Iepurasi poznasi de Mar-Apr 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Sanzi multumesc pt linkuri. Offff ce necazuri Doamne pt un sufletel asa de mic . Sa il ajute Dumnezeu si sa ne rugam pt el.

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Elba, nervisori din astia are si Mara la culcare, ma trage de par pana ramane cu fire in mana, se da pe burta, ii cade suzeta, o apuca plansul, eu ca sa o calmez o mai plimb o tura prin casa in brate, apoi o pun inapoi in pat. Iar de ureche se trage foarte tare, de obicei inainte de culcare, adoarme cu urechea stanga rosie. Mie mi se parea ca se scarpina, ma gandeam sa o duc la ORL sa vad daca nu cumva are dop de ceara. Am incercat sa ii apas eu pe ureche, cand este calma, dar nu plange, inseamna ca nu o doare.
Vroiam sa o intreb pe Oana, am citit ca Eric a avut, dar nu mai retin cum se manifesta si daca l-ai dus la pediatru sau direct la ORL.

http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui andira

Rebiana, Mihaela - plecam in Canada. Doar ca inca nu avem viza, asteptam invitatia, si deja incep sa ma ingrijorez, pentru ca mai e foarte putin.
Sper ca cei de la ambasada sa se miste repede, vazand biletele de avion.

S-a trezit pisoiul.

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Andira, plecati in vizita la cineva sau definitiv? Nu stiu daca ai zis, dar eu am pierdut..

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 4-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui andira

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

Eu lapte de vaca ii voi da pe la 2 ani, mai ales ca se vehiculeaza tot mai mult ideea ca laptele dulce si lactatele nefermentate sunt daunatoare si chiar cauzatoare de anumite canceruri..o fi sau nu adevarat, nu stiu..cert este ca avand in vedere ca majoritatea copiilor au carente de tot felu, prefer macar laptele sa il dau praf ca este imbogatit cu fier si multivitamine si minerale. As putea multumi Andirei , ca la ea am auzit prima data de lapte praf dat la copil de 2-3 ani, si nu intelegean de ce.

Andira, relax..eu nu am avut depresie PP sa fiu sensibila la orice

si multumesc ca nu te-ai suparat pe mine. Puteam sa-ti explic beneficiile mai coerent si mai nicely, dar eram nauca la ora aia, m-ai inteles tu

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 4-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Salutam din Bucurestiul ca o sauna... m-am intors.
Floricica a fost un inger pe drum, o ora a dormit in scoica si alta ora s-a uitat pe geam cu ochii bolditi sau i-am cintat si tot asa cu ochii bolditi se uita la gura mea :)
Ma fac cintareata cu el, e clar, cind ii cint se opreste (o vreme, ce-i drept) din plins, din orice activitate, e fascinat cind ies sunete melodioase din gura cuiva.

Ce bine e acasa :))
Nu ies din casa, stau la AC ca afara simt ca mor. Vladimir a ramas inca o saptamina la munte cu bunicii, bonele au grija de Floricica, menajera gateste... odihna citeva zile pt mine :)) Daca n-ar mai veni mailuri cu treaba de birou si nu m-ar mai suna nimeni, ar fi parfum!
In fine, nimic nu e chiar perfect, mai trebuie sa produc si niste bani asadar continui sa lucrez, asa, la ralenti...

Vad ca vorbiti mult de diversificare. Nu ma bag, pt ca opiniile mele coincid 100% cu cele expuse asa bine de Yaya, asadar nu e cazul sa repet si eu :)

Sint cam ingrijorata ca Floricica continua sa ia f lent in greutate, In ultimele 3 saptamini a luat 200g... Are 7100 g la 5 luni fara o saptamina... Daca ar lua saptamina asta 300 g - ceea ce nu cred, abia si-ar dubla greutatea la 5 luni... Marti vine pediatra, sa vad cum iese la centimetri - daca nici la centimetri nu e chiar ok, probabil o sa fac ceva - suc de mere si morcov intre mese, de exemplu, sau poate chiar supliment de LP (asta sincer ma atrage pt ca m-a cam rupt alaptatul zi si noapte la 2-4 ore, de 5 luni fara somn... of, poate mai rezist un pic!) De la un sin aproape nu mai vrea sa traga, cred ca mai produce doar citeva picaturi... De pompa mi-e frica, n-am mai pus mina pe ea din primele 2 saptamini de viata cind aveam supra-productie, dar poate imi fac curaj sa incerc sa mai stimulez.
Ceai nu vrea neam, cred ca cedez si incerc cu din ala instant de la Humana (fenicul), ca pirturile ne omoara, sint nopti in care nu dorm mai mult de 30 min legate de cit se chinuie saracaul... Prostiile astea instant sint mai gustoase ca au dextroza, si mai limpezi, Vladimir era fan ceai instant. Asta pe care incerc de ceva vreme sa i-l dau, infuzie din chimen, fenicul si anason, indulcit cu glucoza chiar in ultimele zile, tot nu-l vrea, Uf!

