Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (116)
Raspunsuri - Pagina 9
gmilady spune:
ana_g cu trenul drum bun, si mie-mi suna super, dar bebe X nu-i asa de cumsecade ca Stefan
Pe vremea mea exista un fel de abonament pe toate trenurile din Europa, pe zone, numit Interrail, probabil ca mai exista inca (yep, am dat google). Eram studenti amandoi (eu si tati de bebe X) si cu fix 1000 de euro in total (deci pentru doua persoane) ne-am plimbat o luna (31 de zile) peste tot, am facut ceva de genul bucuresti-viena-paris-amsterdam-barcelona-milano-(cu feribotul)atena-bucuresti ca repere principale, am dormit prin trenuri, pe la prieteni sau chiar in aer liber si a fost . Ne-am intors la fix fara nici un banut in buzunar (n-am mai avut sa platim diferenta de "rapid" Sofia-Bucuresti, abonamentul e teoretic pt trenuri personale si platesti o mica diferenta, asa ca ne-am certat cu nasul ca ala nu-i tren "de viteza", ca sa se plimbe si el un pic ca noi sa vada in alte tari viteza) dar cu foarte multe amintiri
Eu pe bebe X n-as vrea sa-l expun prea mult direct la soare (oricum nu-i place, parca-i din neamul cullen ), nici chiar dimineata devreme... dar cate 5 min in trecere, cu sepcuta si crema de protectie, probabil ca n-o sa ma pot abtine...
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larisel In general mi-am propus sa-mi hranesc fetele cat mai diversificat dar idei nu am chiar cu carul...Asha ca ash veni cu o propunere: sa zicem toate mamicile zilnic meniul pe ziua respectiva. Asha ne putem inspira una de la alta...poate ne scapa unele combinatzii... din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena AMR 2 (+11) |
Super idee
Noi azi la pranz am avut piure de morcov cu cartof iar la gustarea de 16, mar cu biscute de bebe
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
simplicity spune:
La multe lunite Alexandra de Cris.Mario
La multe lunite David de Alicredo
La multe lunite Raul de Bubu_bu
Mami de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !
simplicity spune:
iar sunt singura asa ca ma retrag,noapte buna si un somn linistit pufuletilor,fratiorilor/surioarelor si mamicilor/tatilor de pufuleti...
ne auzi maine....
Mami de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !
gmilady spune:
decenuela milady voiam si eu, fara g, dar era luat Acum daca stau sa ma gandesc, puteam sa-mi pun direct numele si CNP-ul, ca orice cunoscut m-ar identifica dupa cate am povestit aici Sper sa aiba si ei alta treaba iar daca nu eu voi afirma ca-s coincidente
mamidepuiuti dar sa stii ca la milady aia ma gandisem si eu Stiu ca era rea... dar mie parca-mi placuse (probabil singurul personaj negativ de-mi placea) ca avea nume dragut si ca fusese cu Athos care era febletea mea (mai ales ca doar mi-l imaginam, nu vazusem romanul ecranizat). Hai ca o sa caut cartea sa-mi amintesc cat era de rea , stiu ca o sfarsise rau dar ce mai conteaza... Athos...
Poate te ajuta vre-un (cica asta e noua ortografie, nu "vreun" cum am invatat noi in scoala, scriu asa desi nu-mi place? ) prieten IT-ist cu calculatorul.. Sa mearga totul bine cu mutatul, si... am vazut eu bine cu scoala? Nu mi se deschide lista cu smilies, ca voiam sa fac ochii mari, s-au stricat de tot la cap, nu mai e 15 sept, o muta in mijlocul lui august?!? Sper sa fi fost alarma falsa...
PS Azi am vazut la aniversarile din august ca era la propriu cu leoaicele si eu sunt leoaica
alicredo spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui simplicity
MP acceptam cu mare drag petitul vostru(Alicredo te rog sa nu te superi,dar MP a scris prima si nu pot sa trec asa nerusinat pe langa ce a scris-il pupam pe David).Ii trimitem un pupic la Alex petitorul si la mami lui... Ma pregatesc sa ii raspund la Dece Mami de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana) Vesnic indragostita de voi doi ! |
sa mor de oftica nu alta! Glumesc nu ai suparat pe nimeni...salutam si noi noua incuscrie
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
alicredo spune:
simplicity multumim de urari
evyme felicitari ptr primul dinte
de accord cu meniul zilei
te iubim puiule....!!!
