Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (116)
Raspunsuri - Pagina 11
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gmilady decenuela milady voiam si eu, fara g, dar era luat Acum daca stau sa ma gandesc, puteam sa-mi pun direct numele si CNP-ul, ca orice cunoscut m-ar identifica dupa cate am povestit aici Sper sa aiba si ei alta treaba iar daca nu eu voi afirma ca-s coincidente mamidepuiuti dar sa stii ca la milady aia ma gandisem si eu Stiu ca era rea... dar mie parca-mi placuse (probabil singurul personaj negativ de-mi placea) ca avea nume dragut si ca fusese cu Athos care era febletea mea (mai ales ca doar mi-l imaginam, nu vazusem romanul ecranizat). Hai ca o sa caut cartea sa-mi amintesc cat era de rea , stiu ca o sfarsise rau dar ce mai conteaza... Athos... Poate te ajuta vre-un (cica asta e noua ortografie, nu "vreun" cum am invatat noi in scoala, scriu asa desi nu-mi place? ) prieten IT-ist cu calculatorul.. Sa mearga totul bine cu mutatul, si... am vazut eu bine cu scoala? Nu mi se deschide lista cu smilies, ca voiam sa fac ochii mari, s-au stricat de tot la cap, nu mai e 15 sept, o muta in mijlocul lui august?!? Sper sa fi fost alarma falsa... PS Azi am vazut la aniversarile din august ca era la propriu cu leoaicele si eu sunt leoaica |
FETILI CARE MAI LUCR IN INVATAMANT..VA ROG MULT SA MA LAMURITI...CAND MAI ERAM IO.,....STIU SIGUR DE SCRIERE...NICIO, NICIUN....SI MAI ERAU CATEVA...DE VRE-UN...VRE-O....N-AM AUZIT ( si nu inteleg explicatia gramaticala)....DAT....daca asa e....n-as vrea sa fiu si sa scriu corect....lasand prosteala mea cu altele anticipat
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
AMR.....NU SE MAI DUC!!!!!...
tomaca spune:
Buna dimineata,
Ce mai activitate in wk!!! Am de recuperat (sa vedem daca si putem) de la cap 114.
Bea - noua dintii ne dau de pe la 4 luni de cand s-a albit gingia de jos. Acum este toata un deal si-o vale (ak umflatura - gaura-umflatura etc). De vreo 2-3 sapt nu mai este asa marait. Mai putin si nu noaptea.
Incearca clorocalcin daca vine rau si nu se mai opreste. La mine a functionat in multe situatii grele. Are gustul cam rau. Si ia si niste fier, preventiv.
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
tomaca spune:
Si ce de aniversari in wk
Diana - rox_y
Luca - decenuela
Daniel - blue-flower
David - Alicredo
Iuria - Lorex
Raul - bubu_bu
Tudor patriotul
Irina - Nicole
Felicitari si mamicilor si sa va traiasca!!
tomaca spune:
citat din mesajul lui Lillo Mergeeee!!!! In timp real!!!!!!! |
Bine ai venit!
tomaca spune:
citat din mesajul lui cris_mario neata si sa aveti o saptamana faina azi face 6 luniteeeeeeeee,drept urmare va fi primul ei party ... asa ca va servesc si pe voi cu bunatati (mai mult nemonti decat monti,k nu stiu c sa dau monti) .... so .... pandispan pufos cu crema de vanilie si ciocolataaaa un peste la gratar,cred k crap .... si niste fripturi,si muulta beutura ,cam asta servim noi azi david si raul alicredo multam de tratatie si multumim de urari tuturor Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 o printesa grabita... varsta Alexandrei |
LML pt tratatie
lorex spune:
pus pozici noi
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
blue_flower spune:
Da ce spor mai aveti la scris!! Va alerg si va citesc de duminica dimineata. Si cand sa apuc sa scriu si eu ceva....s-a trezit bebe, am avut altceva de facut si tot asa.
In primul rand politetea....va multumesc frumos pentru toate urarile pentru Daniel, a facut 6 luni. Ne-am bucurat mult si multumim lui Dumnezeu in fiecare zi ca ne-a binecuvantat cu un asa sufletel. Nu m-am gandit niciodata ca o sa ajung cu copil in brate, mai ales cu problemele pe care le-am avut, am facut FIV cu multa indoiala in suflet, trebuie sa recunosc, nici nu eram f convinsa ca e bine ce fac - inaintea lui Dumnezeu, ma refer - dar imi doream atat de mult un copil incat am trecut peste toate si am mers pe portilele deschise inaintea noastra.
Nu am facut tort, nu ne-am sarbatori in nici un fel, nu prea suntem genul cu sarbatoriri, dar ne-am amintit de momentele frumoase cand am aflat ca sunt insarcinata, cand l-am nascut. A fost o zi frumoasa.
La multe lunite si la multi ani sanatosi si celorlati bebei, de 1 si de 2.
In al doilea rand multumesc pt raspunsurile referitoare la plecat, m-am gandit la ce am citit, ca totul e in mintea noastra, s-ar putea sa fie asa....Sambata am iesit cu el la cumparaturi si s-a comportat exemplar, chiar a adormit in scaunul de masina - ala imprumutat, ca noi nu am gasit unul care sa satisfaca exigentele sotului. De plecat la Sinaia nu am plecat; ne-a fost lene sa stam in trafic atata timp, mai ales ca nu stateam acolo decat cateva ore. Mai bine am stat in curte, tot aia e...ma rog, nu e tot aia, ca nu e aer de munte...dar ...asta e.
In al treilea rand, vreau sa va zic ca am citit din urma, m-am distrat cu alicredo, cu bautura ei....si mi s-a facut pofta de mers in Spice si de dansat si de baut tequilla. OF....cand o sa mai facem din astea???? Oare o sa mai facem din astea???
Ma asteapta o zi de munca.
Si am si o intrebare: pana la urma zeama in care fierb legumele se arunca sau nu? De ce se mai cheama supa daca o aruncam? Soacra-mea sustine ca radacinoasele au nitrati si ca apa in care fierb legumele trebuie aruncata. Eu ...nu stiu ce sa mai cred. Pediatra mi-a zis ca sa fierb toate legumele si sa le dau pasate, pe rand. No....De ce sa le mai fierb pe toate daca tot arunc apa aia si pasez doar una sau doua legume? Nu era ideea ca pasezi leguma si faci supa cu zeama aia? Ia bagati niste pareri....
multam fain.
va pup pe toate. la rand. si pe toti pufuletii....
de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm
lorex spune:
LA MULTI AAAAAAAAANI! SI LUNITE!!!
ALEXANDRA
DAVID
RAUL
multumim de masa bogata fetelor!
chiar imi era foame!
_
_
lorex spune:
Evyme, felicitari!!!
Al3csa, cate papa luptatorul!!!
Mai mult ca mine!!!
Chiar vrei sa-l faci luptator?
Decenuela, concediu placut!
Nici eu nu inteleg de ce nu se mai scrie cum am invatat noi...dar nici nu ma intereseaza, ca nu mi se pare logic sa le unesti
asadar eu tot cum stiu eu scriu...
_
_