Honeybaby imi pare tare rau de cazatura! Of, mititica de ea! Tin pumnii sa nu fie nimic mai mult decit un cuci, astia micii au mare noroc, le poarta de grija DD si de regula nu patesc absolut nimic!

Cam multe cazaturi pe aici pe la noi... Trebuie sa am si eu o discutie mai tare cu una din bone care nu ma prea asculta.. Eu pe Vladimir l-am tinut permanent legat, si in carucior, si in scoica, apoi cind mergea il tineam legat in ham, in masina mereu legat... Chiar cind consideram ca nu ar fi cazul, tot il legam, ca sa stie ca asta e o regula, nu avem exceptii de la ea. Si zau ca bine am facut, in scurta vreme nici nu mai voia el sa mearga nelegat, si am avut cel mai cuminte copil in calatorii etc. Plus ca primele vinatai le-am avut abia pe la 4 ani, daca puteti crede :))
Ei, bona asta il tine nelegat in scoica, ca ba sta doar un pic si-l ia acusi in brate, ba ca ii e cald micutului etc... Am sa fiu mai ferma ca nu e de glumit.
Si recomand tuturor sa tina copii asigurati mereu, chiar cind nu e nevoie, pt ca nu se stie niciodata care e momentul in care se rostogoleste brusc sau cind se ridica singur in fundulet... Asta se intimpla pur si simplu, nu putem sa ne bazam ca lasa, nu se misca ei asa de brusc si tare, pt ca intr-o buna zi o fac, fara avertisment.

ellanik eu tin AC la 26 grade si ventilatie minima. E limita mea de confort. Sigur ca prefer 24 sau 25 grade, dar consider ca bebelusii trebuie sa fie crescuti nu doar cu rezistenta la frig (povestea cu neimbracatul prea gros iarna) ci si rezisitenti la cald. De aceea, daca bonele vor sa stea afara la umbra cu el, eu le incurajez (desi eu n-as sta nici moarta, curg apele de pe mine cit ar fi de umbra, ca-s peste 30 grade oricum) pt ca vreau sa-l obisnuiesc pe Floricica si cu caldura, nu numai cu frigul -asta inseamna calire :)
Nu vreau sa ajunga ca mine sa nu iasa verile din casa, din cauza ca ani de zile am stat doar cu AC in casa si birou si nu frecventam decit spatii cu AC, drept pt care m-am dezobisnuit sa rezist la cald, chiar imi e rau la inima, nu e de fitze, ci din lipsa de antrenament.

Hai ca iar am scris mult si incilcit de nu o sa puteti citi, dar iertare, nu am vreme sa editez :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

OANA laptele pe care-l prepari se acreste intr-o ora?? Nu mi s-a intamplat nici la bebe 1, nici la bebe 2.

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Nici mie nu mi s-a intamplat si ii dau NAN.
E adevarat ca nu s-a intamplat de multe ori sa-i ramana, incerc sa-i fac cat papa, la urmatoarea masa sa fie laptele 'proaspat'.
Daca ramane 20-30 ml si eu il arunc.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

RAMMY multumesc frumos pt raspunsul ref la diversificare si pt aprecierea hainutelor

NAFI, mersi...setul gecutza cu rochita care are gentutza eu i l-am cumparat culoarea nu m-a impresionat prea tare, insa m-au terminat rochita cu gentutza

ELBA mersi frumos

YAIA daaa , o sa intreb la farmacie , cu toate ca nu cred ca au pana acum nu am vz si eu sunt cu ochii radar in farmacii

OANA bravoo pt Ericutzu papacios

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

IOANACT eu nicodata nu ii dau daca ramane....poate sa ramana tot bibe plin....
mai bine ii fac altul decat doamne fereste sa se strice la stomacel.
cel mult 10min il tin, sa zicem pana ragaie, sa mai dea din aer afara si sa poata manca restul....daca nu mai vrea , insist o data de 2 ori si gata o las...nu vreau sa o presez.

nb feteleee

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Am citit cu Maya in brate azi, dar printre plimbat, jucat, schimbat comprese cu apa , pun foi de varza, dat cu gel nu am avut cum sa scriu.

Hematomul s-a micsorat putin in sensul ca nu mai are margini asa extinse dar in parca s=a mai umflat in mijoc....
Si parca nici nu mai ese asa moale, era ca o punga de apa , e ceva mai tare acum, tinde spre un cucui.

Ati mai avut careva de a face cu asa ceva ?? Cum se manifesta cand se retrag??

Yaia- voi ati avut cucui ??

Vai ce frica imi este de urmari.
dupa ce ca exista riscul de sechele la creier din cauza petelor acum a mai si cazut

Va rog rugati va pt noi sa iasa totul bine, sa treaca hematomul si maine sa ne dea vesti bune de la spital

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Cristina - avem si noi un gel cu arinica . Arnigel de la boiron, cei care fac si oscilococcinum dar scrie ca se da peste un an...

Am luat unul pe baza de haparina, special pt hematoame si ii dau cu ala.

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput