Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (116)
Raspunsuri - Pagina 10
gmilady spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larisel In general mi-am propus sa-mi hranesc fetele cat mai diversificat dar idei nu am chiar cu carul...Asha ca ash veni cu o propunere: sa zicem toate mamicile zilnic meniul pe ziua respectiva. Asha ne putem inspira una de la alta...poate ne scapa unele combinatzii... din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena AMR 2 (+11) |
Larisel, felicitari pentru fete , si wow, ridicat in picioare
Raspund si eu desi ma indoiesc ca inspir pe cineva la capitolul asta:
Noaptea trecuta - LM cum s-a nimerit, habar n-am cat si cand, as zice ca mai degraba f putin cat sa adoarma la loc
8:30 - LM
12:00 - Fructe - 1 mar + 1 para + 1 nectarina, papat 200ml
Variantele noastre de fructe sunt deocamdata (la 6 luni jumate): mar, para, caisa, piersica, nectarina, banane, pepene galben... sper ca n-am uitat nimic, pe care le combin cate 2-3-4 in absolut orice varianta, doar sa nu fie chiar identic de la o zi la alta.
13:00-15:00 cate un pic de LM de sete
16:00 - Legume (parca un morcov mediu+f putin pastarnac+putina telina+un cartof nou mic+o bucata cat cartoful de dovlecel+o pastaie fasole verde) + suficienta zeama + o bucata (~50g, poate mai putin) carne pui fiarta separat + cateva picaturi ulei masline, toate la blender cat mai fin. Papat azi doar 100, de obicei ajunge la 200 (zic in ml ca folosesc biberoane ca recipiente, desi papa cu lingurita, normal).
La legume chiar ca ar trebui sa variem mai mult de la o zi la alta, de obicei sunt multe chestii (din legumele recomandate la inceput) cu mici diferente intr-un mare amestec, si in care am mai adugat uneori 2 lingurite cereale orez simplu milupa.
19:30 LM (azi in bibe cu 2 lingurite cereale orez+porumb (aroma vanilie), ca a fost la plimbare cu bunica, papat doar 60 ml)
21:30 LM masa de dinainte de nani
Nu am congelat pana acum, am pregatit in fiecare zi sau maxim la frigi (foarte rar, de 2-3 ori) de pe o zi pe alta - cand a iesit prea mult si am putut imparti de la inceput in doua portii normale... in general in fiecare zi, dar am ajutor...
gmilady spune:
La multe LUNI (nu lunite) draga David, sarbatoare frumoasa (vezi te cinstesti si tu cu ceva azi ) si multi mamicii pentru cuvintele frumoase!
Alexandra
Raul
al3csa spune:
LML David, Alexandra si Raul .. sa cresteti mari si frumosi si sa va bucurati mamicile in fiecare zi
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
[url=http://lilypie.com][/url]
decenuela spune:
neatzaaaaaaaaaa fetili
coffe...e fierbinte...facua de jiji mare pt toata lumea...
io sun tputin chiauna...dar de fapt asta e starea mea de zici cu zi....dar beau cafeaua...si ....tre sa ma adun ca sa pun tot ce trebuie in bagaje...vreau sa fiu eficienta..sa nu pun haine inutile...strictul necesar pt toata lumea.
jiji nu stiu ce are dar pe langa tzatzaiala caracteristica....cam pe la 4-5 se trez cu totul...si cam o ora se tot foieste...suge..nu stiu ce face ca nu vb cu el...dar ma trez si pe mine de tot.
haideti ca e o noua saptamana...sa fie frumoasa ( desi anunta astia la tv..indice de confort termic ridicat)
va pup si o astept pe plateea cu bunatatile culinare
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
AMR.....NU SE MAI DUC!!!!!...
micki_mica spune:
Neata fetele!
Decenuela merci de coffee!