gmilady spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Multumim tuturor pt urarile de azi! Cand uram pufuletilor vostri LMA la 5 luni mi se pareau asa de mari.. na, c-o crescut si bobitza mea...e fetitza mare! si scumpa! am vazut pufii din album, ce frumosi sunt!TOTI! Imi cade parul ceva de speriat, dar stiu ca si vouav -a cazut prin luna 5...deci...ce-ati facut? sau trece de la sine? milady, cate nunti ai facut? nu te mai saturi sa fii mireasa? :P mi-a placut de voi ca sunteti (cel putin el) nonconformisti! La multi ani JIJEL! PATRIOTULE, unde esti? mama ta unde-i, nu da si ea un pireush ceva la pufuleti? DANIEL! IRINUCA printzesuca subtirica! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
De fapt n-am avut nunta perfecta pe care mi-o doream si am zis s-o repetam pana iese La aniversarea de 1 an a fost cum a fost , dar la cea de 2 ani ne-a lasat bebe X cat ne-a lasat (sa luam cina afara, pe rand, ca cineva trebuia sa-l tina si sa-l pupe pe maria sa) pana a zis: gata, va ajunge, ce-i prea mult e prea mult Deci acum nu-mi ramane decat sa astept nunta de argint desi eu as mai fi reluat de cateva ori pana atunci
Cu parul... chiar ca pe la 5 luni si de parca nu cadea oricum de la sine atunci invata si bebeii sa apuce mai bine ... Eu m-am tuns, ca aveam si chef, de la lung la mediu (un fel de bob mai lungut), nu mi-a parut rau si parca n-a mai cazut (sau poate n-a mai fost asa vizibil), dar foarte posibil sa se rezolve oricum de la sine sau ajutat cu ceva vitamine sau remedii naturale... n-am aprofundat.
bobitza fetita mare!
gmilady spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui alicredo
sa mor de oftica nu alta! Glumesc nu ai suparat pe nimeni...salutam si noi noua incuscrie din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel ! te iubim puiule....!!! |
Deci Plateea, eu tocmai ca am zis sa las baiatul sa faca cum zice el; daca nu vrea sa ma asculte si pierde toata ziua cu "amicele" din parc e treaba lui, dar na ca deja am avut dreptate si a pierdut-o pe Ariana, care uite cati pretendenti de renume are (eu l-as numara totusi si pe jiji, admirator secret si platonic, normal ).
Dar daca am inteles bine mesajul lui Lorex, intrevad o telenovela, ca Alex de fapt nu era singur
Simplicity, eram si eu pe aici, dar na, pauze lungi si dese... sper sa mai fiu si maine seara, ca apoi plecam. NB!
alicredo spune:
si acum dragele mele pufulete, va rog sa ne acordati putin atentie sa va opriti din ceea ce faceti(vise,draga-draga cu bb,gighi-gighi,, (asta e vorba irish) cu sotul,cosmetizat,mancat,baita,rutina zilnica, tabieturi,etc) ptr ca azi....AZI am spus ! facem 6(SASE) lunite! ce lunite dom'le adevarate LUNI...care au fost cele mai minunate din viata mea pana acum!!!
asa ca de piciul meu, numai al meu! (si a lui tati) si am invatat sa-l iubesc cum numai eu stiu, si cum nu credeam ca voi putea iubi vreodata...
poftiti iubitele mele cu care am impartasit toate bunele si relele de pana acum, voi cele care mi-ati fost alaturi si mi-ati dat un sfat in momentele in care eram in impas,ne-am amuzat impreuna,am fost cu ochii in lacrimi cand era cazul...cu voi vreau sa sarbatoresc aceste prime 6 luni, cu voi vreau sa ma bucur in continuare de ceea ce inseamna bb,kk,papa si toate silabele haioase care ne fac atat de fericite,etc. pe voi vreau sa va omenesc cu cele mai bune produse din lume, si ptr asta las o
o mocha cu ciocolata calda, laptic spuma, si un stop de aroma de bailey's...cum numai eu stiu sa fac dar nu v-am zis pana acum ptr cele care tocmai v-ati trezit, si ptr cele care vor/sau au nevoie la noapte.(ma gandesc la soti doritori si nu la dintisorii copiilor, nu am vrut sa fiu rea)
va torn in sampanie...ptr ca samapanie vom bea azi! e motiv de sarbatoare,nu? ptr cele care nu mai alapteaza
sa nu exagerati cum am facut-o eu acum 3 seri...si acum sunt beata....dar beata de fericire.
am pus sa ne pregateasca ceva...ceva bun.... masa va fii gata atunci cand veti dori cu monti,cu nemonti cum vreti voi si dupa bunul vostru plac.
ne mai lipseste ceva....aaa...daa....muzica... DAR....las doar o ca sa aiba grija de noapte voastra linistita si sa va incante in surdina, asta pana dimineta...ca maine bubuie laptopurile.
Sa ne traiesti David si ne bucuram ca ai ales sa faci parte din familia noastra.Te iubim!
cu ocazia asta tin sa le transmit multa sanatate pufilor din aceiasi zi:
alexandra
raul
va pup! va multumesc! va iubesc!
te iubim puiule....!!!