Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (116)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui gmilady

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:
citat din mesajul lui gmilady

decenuela milady voiam si eu, fara g, dar era luat Acum daca stau sa ma gandesc, puteam sa-mi pun direct numele si CNP-ul, ca orice cunoscut m-ar identifica dupa cate am povestit aici Sper sa aiba si ei alta treaba iar daca nu eu voi afirma ca-s coincidente

mamidepuiuti dar sa stii ca la milady aia ma gandisem si eu Stiu ca era rea... dar mie parca-mi placuse (probabil singurul personaj negativ de-mi placea) ca avea nume dragut si ca fusese cu Athos care era febletea mea (mai ales ca doar mi-l imaginam, nu vazusem romanul ecranizat). Hai ca o sa caut cartea sa-mi amintesc cat era de rea , stiu ca o sfarsise rau dar ce mai conteaza... Athos...

Poate te ajuta vre-un (cica asta e noua ortografie, nu "vreun" cum am invatat noi in scoala, scriu asa desi nu-mi place? ) prieten IT-ist cu calculatorul.. Sa mearga totul bine cu mutatul, si... am vazut eu bine cu scoala? Nu mi se deschide lista cu smilies, ca voiam sa fac ochii mari, s-au stricat de tot la cap, nu mai e 15 sept, o muta in mijlocul lui august?!? Sper sa fi fost alarma falsa...

PS Azi am vazut la aniversarile din august ca era la propriu cu leoaicele si eu sunt leoaica

FETILI CARE MAI LUCR IN INVATAMANT..VA ROG MULT SA MA LAMURITI...CAND MAI ERAM IO.,....STIU SIGUR DE SCRIERE...NICIO, NICIUN....SI MAI ERAU CATEVA...DE VRE-UN...VRE-O....N-AM AUZIT ( si nu inteleg explicatia gramaticala)....DAT....daca asa e....n-as vrea sa fiu si sa scriu corect....lasand prosteala mea cu altele anticipat

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

AMR.....NU SE MAI DUC!!!!!...

Fetelor, mia culpa repede pana nu ma face de ras altcineva. Am cautat si peste tot am gasit ca e corect vreun, fara liniuta deci cum stiam si noi... acum cativa ani citisem ca s-a schimbat (si ma enervasem), dar acum nu mai gasesc nimic legat de asta, deci probabil ca m-am inselat si nu-mi aminteam ca lumea, sau era o sursa menita sa induca in eroare... mai bine, ca si daca era asa tot nu-mi venea liniuta

Cred ca am uitat sa-ti spun "bine ai venit printre noi "

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Buna ziua
Ce face fetele?

Am intrat sa va scriu meniul de azi

la 12 jumate : Iaurt + 1/2 banana + 1/2 nectarina = 200gr - ras tot
la 4 jumate vreau sa-i dau : Supa (cartof+patrunjel+telina+ardei capia+dovlecel+ulei masline) + jumatate de galbenus de ou.

Va pup

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

danyelana,sa stii ca si alex a avut bazdaci mari azi noapte...ma simt ca si tine...
ce bine papa arthur!

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Vrei sa vina pedofilul la poarta castelului si eu sa intreb cine bate? "eu sunt buna mama, pedofilul "

Nopppp

Charles Baudelaire

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Alexandra,David si Raul
Multumim de tratatie sa creasca pufii mari si sanatosi.
Azi am fost la dr pt ca mi s-a parut ca haraie un pic azi noaptea deoarece la ora 21 avem 32 grade in casa si am dat drumu la aer si asa am stat pana pe la 2 noaptea cand a inceput afara sa mai aide vantul si alexandra e bine e sanatoasa numai ac de 2 sapt de cand am facut vaccinul si ne-am cantarit nu a luat nici macar un gram tot 6 kg are desi papa bine dar cam atunci a inceput nebunia cu rostogolitu cu nedormitu bine seara din cauza trantirilor pe spate si mi-a zis ca sa incep sa-i dau fructe si legume .Nu prea stiu ce sa fac .

