Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (116)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Daneyelana parca u ziceai ca ai robot bebedelice?si ca esti multumita?
Fetele va rog frumos sa-mi dai si mie un sfat legat de storcator de fructe si legume,ceva bun si mai ieftin stiu ca parca ati mai vb dar nu am notat.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Da, eu am Bebedelice si sunt destul de multumita. Singurul minus e ca are panerasul in care fierb destul de micut (cam 300-400 gr legume/fructe) asa ca atunci cand vreau sa fac mai mult pt congelator am facut la steamer.

De storcator nu stiu ce sa zic. Eu am doar de citrice

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

fetili care ati facut pasaport la bbei si ati si plecat cu ei pe meleaguri straine, ati avut nevoie de vreun alt act, ceva? poate-s tuta, dar din pasaportul puiului, pe care l-am ridicat azi, nu rezulta de nicaieri ca noi suntem parintii lui. sunt trecute datele lui personale, dar atat! n-as vrea sa ma trezesc la granita ca vreun vames zelos ma intreaba de nu stiu ce altceva......

mama unui pui...Stefan

ok..voi lua si cert lui de nastere

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

AMR.....NU SE MAI DUC!!!!!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

danyelana ,al3csa...si al meu tot asa se trezeste...pe la 10-11. doarme 12 ore pe noapte...daca a a dormit la 9 pm, la 9 am e treaz , dar cum i-am facut programul incat sa doarma dupa ce pleaca tati la munca , adica 10:30pm, doarme pana la 10:30. tata vine acasa la 8:30 am, mami pleaca la 6:40, si mami e linistita ca doarme cand e ea la munca si nu tre sa il linisteasca nimeni.
avem o masa de lapte la 7 cand sunt acasa....cand lucrez...de la 6 la 6:20 am il iau in pat langa mine si ii dau sa suga. ce v-am zapacit.

bun.....deci...masa lapte dimineata...cand sunt acasa la 10-11 ii mai dau odata sa suga...dupa o ora ii dau fructe(mar cu biscuite,nectarine,bananeetc) ,apoi doarme, la 14 ii dau piureuri de legume (morcov cu cartof e preferat,lungesc cu lapte de la mine...sunt haioasa rau cand mestec...strang de tzitzi ca nu e lichid destul, iar mestec,iar strang de tzitzisi tot asa pana ajungem la consistenta dorita) apoi pe la 5pm ceva cereale cu banane, cu portocale sau orez(milupa),iar somn....apoi pe la 8 cand se trezeste inca 10 min lm, si somn pe la 10 pm cu tzitzi in gura.

cand nu sunt acasa ...la 6:20 lm, la 10 cand se trezeste ii da tati fructe, la 12 cereale, si la 14 legume, la 15 :30 vin eu acasa cu tzitzi. stiu ca nu sunteti de accord cu papica la borcan DAR...traiesc intr-o tara in care merele,nectarinele etc nu se innegresc....doar se usca...in decurs de o saptamana-doua, morcovi ii tin in frigider sau la legume...astia nu se usca ,nici nu se inmoaie si fac putin mucegai...am curat odata unu si spre surprinderea mea era tare!!!! asa ca sincer ...prefer hipp,milupa si inca un brand cow&gate ,facute ptr bb, mai ok zic..decat ceea ce gasesc pe piata(la fel s-a intamplat cu legumele pe care scrie organic) si in plus au tot felul de combinatii.pe momentele zilei : mic dejun, masa, cina, dessert... nu zic ca am sa ii dau numai din alea...ca as ajunge la faliment (media...1 EU ori 3 mese/zi ori 30 zile/luna ) + alte cate ii mai trebuie... mii se pare mult sa dau atatia bani pe mancare...

revin! puuup

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

" target="_blank"> Arthur, l'amour de papa et maman

Nu ma supar, Doamne fereste. Cum sa ma supar. Dar....hai sa iti zic...
Vecina mea e medicul nostru de familie, are copil de 14 ani. Prietena ei cea mai buna - care i-a 'crescut' copilul - e si pediatra lui Dani. Ambele mi-au recomandat kiwi. Vecina mi-a zis ca a fost primul fruct al copilului ei.
So..io ce sa mai cred din asta? Nu i-am dat primul fruct kiwi, dar nici nu ma feresc de el. Nu a patit nimic de la kiwi, in schimb a facut moale spre apos de la dovlecel, desi eu va aud pe voi ca le dati piure de dovlecel si puneti si la supa, etc. Eu i-am dat o buc mica cu morcov la steamer si nu i-a priit. Nu a vomat, dar a facut apos vreo 8 scaune ieri.

de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm

Da si eu am colega la munca si ii da baietelului ei kiwi de mult si e de o varsta cu Yannis. Nu are nimic ala mic chiar mananca cu pofta si baleste cand vede sucul .. Ii mai da si grefruit. I-am dat si eu lu Yannis dar a luat o gura si a inceput sa urle nenica sa te tii! ... Eu i-am pus pe limba si zeama de la capsuni si nu a avut nimic.
Lorex ne--a trimit ieri un citat in care spunea sa ne ferim si de morcovul crud ... Pai cu sa ne ferim daca asta e primul care se da bebeilor. Nici numai stii ce sa crezi si dupa cine sa te iei.

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

[url=http://lilypie.com][/url]