Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 * 35 *

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Salutare fetelor,

ne-am repatriat si noi in Belgia, e urattttt departe de casa si mai ales departe de parinti, of ce viata...

Vreau sa ma scuz fata de Child, nu am apucat sa iesim miercuri seara, ne-am vazut cu nasii sa ne luam la revedere si s-a prelungit pana la 9. Ai cumva un nr de telefon fix? daca vrei sa mi-l trimitui pe mesaj privat si mai vorbim.

Kossir sincere condoleante, ce veste tragica! asa de nedrept sa pleci asa tanar si sa nici nu iti cunosti copilasul Dumnezeu sa ii intareasca familia si prietenii.

Ioanact felicitari pt aniversarea casatoriei, sa aveti ani multi si fericiti!

La Multi Ani Briana sa cresti mare, sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii!
mai citesc si scriu. aaa si sa nu uit multumim tuturor celor ce au vizualizat pozele noastre de botez
Adriana chiar ca e coincidenta cu costumasele de botez pt iepurasii nostri nascuti in aceeasi zi, sa vedem ce alte coincidente vor urma ca prea se aseamana

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian#

Mergi la inceput

Ca sa nu va simtiti singure bifez si eu la capitolul copilas plangacios, obisnuit sa stea in brate si care s-a trezit azi noapte la 1.30, la 3.30 si la 6.30 (culcat de la 22.30)
dupa cum zicea fata cu care am stat in rezerva la spital cu varicela "La noapte iarasi facem Revelionul" pt ca bebelusii nostri se intreceau in plans.

la fel stau si cu caderea parului, peste tot e numai par de al meu, imi cade cu pumnii, mi-a zis o prietena ca la fel a patit si ea incepand cu luna a 4-a a copilului pana la 6 luni si apoi nu a mai cazut si i-a crescut pufulet nou. eu m-as multumi cu orice pufulet si chiar si cu pufarine, ca mai am par de un dus si de o ploaie

in rest stau si imi plang de mila pe aici, am resuit sa il adorm pe plangacila, sa vad cat doarme.

http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

M-am uitat la poze si sunt indragostita. Deabia dupa ce-mi revin pot sa vorbesc ca acuma imi fac ochii ca la Mogli din cauza lui Ka.

RAMY - Tu-i dai sa pape culcata? Eu ti-as zice s-o ridici nitel, ca nu-i o pozitie nici foarte comoda si nici prea sanatoasa.
Sa nu ma bati cand ma prinzi!

Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Nu-i dau sa pape culcata,de obicei ii dau sa pape in scoica, atunci deja papase si am mai facut asa doar pentru poze,stiu ca nu e bine sa pape culcati. De ce sa te bat? Eu pretuiesc sfaturile tale, mi se par de bun simt si fondate.

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Sanatate pt Dami sper ca nu e nimic serios

si ca sa se laude si cioara din mine raportam 8,525 kg cantarite aseara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

MIRIA, scuze, nu stiu ce-am facut de a aparut asa mesajul...

INA, multumim de urari, imi pare rau ca sunteti plangaciosi, cred ca e ceva in "aer"ca multe dintre noi se plang de bebei agitati si plangaciosi..Deci, mult rabdacol..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Legat de caderea parului: si mie vad ca a inceput sa imi cada dar nu mai mult decat inainte sa sarcina, ca pe perioada sarcinii nu a cazut de loc. Mie imi zicea coafeza, nu stiu cat e de adevarat, ca e normal sa pice dupa deoarece tot cel care trebuia sa cada in sarcina cade dupa si de aceea ni se pare de fapt ca e mai mult. Acum nu stiu daca asa e sau dar sper sa nu cada mai mult. Oricum cred ca sampoanele si lotiunile sunt frectie la piciorul de lemn si trebuie tratata cauza nu efectul. Lipsa zincului din organism se zice ca ar cauza caderea parului.

Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Helau!
Lipseste si cap 33 din insiruire… pe unde-o fi pierdut?
Si ca sa fiu in trend cu capitolul acesta… astazi a facut Mara vaccinul de 4 luni (acum cand mai are un pic si implineste 5)… asa ca pe mine ma lasa rece articolele de gen.
Vazut/placut pozici by Oanka, Astero, Ramy, Ioanaa si Child! Cu Astero nu mai vorbesc ca papa fii-sa muuult mai bine ca fii-mea : )))))
CHILD toata noaptea te-am visat! Am adormit cu gandul la tine si la Albert, ca doar vazusem pozele si mi-am inchipuit ce frumos trebuie sa fie sa arbitrezi patinatorii. Asadar toaaaaata noaptea am patinat in nestire (si ce bine aratam in fustita!! :-D)
ZOZELA sa-i dea Dumnezeu sanatate micului pui! E cumplit ce i se intampla… :((( O sa mai intru pe pagina voastra sa caut detaliile despre care vorbeai in speranta ca pot ajuta cu ceva.
ELLA idem la faza cu ridicatul in carucior. Mara face asemenea lui Geo. Ce fructe ai mai congelat?
DENISA eu am alcatuit si listuta cu ce mi-ar placea sa le iau copilutzilor de Craciun :D Am pus ochii pe lucruri frumoase/utile/interesante si incerc sa le iau din timp… asa ca eu sunt pe ultimul loc cu siguranta.
OANA esti cu musafirii! Ma pregateam sa intreb din nou de tine dar mi-am amintit cum te-au anuntat de-o vizita fulger...

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

in primul rand urez si eu bun venit fetelor noi iliaraluca, sanzi si anka (ma bucur ca ti-ai facut curaj sa intri chiar dc tarziu ), sper ca nu am uitat pe nimeni, daca da imi cer scuze...
ilia uite aici linkul cu intorsul sper sa iti foloseasca
http://www.youtube.com/watch?v=eNigFJmx8rU
legat de vaccinuri am facut si noi a doua doza de infarix acu il pandesc de febra desi ne-a dat dr niste bulinute naturiste cu tuya pt febra...nici eu nu am curaj sa il las nevaccinat cel putin in ceea ce priveste vaccinurile obligatorii.

saptamana viitoare plecam si noi la mare, asa ca am cumparat crema de protectie solara pt maimut, iar farmacista m-a intrebat tare nedumerita cum de am curaj sa duc copilul la mare ca ea nu l-a dus pana la 3 ani...acu eu nu prea inteleg care e problema de ce tine de curaj...cred ca imi scapa ceva...

denisa programul pasapoarte e 8.30-16.30 facui si io azi la maimut dar dupa intreg tam tam, ca nenea de la ghiseu m-a anuntat triumfator ca el nu face la copil pasaport biometric ca ii batzaie capul si el are voie sa faca doar 3 incercari la poza si nu are chef sa dea cu subsemnatul ca a facut mai multe...asa ca imi face dala temporar adica 3 mil pt 1 an...ma rog dupa ce am insistat macar sa incerce sa faca cele 3 poze, a iesit poza din prima asa ca avem si noi biometric...dar cu tiganeala si nervi ca in romanica...dureaza cam 10 zile lucratoare eliberarea...acte necesare ci parinti si ambii parinti prezenti, certif nastere copil, taxe, si cupilu...

legat de par si al meu se duceee cu o viteza...dar cand vazui pretul vitaminelor pt cresterea parului m-am gandit ca mai bine imi iau peruca de banii aia si macar sunt sigura ca am par.

diversificare-avand in vedere ca morcovul constipa si aveam mari dureri de cap cu kk adica urlete juma de zi ca sa faca, am scos morcovul din amestec si am pus mai mult dovlecel si un avocado...eiii scuipa maimutu meu noul amestec cu o viteza ametitoare...deja ma gandesc ca il prefer constipat la loc decat sa il alerg atata sa manance portia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

RAMY - Pai, de ce iti ceri scuze? Ca mie-mi plac pupaturile!

Dami nu stiu de la ce a facut febra. Cred ca de la burtica. A mancat niste corcoduse la tara. Ee, imi dau si eu cu presupusul. Chiar nu stiu. Acuma, insa e bine si scoate untul din mine.
"Dami, culca-te!"
"Dami, mananca1"
"Dami, ia papucii in picioare!"
" Dami, nu pune mana murdara pe fratior!"

Cred ca in curand ma voi dilii si-o sa ma auziti mergand pe strada dandu-i directive lu'Dami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui child

ATB mie imi place mai mult Kiira.
Si Tanith e foarte frumoasa, dar are o frumusete clasica.
Kiira arata chiar ca o printesa a ghetii, asa blonda si delicata.
Pe Tanith nici nu am vazut-o in realitate, doar la tv .

Confirm ca Kiira e frumoasa si delicata si in realitate. E de a mea, de aici, din Tampere. Am vazut-o o data in centru, mergea spre universitate. Frumusica rau!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput