Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (116)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

danyelana,sa stii ca si alex a avut bazdaci mari azi noapte...ma simt ca si tine...
ce bine papa arthur!

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Alexutul marait sa treaca. O fi de la dinti?

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Buna ziua
Ce face fetele?

Am intrat sa va scriu meniul de azi

la 12 jumate : Iaurt + 1/2 banana + 1/2 nectarina = 200gr - ras tot
la 4 jumate vreau sa-i dau : Supa (cartof+patrunjel+telina+ardei capia+dovlecel+ulei masline) + jumatate de galbenus de ou.

Va pup

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

[url=http://lilypie.com][/url]

Scuze ca intreb dar eu nu inteleg de ce ii dai la masa de pranz fructe, iaurturi and co si supa la 16 cand e ora de gustare? Nu te supara pe mine

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

gmilady,al3csa,rox_y,mamidepuiuti,cris.m,tomaca, blue_flower, lorex,danyelana, ioana_fota multumim de urari.acuma chiar ca o sa crestem mari ma apuc sa fac un tort,revin!

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Pt ca asta insemna la noi dimineata la ora 11-12 si nu pot la ora aia sa ma apuc sa-i dau o mancare grea. El prima data se trezeste lqa 9 jimate cand papa lapte (pt ca asa mi-a zis dr) dupa care mi-a zis sa-i dau fructe si mai tarziu supa. Daca il trezesc la 7 dimineata sa-i dau lapte si dupa la 11 fructe si la 2 supa nu o sa vrea sa pape . Nu ma supar cum sa ma supar . Noi avem un program mai anapoda pt ca Yannis se trezeste f tarziu.

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Nu stiu ce sa spun cu supa ca eu pana acum nu am facut (chestia cu nitratii e f adevarata si poate da reactii la unii copii) dar as vrea sa-ti spun altceva.
Nu te supara pe mine dar am citit intr-un mes de-al tau (am notat sa nu uit ) ca Dani a papat kiwi. Poate nu stii dar kiwi e cel mai alergen (mai tare ca si capsunile) si nu se da pana la un an. Mie asa mi-au spus mai multi pediatrii si scrie si in cartile pe care le-am primit de la ei.
Scuze daca te-am suparat

Charles Baudelaire

Nu ma supar, Doamne fereste. Cum sa ma supar. Dar....hai sa iti zic...
Vecina mea e medicul nostru de familie, are copil de 14 ani. Prietena ei cea mai buna - care i-a 'crescut' copilul - e si pediatra lui Dani. Ambele mi-au recomandat kiwi. Vecina mi-a zis ca a fost primul fruct al copilului ei.
So..io ce sa mai cred din asta? Nu i-am dat primul fruct kiwi, dar nici nu ma feresc de el. Nu a patit nimic de la kiwi, in schimb a facut moale spre apos de la dovlecel, desi eu va aud pe voi ca le dati piure de dovlecel si puneti si la supa, etc. Eu i-am dat o buc mica cu morcov la steamer si nu i-a priit. Nu a vomat, dar a facut apos vreo 8 scaune ieri.

de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm

ok

Eu am spus doar ce se vehiculeaza pe aici si ce au zis si la ultima conf OMS.

Al meu a acceptat bine dovlecelul si nu am avut probl cu scaunul.

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Meniul nostru de azi :
- ora 10:30 2 piersici+1 masura de orez cu vanilie (ca erau cam acrisoare)
- ora 14 piure de fasole verde+morcov+radacina de patrunjel+1 lingurita de piept de pui fiert si desert 1 masura de lp.
In rest lp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Daneyelana parca u ziceai ca ai robot bebedelice?si ca esti multumita?
Fetele va rog frumos sa-mi dai si mie un sfat legat de storcator de fructe si legume,ceva bun si mai ieftin stiu ca parca ati mai vb dar nu am notat.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

" target="_blank"> Arthur, l'amour de papa et maman

Nu ma supar, Doamne fereste. Cum sa ma supar. Dar....hai sa iti zic...
Vecina mea e medicul nostru de familie, are copil de 14 ani. Prietena ei cea mai buna - care i-a 'crescut' copilul - e si pediatra lui Dani. Ambele mi-au recomandat kiwi. Vecina mi-a zis ca a fost primul fruct al copilului ei.
So..io ce sa mai cred din asta? Nu i-am dat primul fruct kiwi, dar nici nu ma feresc de el. Nu a patit nimic de la kiwi, in schimb a facut moale spre apos de la dovlecel, desi eu va aud pe voi ca le dati piure de dovlecel si puneti si la supa, etc. Eu i-am dat o buc mica cu morcov la steamer si nu i-a priit. Nu a vomat, dar a facut apos vreo 8 scaune ieri.

de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm