Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 * 36 *
Raspunsuri - Pagina 18
LAlexandra spune:
ELLANIK....ia si studiaza
http://www.ebaby.it/index.php?target=products&mode=search&subcats=Y&type=extended&avail=Y&pshort=Y&cid=72&pfull=Y&pname=Y&pkeywords=Y&mid=1
aici gasiti lucruri de firma mai ieftine. Am vazut ca au si pt Romania, insa nu stiu cat e transportul. Aici e vreo 8 euro
si daca ai comanda peste 150 de euro, e gratis
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
mihaelagrosan spune:
Bumbitza sa stii ca si eu am avut problemele astea cu Angela si mai am uneori, dar rar. A avut o perioada cand manca doar in somn, a fost foarte greu , m-a disperat, dar eu nu i-am dat biberon. Daca-i dadeam sigur nu si-ar mai fii revenit. Uite cum am facut eu: am incercat sa nu o mai stresez cu tatza, ca deja mi se parea ca da in anorexie din cauza mea, care mereu saream pe ea cu tatza, asa ca mai repede de 4 ore nu i-am mai aratat-o. Daca vedeam ca nu vrea nu insistam, asteptam sa adoarma bine si apoi ii dadeam. Dupa cateva zile si-a revenit. Mi-a mai dat si homeopata Silicea CH30 o sapt. Acum nu stiu exact de ce, dar bine ca i-a trecut.
Ellanika si noi avem scaun de masa de la chico si chiar merita. Elena si acum il foloseste.
Lindal pompa manuala avent am eu si mi se pare foarte buna.
Mihaela deElena Maria (9 aug 2006) si Angela Ioana (21.03.2010)
oanaiacovita spune:
Fetele, spuneti-mi si mie ceva retete cu avocado. AM luat unul si ma uit la el, ca nu stiu ce sa ii fac.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
dayanara spune:
avocado cu piersica dar la blender sau avocado cu banana eventual pui si cereale sau incerci poate ii place simplu dat la blender, nu am insa idee cum e textura la simplu blenduit, sa nu fie cleios, lipicios sa se inece
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
oanaiacovita spune:
Roxi, crud se face?
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara yaia eu am fost anul trecut cu lufthansa si mi.au facturat in total o valiza de 28 si una de 20 daca ar fi 23 , de ce ai voie cu 32 cand platesti in plus? e vb de greutatea maxima admisa nu de bani, ca asa pot plati 80 de kg dar nu am voie, tot 32 se pun maxim pe o piesa |
Normele Uniunii europene spun ca nu are voie ca un bagaj sa aiba mai mult de 23 kg, ca au calculat ei si spatele unui lucrator poate ridica dor 23, mai mult de 23 ii raneste spatele. Companiile aeriene fac insa cum vor ele, dar Finnair respecta legea, ca asa sunt finlandezii, niste respectatori de reguli. Alte companii iti dau voie cu mai mult de 23 kg pe bagaj, urmand sa platesti tu ca bagajul sa fie ridicat de 2 oameni ...si alte asemenea explicatii . Dar norma e clara, nu mai mult de 23 kg pe bagaj.
Acum, daca mergi tu, sotul si copii, ai voie 60 kg la cala si 40 la cabina. Deci trebuie sa ai cele 60 de kg distribuite in 3 bagaje sau mai multe. Iar la cele 40 de cabina trebuie sa te inscrii in dimensiunile admise pentru bagajele de cabina si fara lichide si obiectele interzise (forfecute, chibrituri etc.)
Cam astea sunt regulile generale, diferite companii practicand diferite mici abateri de la ele.
Wizz si companiile low cost au alte reguli referitoare la bagaje, dar tu nu mergi cu low cost, din cate am inteles.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
dayanara spune:
oana da crud, il cureti de coaja, scoti samburoiul ala mare si miezul, il iei cu lingurita sau cum poti il bagi in vasul de la blender si acolo mai pui piersica sau mar sau cum vrei tu, poti incerca si gol
yaia da o fi...merci mult si tie alex, oricum nu ma mai ocup de bagaje am predat stafeta
yaia asa e, nu e low cost acolo cine stie ce minuni ma mai asteptau
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiacovita Fetele, spuneti-mi si mie ceva retete cu avocado. AM luat unul si ma uit la el, ca nu stiu ce sa ii fac. |
Daca e pentru tine, scos miezul, pus pe el zeama de lamaie sau de limeta si mancat cu lingurita sau pasat si intins pe paine.
Pentru bebe se poate combina cu branza dulce, cu diferite fructe sau legume...
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
oanaiacovita spune:
Roxi,Yaia multumesc.
rmkristine spune:
Bumbitza si eu am avut pb din astea cu Cristian. Se frichineste tot timpul, m-a innebunit. Cred ca si de la caldura, saracu'. Si eu, tot asa, astept sa se linisteasca mai intai si dup-aia ii dau sa pape. Cateodata se agita atat de tare incat am senzatia ca e nervos ca nu mai e lapte. e greu ca nu stiu sa zica ce au!
Si eu am tot pompa de la medela foarte buna, dar nici eu nu reusesc sa scot decat 80ml maxim! Asa ca n-am mai folosit-o.