Noi suntem pe baricade de pe la 7 ptr ca dl e matinal (desi eu nu prea ) asa ca m-am conformat si acum suntem cu fructele papate si LM servit, asa...completare.
Pup pufuletii si mai ales pe nora mea cea maricica! Sa iti fie de bine Irinuca, prima jumatate de an! SI merci Nik0le ptr PM.
Va doresc o saptamana usoara!
Mihaela, mami de Florin Cristian (povestea nasterii)
AMR 6 pan'la nunta
rox_y spune:
Buna dimineata si de la noi!
Decenuela de cafelutza..si spor la bagaje
Noi am avut din nou o noapte "a la jiji"..s-a trezit la 7 si apoi somn de voie acum de la 9. No acum sper sa doarma vreo 2 ore..timp in care s amai pot face si eu cate ceva.
Sa nu uit:
David (Alicredo...multu de tratatie)
Alexandra
Raul
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze noi
cris_mario spune:
neata si sa aveti o saptamana faina
azi face 6 luniteeeeeeeee,drept urmare va fi primul ei party ... asa ca va servesc si pe voi cu bunatati (mai mult nemonti decat monti,k nu stiu c sa dau monti) .... so .... pandispan pufos cu crema de vanilie si ciocolataaaa un peste la gratar,cred k crap .... si niste fripturi,si muulta beutura ,cam asta servim noi azi
david si raul
alicredo multam de tratatie
si multumim de urari tuturor
mamidepuiuti spune:
neata fetele,multumesc de cofee decenuela
simplicityalex transmite multe arianei si tie[se pune bine cu soacra]
ati vazut ce nurori frumoase am eu? sampanie pt toata lumea
LML alexandra,david si raul! sa cresteti mari,frumosi si cuminti,sa faceti mereu bucurii parintilor!
evyme felicitari pt dintisor!
gmilady athos ...multumesc ,asa faceam si eu,prieten it-ist...dar el stie cu windowsul englezesc,iar sa mearga acolo netul,am nevoie de unul nemtesc...scoala incepe diferit,in functie de landuri...normal ca radu e ofticat
alicredo,multumesc de tratatie!sa fii mereu la fel de fericita ca si acum!
lorex,tu stii ca bobitza a fost slabiciunea mea...dar era data deja ...daca nu ne-am grabit!
larisel,ca de obicei,ai o super idee!
eu ii dau supa de gaina in care zdrobesc din legume[depinde ce inspiratie imi vine pe moment], 1-2 lingurite de orez milupa si amestec si carnita[cam de 3 ori pe sapt];o data i-am pus si putin ficatel si i-a placut;i-a placut si galbenusul[i-am dat de 3 ori];adaug si 1 linguritza de ulei de masline la legume;mi se pare destul de monoton meniul,dar mai avem de introdus legume...oricum,mancarea cu carne e preferata...la fructe se stramba de ma innebuneste...caisele i-au placut mult,celelalte ;fructele nu le combin,doar amestec putin orez sa fie mai legate[le dau pe razatoarea de sticla]
dupa ce papa,obligatoriu vrea si sa suga...apa nu-i place
va pup si va dores o zi minunata!
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_mario neata si sa aveti o saptamana faina azi face 6 luniteeeeeeeee,drept urmare va fi primul ei party ... asa ca va servesc si pe voi cu bunatati (mai mult nemonti decat monti,k nu stiu c sa dau monti) .... so .... pandispan pufos cu crema de vanilie si ciocolataaaa un peste la gratar,cred k crap .... si niste fripturi,si muulta beutura ,cam asta servim noi azi david si raul alicredo multam de tratatie si multumim de urari tuturor Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 o printesa grabita... varsta Alexandrei |
multumim de bunatati! sa va traiasca printesa!
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
Lillo spune:
Neatza si de la noi. Piticotul mi-a dat desteptarea la 7. am incercat sa il mai pacalesc sa doarma dar nimic. Acum povesteste cu un ren de plush.