Iepurasi poznasi de Mar-Apr 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 20
babyangel spune:
buna dimineata,
cafeluta este gata pentru toata lumea, de data asta simpla ca nu mai am rontzaieli prin casa.
Vladi, nu cred ca este o problema greutatea lui Floricica, cat nu sunt semne de rahitism sau altceva. 7 kile mi se pare chiar ok, daca nici nu este f. inalt. Am o prietena care are un baietel de 1 an jumate si acum are 10 kg.
La un an avea 8 kg, si nu e rahitic sau bolnavior. E foarte vioi, jucaus. Intr-adevar daca il compara cu al meu care la 4 luni jumate avea 8 kg,intra in panica. Dar eu mereu spun ca e cea mai mare prostie sa faci comparatii inte copii..unii vorbesc repede, altii merg repede, altii cresc greu, etc..Dar , tu stii asta ca esti mamica experimentata.
Denisa, tin pumnii sa afli doar vesti bune, da?
Fetele cu vechime in diversificare, cam cate grame mananca bebeii vostri ca sa nu mai dati completare de lapte. Eu i-am dat ieri 100 g piure de dovleac cu pastarnac,fara completare de LP. Dar dupa 1 ora jumate a trebuit sa-i dau LP ca era tare marait
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 4-a
LAlexandra spune:
DENISA, O SA FIE BINE! Ne rugam pt voi, dar stiu ca va fi bine
Fetele, VA ROG, sa ma ajutati
....printul meu nu a acceptat deloc apa si nici ceai...asadar de la program de 3 ore am cam ajuns din nou la 2 ore, si asta nu e bine!....il inteleg, aici sunt catre 40 de grade si chiar daca avem AC nu prea vreau nici eu sa abuzez de el si sa fac prea rece. Pediatra a zis sa incerc sa ii dau ceai de musetel, am gasit asa intr-o doara la milupa - ceai instant (vladi, nu stiu daca e indulcit artificial, ca scrie ca are doar ceai si vitamina C....oricum nu mai conteaza de care e...doar sa il bea)....si dupa a doua incercare a baut feciorul meu de numa-numa....ACUM, va intreb cand e indicat sa ii deau ceiucul, la cat timp dupa masa, apoi voi cand le mai dati de mancare, si cat ceai le dati sa bea odata. Si daca se obisnuieste cu baut mult nu i se largeste apoi stomacul....sau nu cumva nu mai vrea asa mult laptic...
....VA ROG, raspuneti-mi ca eu chiar sunt habarnista!
...si inca o chestie, scrie ca ceaiul sa il pastrez doar 2 ore....stie cineva de ce?
mersi
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
nibi_niki spune:
Neata.
Anca multumim de cafeluta.Iar sunt zombi
Denisa ma rog ca totul sa fie bine si sa vii cu vesti bune de la control.
Alexandra si eu ii dau ceai de musetel de la milupa.(nu stiu cum il bea Maria ca e foarte amar,ai gustat?).Mie mi-a zis pediatra sa ii dau cam 40-50ml la o ora dupa masa.ii dau de obicei cand suntem afara si chiar nu pot alapta.In casa nu ii dau niciodata,de sete prefer sa ii dau tzatzica sa tocane de 3-4 ori.Chiar daca a trecut juma de ora de cand a papat.
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG
LAlexandra spune:
NIBI_NIKI, si cam cat iti bea afara?....se vede ca sunt si eu zombi....acum am recitit si am gasit si raspunsul
...sa nu intelegeti gresit, chiar nu ma deranjeaza sa ii dau mai des sa pape, dar stiu ca nu e bine inainte de 3 ore, ca nu digera stomacul, si el a si avut multe probleme cu durerile de burtica, iar acum de cand papa mai des vad ca au revenit. El, chiar daca ii dau doar la 2 ore, papa normal, tot asa mult....al meu nu prea stie sa bea asa putin...daca l-ati vedea cu ce pofta mananca, e sugativa, nu alta!
...l-am gustat...doar ca mie din start nu imi place ceaiul de musetel...si chiar si cand beau ceai, il beau neindulcit, daca pun zahar parca ii stric tot gustul
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
oanaiacovita spune:
Neata!
Raspund repede si apoi fac capitol nou.
Vladi wb. Si eu zic ca e ok greutatea lui Floricica. Hai ca mai aveti un pic si incepeti diversificarea.
Ami tare frumusei sunteti.
Andira drum bun atunci cand veti merge si poate va gasiti locul acolo.
Ina si noi am avut nopti secsi pana azi noapte. Am ajuns la concluzia ca nu se satura chiar daca papa 150 inainte de somn, asa ca aseara i-am pus 3 masuri de cereale in bibe si s-a trezit doar la 2.30 pt o gurita de ceai si a mai mancat la 5.30. Mai testam si diseara si daca e asa, probabil ca ar fi bine daca i-ai da ceva mai consistent seara.
Denisa off ce rau imi pare ca trebuie sa treci prin asa stres. Eu sunt convinsa ca Maya e bine si ma rog sa fie asa. Aveti grija de voi si va asteptam cu vesti bune bune.
Anca eu nu masor cat mananca ca nu am cu ce. Ieri de exemplu a mancat fructe si LP cam la 40 de min dupa, iar dupa legume cam la 1 ora si ceva. Problema e ca Eric nu plange de foame, ca el stie cand ii dau sa pape, dar probabil ca daca as depasi, nu i-ar mai trebui. Azi i-am luat un borcanel sa vad daca ii place, de test doar si o sa il rastorn in castronelul lui sa vad cat inseamna 125 cat are borcanul. Eu zic ca pana nu introducem mancare mai satioasa, cu carne, galbenus de ou, etc, nu cred ca se poate inlocui o masa cu totul.
Alexandra eu lui Eric ii dau ceai de la 2 luni de cand a trecut pe LP, pentru ca asta nu tine de sete ca LM. Si crede-ma ca nu am probleme sa pape mai mult sau mai putin. Dar nu ii dau ff mult. De obicei ii dau afara cand e tare cald, la masa ca se mai ineaca cu piure si noaptea cand ii ajung doar 2-3 gurite de ceai.
Eu ii dau babycalm si nu scrie ca tine doar 2 ore, dar eu dupa ce se raceste il pun la frigider si il incalzesc cand am nevoie. Oricum nu tine ff mult, ca isi schimba culoare si devine tulbure cand nu mai e bun.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
oanaiacovita spune:
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...