Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 * 36 *
Raspunsuri - Pagina 19
rmkristine spune:
Voiam sa va intreb daca dupa vaccinul BCG n-ar trebui sa-i ramana vreun semn, ceva. Nu mai are absolut nimic, nicio urma. L-am facut acum o saptamana. Nu imi aduc aminte de la Bianca, dar mai mult ca sigur ca nu s-a facut buboi cum povestiti voi si totusi acum are semn! Ce-o fi asta?
ellanik spune:
Abia dupa o luna si ceva incepe si coace si dupa fix 2 luni a si spart.asa ca mai ai de asteptat.
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
honeybaby spune:
Moamaaa ce viteza aveti la scris . De la 7 ma tot chinui sa va prind din urma.
Asa.... sa incepem pana nu uit tot.
Roxi - pai la cati nebuni sunt un RO de tine care ai omorat-o pe Bumbitza crezi ca ma sperii eu ??
Ella- ai si tu dreptate cu apa din mare . Dar eu care iubesc apa si mare nu pot sa ma abtin . Bebeluna sta sub umbrela maaare , care apera si nisipul din jur deci nu reflecta soarele. Asa e nisipul are efect de oglinda si reflecta tot.
In apa nu o bag pana la un an , dupa o bag. Nu am cum s-o feresc de tot . Asa pune si mane pe frunze si baga in gura, pe nisipul din parc unde ac toti comunitarii.
Daca nu ajungem la bulgari poate ajungem la noi in sept sa vad. Vreau sa mai ma balacesc si eu , dar fara sa moara copilul de cald pe plaja. Ce ma fac ca fimea doarme pana la 11 ??
Aici bate vantul, poate se mai racoreste si azi iesim si noi din casa ca deja nu mai stie ce e ala afara.
Roxi- spaniolii tot asa fac tin copii in casa pe caldura ?
Ma intreb cei din Malaezia sau alte tari calde cum fac ?
Sensibila - eheheh nici Maya nu scuipa cu intentia de a scuipa ar fi culmea. tot in joaca scpuica si ea . Face ceva de genul Mariei lui Niki, trage aer dupa care il scoate printre buze cu tot cu saliva. Dar sta asa umflata in piept si incruntata.
S-a trezit , trimit pana aici..
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
dayanara spune:
denisa ii tin su nu.ti tin, depinde, acumd e cand tot apar la televizor campanii si medicii recomanda sa nu stea la soare pana la 2 ani, incep sa nu.i mai tina, daca trebuie sa mergi undeva mergi ca n.ai ce face, ziceam asa de plimbat pe afara dupa 11 ziua pana la 7 seara, nu prea se iese
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
Bumbitza spune:
Hai c-am reusit sa mai recuperez..
Multam Dayanara, sprancenele le are de la mine, dar gesturile tot de la ta-su le-a mostenit. Pana si nervisorii tot de acolo, mama mi-a zis ca eu mancam non stop si eram disperata dupa tzitzi.
Cand ajungi prin Buc poate imi dati si mie un semn, ca tare as vrea sa va cunosc
Lindal, imi pare rau ca ai probleme si tu...of! Eu am Avent manuala si e f ok. L-am vazut si eupe Matei cum sta in picioare, e f tare, nu mi-a venit sa cred, mare voinic ai!
Niki, functioneaza intr-adevar s-o adorm in brate un pic si sa-i dau asa cand e adormita...numai ca e vai de mine si de spinarea mea pana adoarme si se calmeaza. Dar daca nu e alta solutie...voi face in continuare asa.
Felicitari Ella pt dintisorul marinerului!
Oana bafta la analize, sa vii cu vesti bune!
Ramy, bafta si voua la dr cand va veti duce, sunt sigura ca Briana e f bine :* tinem pumnii! CU socrela...a mea are ora fixa, suna pe la 11 d.a. desi i-am zis ca pe atunci suntem ocupate ba cu somnic, ba cu papic...
Am vazut-o si pe Gia la mare, tare scumpa , dar si eu zic ca n-as avea curaj s-o las in apa aia...
Asteropi tu pe unde umbli?
Hai ca am inceput sa scriu mai demult, intre timp sunt tare fericita ca am reusit s-o pacalesc pe fii-mea cu mameloane de silicon, a luat sanul fara niciun comentariu :) Care va sa zica...biberonul!!! Ca bine zicea Denisa sa-l ard pe rug!
Child, Lindal, oare la voi functioneaza? Mie mi-e groaza de pompa..n-o suport! Din doua rele...poate cu timpul o voi dezobisnui si de mameloanele astea false.
Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!
Bumbitza spune:
rmkristine, multumesc pt raspuns. Ilinca mea se calmeaza doar daca o adorm si sa ia asa in somn sanul, am mai scris...deci greu de tot.
Cu vaccinul si eu ma intrebam, ca am vazut la bb Geo ce vezuviu avea :( La noi dupa doua sapt parca a inceput sa se vada opata vinetie si asa a ramas..tot astept sa coaca :(
Bumbitza spune:
Hai ma ca mie nu mi-e frica de criminala Dayanara :)) Ia spune Roxi, cum m-ai omorat ca sa stiu ce masuri de protectie imi iau :)))
dayanara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bumbitza Hai ma ca mie nu mi-e frica de criminala Dayanara :)) Ia spune Roxi, cum m-ai omorat ca sa stiu ce masuri de protectie imi iau :))) Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010) Mami si tati te iubesc mult! |
cu cutitul:)))
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE