sotul nu numai ca ea se poate misca dar si noi putem sa impingem scaunelul sau Magnus;
Toate cele bune.

Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)
[/quote]
Te rog spune-mi si mie cum se numeste crema?!si o cumperi de la farmacie?
multumesc!

Si multumesc si fetelor pt raspunsuri

mamica lui Filip(30.04.2010)
[/quote]

Crema se numeste Anica Comp. Gel e facuta de DHU; am citit insa recent ca si Weleda tocmai au scos pe piata cateva creme de tipul asta; aici o cumpar din farmacie, nu stiu in Romania cum e;

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elba spune:

Cristina30 noi suntem pt o vreme prin Germania numai ca eu nu stiu limba si ma inteleg greu cu farmacistele daca nu vb engl.Asa mi-e simplu sa ma duc doar sa cer.Multzam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elba

Cristina30 noi suntem pt o vreme prin Germania numai ca eu nu stiu limba si ma inteleg greu cu farmacistele daca nu vb engl.Asa mi-e simplu sa ma duc doar sa cer.Multzam

Pai atunci iti dau o lista intreaga:

Osanit: globuli pentru cand ies dintii
Chamomilla: globuli pentru de toate, mai ales dureri la bebelusi
Thuya: globuli i-am dat acuma inainte si dupa vaccin, a fost mai bine zic eu....
Dentinox cred ca-l stii, gel pt gingii... cand dor
si tot f bun, e Otovowen, pentru dureri de urechi, inceput de otita... scapi de antibiotic daca incepi din timp....

cu potentele tb sa vezi pe care le iei....d6 ori mai mare... vrei mai multe infos putem sa conversam pe yahoo... sunt in lista de pe google trecute adresele de yahoo...

Mergi la inceput

Wow, multumesc Cristina30!

Din ce am mai citit pe aici mi-e asa o frica de perioada cu dintisori.La noi ultimele 2 zile au fost tare maraite si deja ma gandesc dar nu se vede si nu se simte nimic.Poate inca sunt colici
toate cele din lista sunt homeopate?

Mergi la inceput

Cristina30 ti-am trimis PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

AMI, fata, sunteti frumosi toti trei; tu o ranjita si fii-ta dulce Are ochisorii superbi!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

ANDIRA plecati for a long time? V-ati decis, asadar, pentru Canada! Bafta cu invitatia, cu acomodat si toate cele!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Rebiana - nu, deocamdata plecam doar ca turisti .
Si numai eu, tati si nr 3, fetele mari nu le luam acum.

Vrem sa vedem cum e acolo, sa ne dam seama daca e ceea ce vrem, daca ne putem adapta, ce inseamna efortul de a emigra pt noi etc.
De-asta nici nu le luam pe Irina si Nati cu noi (cred ca o sa-mi fie un dor nebun de ele) - cu Iris e altceva, e dependenta de mine si oricum e mult mai usor cat e bb.

Deocamdata sa obtinem noi viza, si vedem apoi.

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Salutare fetelor,

raportam si noi inca o noapte de "Revelion" in care s-a sculat la fiecare ora . l-am pus pt prima data intr-un sac de dormit subtire si pesemne ca nu i-a placut, de dimineata am fost zombie.

Am citit de bebe Siluan, parca a postat ceva Oanka stiti cumva unde gasesc mai multe informatii? Am vazut la TV au prezentat cazul lui dar nu am apucat sa notez nr. de cont.

Denisa of ce spaima ati tras, lasa ca trece cucuiul, trimitem multi

Ieri am fost la pediatru si ne-a vorbit despre diversificare, mi-a zis ca pot incepe cu legumele dupa ce implineste 5 luni, o sa incepem cu cartofi, morcovi, dovlecei, etc, dar cate o leguma adaugata pe rand. O sa le fac in abur si adaug cate o lingurita de ulei de masline.

Andira drum bun, cand plecati? Irina o sa trebuiasca sa o tineti in brate, asa se procedeaza pana la 2 ani, va lasa cu maxi-cosi-ul daca ii cumparati si ei bilet dar eu zic ca nu are rost. O sa va dea o centura pt copil si il legi de centura ta la decolare-aterizare. La zborurile mai lungi de 5 ore am vazut ca lea dadea parintilor un fel de patut pliant ce se punea in fata la picioare (o sa va dea probabil locurile cu spatiu mai mare in fata) si poti culca fetita in el. Cat despre comoditate, la zborurile trans-atlantice recunosc ca am avut un pic mai mult loc pt picioare decat in Tarom de ex si scaunele se balanseaza un pic mai pe spate dar nu te astepta sa stai f comod. Ma rog eu mi-am luat cu mine un colac din ala de voiaj ce se umfla in jurul gatului si cu ala am mai motait.
La decolare si aterizare sa le dai celor mici ceva de baut ca sa inghita, ele nu stiu sa inghita cand se infunda urechile si pot avea dureri mari. In rest ia ceva jucarii sa treaca timpul. de asemenea sa ai ceva apa ceai sau suc cu tine, aerul e uscat in avion de la aer conditionat asa ca probabil o sa le fie mai sete decat de obicei.

va pup pe toate si sa auzim numai de bine!

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Buna, fetele!
Eu azi am zi scurta, Mara e pe jumatate adormita!
Ina, aici gasesti detalii si conturile
http://bebesiluan.blogspot.com/
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154832

http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#

Mergi la inceput