Iepurasi poznasi de Mar-Apr 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 15
oanaiacovita spune:
Erina, frumusei copiii ca de obicei. Ce mult se iubesc ei. Faci gradinita la tine?
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
nibi_niki spune:
Erina,am vazut 2 copii frumosi.
Oana si eu sunt curioasa cum o sa-i stea parul mai tarziu.Acum nici macar imediat dupa baita nu ii sta cum trebuie
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG
nibi_niki spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI:DAVID NICHOLAS,MAYA REBECCA,ANDREI EDUARD.Sa cresteti mari si sanatosi.
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG
Ioanact spune:
Buna, fetele!
Noi, doar ce-am venit de la biserica, le-am impartasit pe fete.
Pana sa mergem la biserica am sunat-o pe dr de fam., dar am uitat ca e in concediu , i-am spus prin tel pb, la care ea mi-a zis: ca daca ar avea ata la limba, ar vb stalcit si ca nu e pb..dar eu nu pot sa stau linistita, pana nu o vede un dr nu pot..degeaba imi zice prin tel..
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
sensibila spune:
La multe lunici iepurasilor :
David Nicholas de Uta_ciun; Maya Rebecca de Honeybaby; Andrei Eduard de Riella-ela !
Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
elba spune:
Buna dimineataza!
sau de fapt ziua buna
acum am si eu cateva minute de respiro, bb doarme in landoudar asta dupa ce l-am adormit in brate
al meu e foarte nervos cand trebuie sa se culce.mesteca suzeta de zici ca vrea s-o rupa plus ca isi baga manutele in ochi se trege de par de urechi,isi baga fata in cearceaf..nu stiu de ce e asa.
Ai vostri tot asa fac la culcare?
Asteropi am vazut ce de hainute ai cumparat pentru Ioana.am vazut ca are si gentuta;ce mai o adevarata domnisoara
trebuie sa mai citesc din urma...
dar vroiam sa va intreb pe cele care dati lp cat tine laptele dupa ce l-am preparat? adica are mese cand papa 30ml si apoi are chef de vb de joaca iar dupa 20-30min iar vrea sa pape.Mai e bun laptele sau trebuie sa-i fac altul?
multumesc
mamica lui Filip(30.04.2010)
Ioanact spune:
LA MULTE LUNITE SI ANISORI , iepurasilor de azi: David Nicholas , Maya Rebecca (imi pare rau pt accident. Un -ic pe cucui sa treaca) si Andrei Eduard!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
elba spune:
Babyangel foarte fain ca v-a dus tati in vacanta si pe voi.mai ales ca ati avut si piscina.
Voi cand ati inceput diversificarea?
honeybaby spune:
Fetelor , multumim pt vorbele frumoase
Maya e bine : rade , vb, se joaca, papa , tipa , ce facea si inaite dar ma ingrijoreaza rau hematomul. E destul de mare , cam cat dopul unei stilce de apa plata de 5 l .
Desi a cazut de la distanta mica, gresia e dura. offff.
La dr am fost azi noapte, am venit la 5 dimineata acasa. Eco a iesit normal, radiografia la fel, acum urmeazza sa mergem duminica sa vedem cum evoluaza hematomul.
Ii pun comprese cu apa rece dar nu vad nici o schimbare.
Am vb si cu Roxi au ajuns cu bine dar e plina de nervi din cauza calduri si vrea sa schimbe biletul sa plece mai devreme in Spania.
Fug ca tipa Maya la carusel
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
elba spune:
Citat: |
Miruna sa sti ca nu am uitat ca am zis ca ne vedem, dar sincer mi-a fost asa sa iti zic sa ne vedem zilele astea. Eric pur si simplu ne-a mancat sufletul: nu a mai stat in carut deloc, tot plange se agita..lumea se uita la noi ca la urs Ca tot ziceai tu ca poate ne-am vazut: noi suntem parintii aia disperati: unu tine bebe in brate si unu impinge de nebun un carut gol Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010) |
Stai linistita,ni se intampla si noua.Mai mult lumea mai intoarce si capul sa vada mai e unul si in carut.