Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 * 36 *
Raspunsuri - Pagina 20
child spune:
BUMBITZA sa stii ca m-am gandit si eu la mameloane artificiale, dar zicea cineva pe aici ca la ea nu a mers nici asa si am renuntat la idee, mai ales ca in perioada aia Albert revenise la sentimente mai bune fata de san.
O sa iau si eu mameloane artificiale, nu am folosit niciodata, oare care sunt mai bune? Avent sau chicco? Poate daca l-am obisnuit cu biberoane avent ar trebui sa merg pe aceeasi gama. O sa incerc, nu am nimic de pierdut!
Astazi se pare ca din creata o asa ajung afro, Albert este foarte marait, mi-a plans pe strada o jumatate de ora (si il tineam in brate) pana nu am mai putut si l-am pus in carucior unde in secunda 2 a adormit.
Acasa iarasi circ, plans cu lacrimi, se vedea ca il deranjeaza ceva, am inceput si eu sa plang.
Pana la urma a papat un pic si apoi l-am dat cu calgel si parca s-a mai potolit.
Poate ne ies si noua dintisorii...cu toate ca nu se vede inca nimic.
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
mihaelagrosan spune:
Fetele spuneti-mi si mie in cat timp se poate depune dosarul pt cic? In 60 zile de la incheierea concediului de maternitate?
Mihaela deElena Maria (9 aug 2006) si Angela Ioana (21.03.2010)
elba spune:
Ziua buna la toata lumea!
Noi suntem bine.ne facem marisori si zilele astea bb a marait mai putin.deja viata devine mai interesanta si mai frumoasa
.abia astept sa imprastiem masinute si cuburi pe jos si sa ne jucam,sa construim....ahh sunt asa multe de facut iar tati tot vrea jucarii pt bb iar eu o sa-i caut carti si puzzeluri.eu sunt uimita cat de repede creste si o data cu el imi creste si mie inima.
Ce mi se pare interesant e ca mereu trebuie sa fiu atenta la ce vrea el:adica a avut cateva zile in care ii placea o numita pozitie,azi poate nu mai e asa;la fel cu papa:nu mai vroia papa in brate ci doar culcat,acum iar vrea in brate...ne adaptam si invatam in fiecare zi.
Dayanara drum bun si sa petreceti un timp fain in Romania.
Ellanik felicitari lui Geo pt dintisor.
cat despre litoralul romanesc nu am mai fost demult....dar murdar era si cand am fost ultima data.nu stiam ca oamenii isi spala animalele in mare
va las ca mai am de citit.
mamica lui Filip(30.04.2010)
elba spune:
[/quote]
Ha, ce cunoscut suna... numai ca la noi unu' plange destul de putin, unul racneste mult, unul e cocotat pe 2 scaune si imi sta inima, pe foc mai putin dar sunt o gramada altele.... si uite asa mi-a aparut iar psoriazisul...
Si tati ma intreaba de ce-s nervoasa...
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
[/quote]
andira de la tine trebuie sa invat ca sotul vrea 3 copii.
mamica lui Filip(30.04.2010)
honeybaby spune:
mihaela - da . in maxim 60 de zile de la terminarea concediului de maternitate.
Bumbitza- bine ca merge asa cu protectii . La mine a fost jale cu protectii, manca ffff prost cu ele
child - eu am avent si primii pasii. La mine cred ca e de vina forma sanului de nu sta protectiile. Desi nu sunt mari baza e mare si nu sunt mai deloc tuguiati
. Vladi zicea ca sunt bune cele de la chicco.
Oare cum o sa-mi dau seama ca e maraita de la dinti ?? Mi-am luat prafurile de ca zicea Yaia pt orice eventualitate.
Fetele cu AC cum aerisiti ? Ieri am incarcat si noi Ac cu freon, pt ca l-am desfacut prost vara trecuta cu casa si a ramas fara freon. Maya e incantata, doarme de ieri aproape non stop.
Mi se pare aiurea, iarna geam inchis ca e frig, vara geam inchis ca e cald.
Am deshis pe la 5 dim geamul si am oprit aerul pana la 11 cand ne-am trezit si deja erau 28,7 in casa. De atunci merge .
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
rmkristine spune:
Denisa eu aerisesc seara si nu mai dau drumul la AC. Pt ca mi se pare ca de afara vine mai mult aer. Nici nu tin AC sa ne raceasca prea tare, desi as vrea, dar e pe balcon si nu face fata.
Oana eu am ramas in urma cu 3-4 capitole, dar stiu ca erai in cautare de lapte Topfer. Voiam sa-ti dau o sugestie sa vb in farm Dona (pt ca la ei e cel mai ieftin) si sa-l aduca periodic pt ca il vei cumpara. Daca nu au clienti e normal sa nu-l aduca.
briza_marii spune:
child sa ne luam de mana! Si al meu e marait rau..rau..nu vrea nici in patut, nici in balasoar, culmea nici in brate. L-am dus si pe afara azi dimineata ca tot nu era asa soare..nimic. Acum am reusit sa il adorm (e a treia tura de somn pe ziua de azi..doarme cate 20-30 min cam la 2,5-3 ore de stat treaz). Acum scriu la PC si cu un picior misc carutul, ca acolo am reusit sa il adorm. Aveam tricoul fleasca, asa ca l-am dat jos si stau topless.
Ellanik hai bre ca sarisem postul tau. Aveti un dintisor?!! Hehehe...sa vedem si noi..sa vedem si noi..
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
Rebiana27 spune:
Fac capitol nou!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Rebiana27 spune:
Aici vorbim despre Iepurasi poznasi dar atat de dragalasi
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!