Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (116)
Raspunsuri - Pagina 13
decenuela spune:
LARISEL..BINE PROPUI...dar...fetili tehnicute....n-avem cum sa punem retetele undeva, separat..gen prima pag...intr-un link? k o sa tot avem nev..plus ca unele sunt la inceput..altele ...dapa papa mici k mustar stins k o bere bruna...
aaaaa..ieri am fost k niste amici undeva prin baneasa..e un lac...straulesti ceva de gen...si langa e terasa k piscina..terenuri..etc...frumu de mers cu , copiii.
ideea e km-a muscat o albina..si acu s-a fc pata rosie si ma manank de mor...stiti ce-as putea face?//////
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
AMR.....NU SE MAI DUC!!!!!...
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larisel Mi-am amintit... miremia Tu parca vroiai idei de jucarii... Noi mai nou ne jucam cu diverse instrumente muzicale (cashtigate pe la pufuletzi sau primite de la nepotii mai mari dar cred ca se gasesc si de cumparat). Noi avem: saxofon, trompeta, fluier, echipa de veveritze-muzcanti. Vreau sa le cumpar un pian sau un xilofon. Alte jucarii pt varsta asta ar fi nishte ciocane din plastic gonflabile (eu nu am gasit si am luat de plush dar nu-i acelashi lucru). La noi mai prezinta interes carticelele sub forma de rulou... din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena AMR 2 (+11) |
Ce idei minunate ai tu
Si noi avem un pian si il butoneaza toata ziua (al nostru are si animalute si tot felul de cantecele si se amuza de numai de cand avea 4 luni )
gemanutele mele preferate
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
danyelana spune:
citat din mesajul lui evyme Buna seara! Am intrat ca sa nu ne dati disparuti, suntem si noi pe aici, dar mai mult cu cititul... AVEM DINTISOR!!! Dovada o aveti aici Sebi papa foarte bine piureu de morcov, dovlecel + un pic de telina si patrunjel si azi i-am pus si 4 masuri de cereale (3 cuburi M,4-5 D, 1/2 T, 1/2 P inseamna cam 120 ml, la care mai adaug vreo 80-90 LM ca sa iasa ma subtire, ca asa-i place), in schimb, marul si nectarina sunt cah (am incercat sa i le dau separat, am incercat si cu putin LM, si cu LP, nu vrea si pace). A inceput sa se ridice singur in fundulet, si ieri s-a ridicat si in picioare (statea in fotoliu in fundulet, s-a rasucit cu fata spre manerul fotoliului si s-a impins in maini pana a ridicat fundul in sus si statea cu picioarele drepte). Eu nu-l mai las in pat, pt ca e ca un titirez si face ce face pana ajunge la marginea patului si se lasa cu capul in jos, asa ca acum sta pe jos; i-am pus o patura groasa in doua si isi face de lucru cu jucariile lui acolo. Cam atat despre noi... Inainte sa plec, vreau sa urez si eu LML sarbatoritilor de azi si celor de maine din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai cum a venit pe lume pustiu` poze bebe Sebastian www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod AMR 1 kg... si apoi inca 3, daca se poate |
Felicitari
Charles Baudelaire
lucia2000 spune:
Salutari si de la noi.
Acum cautam ceva oferte pentru litoralul romanesc.
Ce preturi mici sunt pt grecia, dar nu avem curaj sa mergem atata drum cu teo in masina.
xela_07 spune:
citat din mesajul lui blue_flower Si am si o intrebare: pana la urma zeama in care fierb legumele se arunca sau nu? De ce se mai cheama supa daca o aruncam? Soacra-mea sustine ca radacinoasele au nitrati si ca apa in care fierb legumele trebuie aruncata. Eu ...nu stiu ce sa mai cred. Pediatra mi-a zis ca sa fierb toate legumele si sa le dau pasate, pe rand. No....De ce sa le mai fierb pe toate daca tot arunc apa aia si pasez doar una sau doua legume? Nu era ideea ca pasezi leguma si faci supa cu zeama aia? Ia bagati niste pareri.... multam fain. va pup pe toate. la rand. si pe toti pufuletii.... de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm |
eu nu folosesc apa scursa de la morcov (le fac la steamer si alte radacinoase nu am mai pus) decat daca 'marfa' e de la mama din gardina. in rest ... pun apa plata ptr subtiat piureul.
