Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (116)
Raspunsuri - Pagina 12
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blue_flower In al treilea rand, vreau sa va zic ca am citit din urma, m-am distrat cu alicredo, cu bautura ei....si mi s-a facut pofta de mers in Spice si de dansat si de baut tequilla. OF....cand o sa mai facem din astea???? Oare o sa mai facem din astea??? de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm |
la pensie...
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
gmilady spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui decenuela
FETILI CARE MAI LUCR IN INVATAMANT..VA ROG MULT SA MA LAMURITI...CAND MAI ERAM IO.,....STIU SIGUR DE SCRIERE...NICIO, NICIUN....SI MAI ERAU CATEVA...DE VRE-UN...VRE-O....N-AM AUZIT ( si nu inteleg explicatia gramaticala)....DAT....daca asa e....n-as vrea sa fiu si sa scriu corect....lasand prosteala mea cu altele anticipat Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret AMR.....NU SE MAI DUC!!!!!... |
Fetelor, mia culpa repede pana nu ma face de ras altcineva. Am cautat si peste tot am gasit ca e corect vreun, fara liniuta deci cum stiam si noi... acum cativa ani citisem ca s-a schimbat (si ma enervasem), dar acum nu mai gasesc nimic legat de asta, deci probabil ca m-am inselat si nu-mi aminteam ca lumea, sau era o sursa menita sa induca in eroare... mai bine, ca si daca era asa tot nu-mi venea liniuta
micki_mica spune:
citat din mesajul lui cris_mario neata si sa aveti o saptamana faina azi face 6 luniteeeeeeeee,drept urmare va fi primul ei party ... asa ca va servesc si pe voi cu bunatati (mai mult nemonti decat monti,k nu stiu c sa dau monti) .... so .... pandispan pufos cu crema de vanilie si ciocolataaaa un peste la gratar,cred k crap .... si niste fripturi,si muulta beutura ,cam asta servim noi azi david si raul alicredo multam de tratatie si multumim de urari tuturor Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 o printesa grabita... varsta Alexandrei |
LML si multumim pentur tratatie!
Mihaela, mami de Florin Cristian (povestea nasterii)
AMR 6 pan'la nunta
blue_flower spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
la pensie... _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
nuuuuuuuu........
de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm
alexutzzza spune:
Neatzaa!
sunt si io pe aici, va alerg!
Pana acum am vazut ceva mesaje, m-am distrat copios cu Alicredo care dupa parerea mea nu e mami denaturata, a baut berica sa faca laptic nnuma'ca a facut exces de zel si un monolog de milioane
[red]Nikole[/red nu stiu ce ai facut panna la urma cu pompa, stiu ca cea electrica de la Avent nu e buna de nimic, dar e minunata cea manuala de la ei ISIS aia. Si mai e ok electrica de la NUK.
de Yannis
AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)
blue_flower spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Neatzaa! sunt si io pe aici, va alerg! Pana acum am vazut ceva mesaje, m-am distrat copios cu Alicredo care dupa parerea mea nu e mami denaturata, a baut berica sa faca laptic nnuma'ca a facut exces de zel si un monolog de milioane [red]Nikole[/red nu stiu ce ai facut panna la urma cu pompa, stiu ca cea electrica de la Avent nu e buna de nimic, dar e minunata cea manuala de la ei ISIS aia. Si mai e ok electrica de la NUK. de Yannis AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute) |
Subscriu pentru Avent, manuala, ISIS. Eu inca o port in geanta, pt zilele cand mi-e sete si sunt la servici si nu ajung in timp util acasa.
Numai ca eu am folosit-o fara cauciucul ala de pe pompa, l-am scos la incepu si scos a ramas. Si e super ok si asa.
de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm
mamidepuiuti spune:
gmilady,de ce nu spui tu pe cand te sarbatorim? ai zis ca esti leoaica...
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
decenuela spune:
aoleo...je sunt cu capul....nu stiu cum e semnul ...cu nervii intinsi...
jiji mi-a pierdute tel...fiug repede la un mag vodafone..blochez simul..imi dau altul..yupiiiii....las masina la spalat ..caut disperata aptamil...cand ma suna jiji si-mi zice CE-AI FACUT..MI-AI BLOCAT TELEFONUL....
io eram in oras..nu stiam niciun nr vodafone...( aveam orange-ul la mine).....sun la cativa care credeam ca sunt la PC...si-am aj la plateea......am stat 30 min in tel..ca sa-mi rasp cineva..pana am aj acasa....de am sunat la cel care raspunde de firma de la vodafone..
A..INTRE TIMI JIJI MI-A GASIT TEL...DAR NU POA SA-L FOL CA E DESCARCAT...FRATEEEEEEE...CA IN FILMELE CU PROSTI
iar je in loc sa fac bagaje....stau si scriumailuri la tot felul de x..am vrut sa zic ceva urat...pt un tel...ROAMANIA..TE IUBESC
FETILI....LAMAULTE LUNITZE.....TUTUROR..
CROS.M SARMANA DE TRATATIE...AM CITOIT FF REPEDE
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
AMR.....NU SE MAI DUC!!!!!...
danyelana spune:
Salutare si de la noi,
Sa nu credeti ca acum ne-am trezit. Nuuuuuuuu
Noi avem program de joaca si escalada in miez de noapte (3-3.50 ) si apoi se culca la loc si mami si cu tati raman chiauni de cap. Dar cu toate astea il iubim de murim si nu mai putem de dragul lui.
Ieri a fost super marait iar eu singura cu el (tati a inceput la treierat la grau ) si aseara nu mai puteam. Dupa ce l-am culcat, pe la 21 m-am apucat sa gatesc si eu ceva pt sot ca vine omul de la camp si nu gaseste nimic. Si ne-am culcat pe la 1 si intr-o jum de ora s-a trezit teroristul. Si apoi toata noapte tzatzaiala la noi in pat. Sunt cheauna.
Acum doarme in carut afara, dupa o mare repriza de plans iar eu m-am apucat de calcat ca am o gramada. Cred ca ii dau dintii dar nu stiu sigur, cert e ca l-am dat cu gel si parca s-a mai calmat.
revin.
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
danyelana spune:
citat din mesajul lui lorex buna seara! ce fac fetele mele? vad ca a aparut si danyelana castelana (are castel si nu vrea sa zica ) MP...multumim de urari daaaar.....zici ca Alexander ii singur, huh? ok,ok,ok...nu mai dau fata la nimeni! o tin pana la 40 si apoi o dau lu' jiji (rad in avans de reactia Decenuelei) IOana, mama ce ai, lasa diversificarea, stai cuminte, fa provizii la congelator daca te mananca palmele.Alexandra are abia 4 luni si din cate stiu eu ii dai san...deci...mai asteapta macar o luna! Fructe i-am dat pireut crud, adica date prin razatoarea de sticla...iese zeama cu pulpa! Lucia, eu tot rata cuvarza votez.. E dementiala, daca-ti place varza gatita! Mama mai face si rata umpluta...dar prefer cu varza! Ce-o fi in mintea bebeilor cand isi zambesc...cred ca puritatea recunoaste puritatea. Energia pura se simte! Ei nu au resentimente.. Alicredo, gasesti calendar ortodox pe saituri despre ortodoxie pur si simplu dai search pe google "calendar crestin ortodox" Dandana, felicitari pt dintisor! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Vrei sa vina pedofilul la poarta castelului si eu sa intreb cine bate? "eu sunt buna mama, pedofilul "
Nopppp
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman