Iepurasi poznasi de Mar-Apr 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 16
elba spune:
Denisa of saracuta de ea!ne rugam sa fie bine si sa fiti din nou fara nici o grija.
mamica lui Filip(30.04.2010)
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elba dar vroiam sa va intreb pe cele care dati lp cat tine laptele dupa ce l-am preparat? adica are mese cand papa 30ml si apoi are chef de vb de joaca iar dupa 20-30min iar vrea sa pape.Mai e bun laptele sau trebuie sa-i fac altul? multumesc mamica lui Filip(30.04.2010) |
Se mai intampla si Justina sa lase in bibe 70-80 ml din 150 ml, o alaptez si apoi ii dau completare, uneori il bea pe tot, alteori m lasa.
Si sa revin la intrebare: eu ii dau acei 70-80 ml la masa urmatoare, cam dupa 1 h jum.
Apropo de asta..Justina ziua papa tot din 2 in 2 h, numai ca la noi papatul dureaza cam 30' si de fiecare data, dupa masa adoarme 30' - 1h , cam 3-4 reprize/zi, iar seara la 21:30-22 adoarme pana pe la 4:30-5, suge un pic din tzitzi si adoarme pana la 8-9.
Azi noapte, nu stiu ce a avut si Justina ca s-a trezit pe la 3 a papat si la 4:30-5, at doar am leganat patutul si a adormit.
Banuiesc, ca din cauza caldurii, si eu nu m puteam de cald.
Mi-a zis sotul ca si Ioana s-a trezit de 2 x pt apa.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
oanaiacovita spune:
Alina unu la mana. Laptele praf "rezista" maxim o ora. Cred ca si scrie pe cutie. Daca il gusti, e acru, am incercat eu, dupa doar o ora.
Doi la mana, chiar daca ii dai mixt, mi se pare prea repede sa papa la 2 ore. LP se digera in min 3 ore. Am avut si noi probleme la inceputuri cu papat la 2h, dar cu multa indarjire din partea mea i-am facut program la 3h. El acum nici nu mai plange de foame, stie cand primeste. Si noaptea doar gangureste si ii dau.
Trebuie un pic de vointa din partea ta, va fi greu o zi-doua, poate o sapt dar se invata.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
ami_84 spune:
Anca multam' de coffe.. se vede ca ti-a tb doua, ca ai si postat de doua ori acelasi mesaj! Ma bucur sa aud ca a fost frumos la munte.. Si noi suntem cu muntele, insa anul asta sg nu ajungem.
Denisa imi pare rau ca s-a lovit Maya. Pupic sa se faca bine! Si la multe lunite!!
Irina Paula (8 martie 2010)
Ioanact spune:
citat din mesajul lui oanaiacovita Alina unu la mana. Laptele praf "rezista" maxim o ora. Cred ca si scrie pe cutie. Daca il gusti, e acru, am incercat eu, dupa doar o ora. Doi la mana, chiar daca ii dai mixt, mi se pare prea repede sa papa la 2 ore. LP se digera in min 3 ore. Am avut si noi probleme la inceputuri cu papat la 2h, dar cu multa indarjire din partea mea i-am facut program la 3h. El acum nici nu mai plange de foame, stie cand primeste. Si noaptea doar gangureste si ii dau. Trebuie un pic de vointa din partea ta, va fi greu o zi-doua, poate o sapt dar se invata. Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! Cand cineva acolo SUS te iubeste... |
Il gust, si daca e acru , nu i-l dau..pana acum nu s-a acrit.
Nu ma deranjeaza ca papa la 2 h..am incercat sa o las, sa ii dau la 3 h si dupa 30 ml de papa adoarme (de cat a asteptat a luat-o somnul) vreo 30' si apoi iar papa, asa ca ii dau sa pape la 2 h si macar papa m mult.
Daca asa vrea , asa ii dau.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Yaia spune:
citat din mesajul lui oanaiacovita Total de acord cu ce spune Yaia.Nu vad rostul supei in biberon. Si ca sa vedeti ce bebe ciudat am eu, ii plac legumele si nu ii plac fructele.Daca ii dau piersica intreaga sa suga din ea, e in extaz, daca o pisez nu vrea si pace. Ieri i-am pus o masura de cereale si a mai mers cum a mai mers. Si tot ieri am adaugat si caise, sa vedem ce sa ii mai iau sa ii placa. Si citeam, ca mai nou se recomanda introducerea produselor cu gluten un pic mai repde de 1 an, cum era pana acum, undeva in jurul a 7-8 luni. Yaia stii ceva de asta? Oricum acum sunt biscuiti de la Nestle fara gluten. |
Oana, important e ca mananca piersica, chiar daca prefera sa suga el din ea. E chiar mai bine decat piureul de piersica, inseamna ca o sa manance fructe fara probleme cand va fi mare. Probabil consistenta de piure nu ii place, el prefera direct fructul, sare peste etapa de papa de bebe. Bravo lui!