in alta ordine uite si aici un aticol http://www.wholesomebabyfood.com/nitratearticle.htm
larisel - te poti inspira de pe site-ul de mai sus cu privire la congelat
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)
danyelana spune:
citat din mesajul lui alicredo si acum dragele mele pufulete, va rog sa ne acordati putin atentie sa va opriti din ceea ce faceti(vise,draga-draga cu bb,gighi-gighi,, (asta e vorba irish) cu sotul,cosmetizat,mancat,baita,rutina zilnica, tabieturi,etc) ptr ca azi....AZI am spus ! facem 6(SASE) lunite! ce lunite dom'le adevarate LUNI...care au fost cele mai minunate din viata mea pana acum!!! asa ca de piciul meu, numai al meu! (si a lui tati) si am invatat sa-l iubesc cum numai eu stiu, si cum nu credeam ca voi putea iubi vreodata... poftiti iubitele mele cu care am impartasit toate bunele si relele de pana acum, voi cele care mi-ati fost alaturi si mi-ati dat un sfat in momentele in care eram in impas,ne-am amuzat impreuna,am fost cu ochii in lacrimi cand era cazul...cu voi vreau sa sarbatoresc aceste prime 6 luni, cu voi vreau sa ma bucur in continuare de ceea ce inseamna bb,kk,papa si toate silabele haioase care ne fac atat de fericite,etc. pe voi vreau sa va omenesc cu cele mai bune produse din lume, si ptr asta las o o mocha cu ciocolata calda, laptic spuma, si un stop de aroma de bailey's...cum numai eu stiu sa fac dar nu v-am zis pana acum ptr cele care tocmai v-ati trezit, si ptr cele care vor/sau au nevoie la noapte.(ma gandesc la soti doritori si nu la dintisorii copiilor, nu am vrut sa fiu rea) va torn in sampanie...ptr ca samapanie vom bea azi! e motiv de sarbatoare,nu? ptr cele care nu mai alapteaza sa nu exagerati cum am facut-o eu acum 3 seri...si acum sunt beata....dar beata de fericire. am pus sa ne pregateasca ceva...ceva bun.... masa va fii gata atunci cand veti dori cu monti,cu nemonti cum vreti voi si dupa bunul vostru plac. ne mai lipseste ceva....aaa...daa....muzica... DAR....las doar o ca sa aiba grija de noapte voastra linistita si sa va incante in surdina, asta pana dimineta...ca maine bubuie laptopurile. Sa ne traiesti David si ne bucuram ca ai ales sa faci parte din familia noastra.Te iubim! cu ocazia asta tin sa le transmit multa sanatate pufilor din aceiasi zi: alexandra raul va pup! va multumesc! va iubesc! din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel ! te iubim puiule....!!! |
Iti multumim mult Alicredo.
David Gabriel sa traiesti fericit si sa iti bucuri mereu parintii
Charles Baudelaire
danyelana spune:
Sigur, cat am mai stat eu pe aici sa recuperez s-a trezit imparatul si a dat alarma. Asa ca am pus masa si adio calcat.
