Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (116)
Raspunsuri - Pagina 14
Nu ma supar, Doamne fereste. Cum sa ma supar. Dar....hai sa iti zic...
Vecina mea e medicul nostru de familie, are copil de 14 ani. Prietena ei cea mai buna - care i-a 'crescut' copilul - e si pediatra lui Dani. Ambele mi-au recomandat kiwi. Vecina mi-a zis ca a fost primul fruct al copilului ei.
So..io ce sa mai cred din asta? Nu i-am dat primul fruct kiwi, dar nici nu ma feresc de el. Nu a patit nimic de la kiwi, in schimb a facut moale spre apos de la dovlecel, desi eu va aud pe voi ca le dati piure de dovlecel si puneti si la supa, etc. Eu i-am dat o buc mica cu morcov la steamer si nu i-a priit. Nu a vomat, dar a facut apos vreo 8 scaune ieri.
de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm
Da si eu am colega la munca si ii da baietelului ei kiwi de mult si e de o varsta cu Yannis. Nu are nimic ala mic chiar mananca cu pofta si baleste cand vede sucul .. Ii mai da si grefruit. I-am dat si eu lu Yannis dar a luat o gura si a inceput sa urle nenica sa te tii! ... Eu i-am pus pe limba si zeama de la capsuni si nu a avut nimic.
Lorex ne--a trimit ieri un citat in care spunea sa ne ferim si de morcovul crud ... Pai cu sa ne ferim daca asta e primul care se da bebeilor. Nici numai stii ce sa crezi si dupa cine sa te iei.
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
[url=http://lilypie.com][/url]