Sa stii ca eu ii introdusese diferite fructe si ii facea tot felul de combinatii: mar-piersica-afine sau para-caisa-capsune. Ce distractie cand dadea afinele pe sita de sticla!Trebuia sa fiu foarte atenta sa nu-mi rad degetele, dar ma chinuiam pentru bebele meu drag, asa cum sunt convinsa ca face orice mamica. Poate ar acepta combinatii si uriasul tau, desi daca nu ii place consistenta...Mai tarziu poti sa-i amesteci fructe zdrobite in iaurt sau branzica.
Si eu stiam de 8 luni pentru gluten, dar daca se poate ocoli si mai tarziu, e bine sa se mearga pe orez sau porumb. Tudor al meu nici acum nu mananca multa paine, 1, maxim 2 felii pe zi si asta pentru ca noi mancam multa paine si eu cred ca e mostenire comunista, cand mancarea se gasea greu si ne indopam cu paine.
Si presupun ca mamicile care baga mar cu biscuite la 2 luni, cum au preluat reteta de la bunici, fac marul cu biscuiti populari, cum erau odata, facuti cu faina de grau, care mai au pe deasupra si sare si zahar in compozitie, nu cred sa se streseze de amanunte de genul asta.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
citat din mesajul lui asteropipan referitor la biscuitii fara gluten. si cereale....m-am tot uitat in supermarket sa vad daca gasesc si nimik. o sa intreb dr maine....el trebuie sa stie sigur unde gasesc. |
Incearca si la farmacie.
Yaia spune:
citat din mesajul lui Erina Daria si David august,poze de acum doua zile. |
Ce dulce e David si Daria ce fericita ca-l tine in brate!
Rebiana27 spune:
DENISA imi pare asa rau ca a cazut Maya scumpa! : ( Imi inchipui ce speriata si suparata ai fost! Eu zic (si vorba Irinei, e parerea mea) ca daca a facut cucui e, totusi, bine. Urmareste sa vezi daca e la fel de activa ca de obicei, daca papa, daca nu varsa si nu e somnolenta. De asemenea un lucru bun este daca plange imediat dupa impact. am convingerea ca iubitica mica e bine in ciuda accidentarii.
ROXANOOO, greu e, fata, fara tine pe-aici! : )) Sper ca te simti bine in Romanica noastra!
ASTEROPI incearca sa nu dai supa-crema de legume cu biberonul chiar daca pare ca o va accepta greu din lingurita. Ideea este sa invete sa inghita continutul, sa mestece ~ mai tarzior, sa-i invatam cu gusturi si texturi noi. Poate initial va scuipa, va impinge cu limbuta afara din gurita, se va prelinge pe barbita insa va invata sa pape din lingurita. Diversificare usoara!
NIKI ce minunatie mica e Maria! Ce-mi place parutul ei!!
OANA , Ericutzu’ va aprecia curand si fructele; bine ca papa legumele cu placere (ceea ce pot spune si eu, cu fericire, despre Mara, care de doua zile papa tot)
Laptele pe care-l prepari se acreste intr-o ora?? Nu mi s-a intamplat nici la bebe 1, nici la bebe 2.
Mami de doua minuni: Luca si Mara
oanaiacovita spune:
Yaia azi a mancat tot tot ce i-am dat, si parea ca nu s-a saturat. 1 piersica maricica+3caise+2 masuri de cereale. Si acum i-am dat legumele si tot nu s-a saturat. Azi are puseu de crestere.
Rebiana ma bucur ca papa Mara asa bine. Rebi, am patit-o cu NAN-ul, la Aptamil nu am incercat, pentru ca Eric papa de obicei tot ce ii dau, rar lasa 10-20 ml pe care oricum nu ii mai dau.
Denisa ca nu ti-am multumit pentru preturile la LP HA. Am gasit si eu Aptamil HA in Carrefour cu 50 de lei dar nu am luat. Totusi eu astept rezultatul la analize. Nu vreau sa chinui cupilul cu un lapte fara gust doar de dragul dritelor.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...