Tocmai a terminat de papat si am avut in meniu restul de piure de ieri (un borcanel de 125gr cu piure de morcov, cartof si ulei masline toate bio din gradina) si am mai adaugat o jumatate de avocado. In total s-au facut cam 200 ml si a ras tot-tot I-a placut tare mult si de cate ori ma opream cu lingurita incepea sa tipe, de genul "doar nu s-a terminat, eu mai vreau" Acum e in scaun se joaca cu niste jucarii si eu am venit sa notez in agenda masa de azi (am facut tabel cu ce, cat, cum a mancat si o coloana cu kk ) Sunt dusa rau
Charles Baudelaire
danyelana spune:
citat din mesajul lui cris_mario neata si sa aveti o saptamana faina azi face 6 luniteeeeeeeee,drept urmare va fi primul ei party ... asa ca va servesc si pe voi cu bunatati (mai mult nemonti decat monti,k nu stiu c sa dau monti) .... so .... pandispan pufos cu crema de vanilie si ciocolataaaa un peste la gratar,cred k crap .... si niste fripturi,si muulta beutura ,cam asta servim noi azi david si raul alicredo multam de tratatie si multumim de urari tuturor Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 o printesa grabita... varsta Alexandrei |
Sa cresti mare Alexandra si sa ramai mereu o printesa minunata. Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de parintii si fratiorii tai
Multumim mami de cinste
Charles Baudelaire
danyelana spune:
citat din mesajul lui Lillo Neatza si de la noi. Piticotul mi-a dat desteptarea la 7. am incercat sa il mai pacalesc sa doarma dar nimic. Acum povesteste cu un ren de plush. |
Bine ai venit
Charles Baudelaire
danyelana spune:
citat din mesajul lui blue_flower Da ce spor mai aveti la scris!! Va alerg si va citesc de duminica dimineata. Si cand sa apuc sa scriu si eu ceva....s-a trezit bebe, am avut altceva de facut si tot asa. In primul rand politetea....va multumesc frumos pentru toate urarile pentru Daniel, a facut 6 luni. Ne-am bucurat mult si multumim lui Dumnezeu in fiecare zi ca ne-a binecuvantat cu un asa sufletel. Nu m-am gandit niciodata ca o sa ajung cu copil in brate, mai ales cu problemele pe care le-am avut, am facut FIV cu multa indoiala in suflet, trebuie sa recunosc, nici nu eram f convinsa ca e bine ce fac - inaintea lui Dumnezeu, ma refer - dar imi doream atat de mult un copil incat am trecut peste toate si am mers pe portilele deschise inaintea noastra. Nu am facut tort, nu ne-am sarbatori in nici un fel, nu prea suntem genul cu sarbatoriri, dar ne-am amintit de momentele frumoase cand am aflat ca sunt insarcinata, cand l-am nascut. A fost o zi frumoasa. La multe lunite si la multi ani sanatosi si celorlati bebei, de 1 si de 2. In al doilea rand multumesc pt raspunsurile referitoare la plecat, m-am gandit la ce am citit, ca totul e in mintea noastra, s-ar putea sa fie asa....Sambata am iesit cu el la cumparaturi si s-a comportat exemplar, chiar a adormit in scaunul de masina - ala imprumutat, ca noi nu am gasit unul care sa satisfaca exigentele sotului. De plecat la Sinaia nu am plecat; ne-a fost lene sa stam in trafic atata timp, mai ales ca nu stateam acolo decat cateva ore. Mai bine am stat in curte, tot aia e...ma rog, nu e tot aia, ca nu e aer de munte...dar ...asta e. In al treilea rand, vreau sa va zic ca am citit din urma, m-am distrat cu alicredo, cu bautura ei....si mi s-a facut pofta de mers in Spice si de dansat si de baut tequilla. OF....cand o sa mai facem din astea???? Oare o sa mai facem din astea??? Ma asteapta o zi de munca. Si am si o intrebare: pana la urma zeama in care fierb legumele se arunca sau nu? De ce se mai cheama supa daca o aruncam? Soacra-mea sustine ca radacinoasele au nitrati si ca apa in care fierb legumele trebuie aruncata. Eu ...nu stiu ce sa mai cred. Pediatra mi-a zis ca sa fierb toate legumele si sa le dau pasate, pe rand. No....De ce sa le mai fierb pe toate daca tot arunc apa aia si pasez doar una sau doua legume? Nu era ideea ca pasezi leguma si faci supa cu zeama aia? Ia bagati niste pareri.... multam fain. va pup pe toate. la rand. si pe toti pufuletii.... de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm |
Nu stiu ce sa spun cu supa ca eu pana acum nu am facut (chestia cu nitratii e f adevarata si poate da reactii la unii copii) dar as vrea sa-ti spun altceva.
Nu te supara pe mine dar am citit intr-un mes de-al tau (am notat sa nu uit ) ca Dani a papat kiwi. Poate nu stii dar kiwi e cel mai alergen (mai tare ca si capsunile) si nu se da pana la un an. Mie asa mi-au spus mai multi pediatrii si scrie si in cartile pe care le-am primit de la ei.
Scuze daca te-am suparat
Charles Baudelaire