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Nu stiu ce sa spun cu supa ca eu pana acum nu am facut (chestia cu nitratii e f adevarata si poate da reactii la unii copii) dar as vrea sa-ti spun altceva.
Nu te supara pe mine dar am citit intr-un mes de-al tau (am notat sa nu uit ) ca Dani a papat kiwi. Poate nu stii dar kiwi e cel mai alergen (mai tare ca si capsunile) si nu se da pana la un an. Mie asa mi-au spus mai multi pediatrii si scrie si in cartile pe care le-am primit de la ei.
Scuze daca te-am suparat

Charles Baudelaire

Nu ma supar, Doamne fereste. Cum sa ma supar. Dar....hai sa iti zic...
Vecina mea e medicul nostru de familie, are copil de 14 ani. Prietena ei cea mai buna - care i-a 'crescut' copilul - e si pediatra lui Dani. Ambele mi-au recomandat kiwi. Vecina mi-a zis ca a fost primul fruct al copilului ei.
So..io ce sa mai cred din asta? Nu i-am dat primul fruct kiwi, dar nici nu ma feresc de el. Nu a patit nimic de la kiwi, in schimb a facut moale spre apos de la dovlecel, desi eu va aud pe voi ca le dati piure de dovlecel si puneti si la supa, etc. Eu i-am dat o buc mica cu morcov la steamer si nu i-a priit. Nu a vomat, dar a facut apos vreo 8 scaune ieri.

de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower
Si am si o intrebare: pana la urma zeama in care fierb legumele se arunca sau nu? De ce se mai cheama supa daca o aruncam? Soacra-mea sustine ca radacinoasele au nitrati si ca apa in care fierb legumele trebuie aruncata. Eu ...nu stiu ce sa mai cred. Pediatra mi-a zis ca sa fierb toate legumele si sa le dau pasate, pe rand. No....De ce sa le mai fierb pe toate daca tot arunc apa aia si pasez doar una sau doua legume? Nu era ideea ca pasezi leguma si faci supa cu zeama aia? Ia bagati niste pareri....
multam fain.

va pup pe toate. la rand. si pe toti pufuletii....

eu nu folosesc apa scursa de la morcov (le fac la steamer si alte radacinoase nu am mai pus) decat daca 'marfa' e de la mama din gardina. in rest ... pun apa plata ptr subtiat piureul.
in alta ordine uite si aici un aticol http://www.wholesomebabyfood.com/nitratearticle.htm

larisel - te poti inspira de pe site-ul de mai sus cu privire la congelat

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)

Merci de link, ma apuc de citit.
In concluzie o sa le fac la steamer pe toate, ca de aia l-am cumparat. Dar ma intrebam si eu de ce i se zice supa, daca ...nu e supa! ....la bebelusi toate sunt altfel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

" target="_blank"> Arthur, l'amour de papa et maman

Nu ma supar, Doamne fereste. Cum sa ma supar. Dar....hai sa iti zic...
Vecina mea e medicul nostru de familie, are copil de 14 ani. Prietena ei cea mai buna - care i-a 'crescut' copilul - e si pediatra lui Dani. Ambele mi-au recomandat kiwi. Vecina mi-a zis ca a fost primul fruct al copilului ei.
So..io ce sa mai cred din asta? Nu i-am dat primul fruct kiwi, dar nici nu ma feresc de el. Nu a patit nimic de la kiwi, in schimb a facut moale spre apos de la dovlecel, desi eu va aud pe voi ca le dati piure de dovlecel si puneti si la supa, etc. Eu i-am dat o buc mica cu morcov la steamer si nu i-a priit. Nu a vomat, dar a facut apos vreo 8 scaune ieri.

Da si eu am colega la munca si ii da baietelului ei kiwi de mult si e de o varsta cu Yannis. Nu are nimic ala mic chiar mananca cu pofta si baleste cand vede sucul .. Ii mai da si grefruit. I-am dat si eu lu Yannis dar a luat o gura si a inceput sa urle nenica sa te tii! ... Eu i-am pus pe limba si zeama de la capsuni si nu a avut nimic.
Lorex ne--a trimit ieri un citat in care spunea sa ne ferim si de morcovul crud ... Pai cu sa ne ferim daca asta e primul care se da bebeilor. Nici numai stii ce sa crezi si dupa cine sa te iei.

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

[url=http://lilypie.com][/url]