Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 * 35 *

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna fetelor!

Am intrat rapid sa va salut.
Acum ca e sotul acasa profit sa mai fac si eu una alta. dimineata am fost la sala si m-a facut praf trainer-ul cu mini cursul ptr abdominali. e un an de cand nu i.am mai lucrat. daca inainte erau pachetele acum am colacele

Btw ..inainte de nastere avem 62 in talie iar dupa 78. acum la 3 luni dupa am 70 deci inca 8 cm de pierdut! si la kg sunt inca cu plus 5.5 kg! trebuie sa-mi revin cat de cat pana pe 7 septembrie ca avem nunta si nu vreau sa dau banii pe o rochie noua asa ca target-ul e sa intru intr-una la care e musai sa am talia de dinainte, ca altfel nu intru!

ZOZELA - cumplita povestea micului pui. trebuie ajutat sa traiasca! sa speram ca se strang suficienti bani ptr transplant!

Fuug ca s-a trezit partzaila...offf ..cand o sa-i treaca gazele astea?! ca fara ele ar dormi asaaaa bine!

pupici

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mami de veveritz (19.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

zici ca-s beata! de fapt intrasem cu scopul de a va atrage atentia asupra unui lucru!

Mamicilor care va luptati cu caderea parului: mare grija la ce tratamente faceti. daca vreti sa luati pastile din acelea care chipurile va ajuta parul sa creasca ca al Ilenei Cosanzeana...consultati un medic inainte. Acum cativa ani , o prietena a luat niste pastile la care se tot facea reclama pe atunci si i-a crescut parul dar nu pe cap! I-a crescut mustata si i s-au ingrosat, lungit si inchis la culoare fire de par de pe piept!! Deci daca nu vreti sa va cheme cupilasii "tati" mare atentie!

Mai tarziu incerc sa intru sa vad si eu ceva poze noi.

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mami de veveritz (19.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Honeybaby programul la pasapoarte e de la 8 jumate pana la 16 . Sa te duci la sediul din Pipera e mult mai liber si mai linistit si nu stai la coada in schimb pe Nicolae Iorga e jaleeeeee...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Nafi am citit si eu povestea, tare frumoasa, mi-au dat lacrimile, ai mare talent la povestit

Rebi fetita vaccinata. Tot Infanrix? Ti-a zis dr ceva anume ref la reactii si ce nu ai voie sa faci, ca eu am uitat sa intreb...stiu doar ca nu am voie s-o tin in soare (dar putem iesi la aer mai incolo) si ca n-am voie sa-i fac baie azi.

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Zozela, multa multa sanatate micului pui! Doamne ajuta sa se poata face ceva pt el Voi incerca si eu sa urmaresc pagina voastra si sa ajut cu ce pot.

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

Salutare dragelor si de la noi,
incerc sa recuperez cu cititul din urma dar tot mai am cateva pagini. Sunteti tare ghiduse, aseara dupa ce a adormit Petru am citit despre visul Roxanei, reteta contra caderii parului a Miriei, insula lui Gaby, mi-am reamintit de filmul Ellei. M-am relaxat si m-am inveselit. Va pup pe toate!

Ioanact felicitari pentru aniversarea casatoriei!
astero bine ati venit in randul bebelusilor diversificati chiar daca a fost doar un test!

Eu cred ca de la lipsa de somn ni se trage obsesia asta cu kilogramele, eu cand am vazut pozele de la ziua mea am vrut sa le sterg, parca nu ma recunosteam. Am aplicat si eu metoda andrei, mai putine dulciuri si mai putina paine.
Saptamana viitoare mergem si noi la mare de joi pana duminica. Ella voi sunteti in Constanta? Noi avem cazare in 2 mai dar ma gandeam ca poate facem pauza de cafea la voi in oras sa ne vedem.

Tanarul meu domn e cam foarte marait din cauza dintisorilor, baloseste rau rau si calgelul nu prea isi face efectul. In plus se pare ca iar avem infectie urinara,i-am pus eu punguta acasa si am trimis-o la laborator si a iesit infectie dar suspectam sa nu fi fost contaminata proba; asadar azi am repetat din nou analizele, 2 probe, dezinfectat de catre asistenta ca sa fim siguri ca nu e contaminata urina si nu afecteaza rezultatul.

Imi pare tare rau sa aud de vestile triste: carmen condoleante! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

trebuie sa fug ca s-a trezit piscotul.

mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Am magar

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Hello,

Am zis ca promit sa recuperez dar aveti un spor la scris...

Irina,

Multumesc pentru filmulet. Kira a reusit sa se intoarca singurica, isi scoate si mana de sub ea doar ca nu prea are chef sa faca intoarceri. Ea ar vrea sa se ridice din carucior si din scoica si isi suge picioarele. Intoarcerile nu prea ne plac.

Asteropi,

Minunat cum mananca printesa ta. Nu ne trimiti si noua praf de mancat? Nu am inceput diversificarea insa eu asa ma gandeam ca o sa fie simplu si frumos ca la voi

Despre vaccinuri eu am ales sa le fac pe toate recomandate de pediatra. Am incredere in ea si asa functionam noi, incercam sa gasim doctori care ne inspira incredere si incercam sa vedem lucrurile mai simplu. Asa am facut si cu ginecologul iar fetele care s-au chinuit mult sa faca bebelusul stiu ce vorbesc. Este tare important sa ai incredere in cineva chiar daca acel cineva nu este perfect pentru toata lumea. Cred, pe de alta parte, ca daca traiam in alte tari mai civilizate deciziile erau altele.
Eu multumesc oricum pentru articol pentru ca este important sa mai stiu si alte pareri si puncte de vedere.

Carmen,
Ai un baiat minunat. Are ceva special si mi se pare ca este foarte delicat, noroc pe fata vietii lui. Am vazut si printesa frumusica tare, tare.

pentru toata lumea

Ileana si Kira Maria (11.03.2010)

http://picasaweb.google.com/ilenuta79/PozeKira#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bumbitza
Rebi fetita vaccinata. Tot Infanrix? Ti-a zis dr ceva anume ref la reactii si ce nu ai voie sa faci, ca eu am uitat sa intreb...stiu doar ca nu am voie s-o tin in soare (dar putem iesi la aer mai incolo) si ca n-am voie sa-i fac baie azi.

Da, Mada, tot Infanrix (penta). Stiu (de la Luca) ca nu da efecte adverse notabile dar tot e bine de urmarit temperatura copilului. Nu are nicio contraindicatie: papa cat vrea si chiar imediat dupa efectuarea vaccinului, ii poti face baie, poti iesi afara din casa (oricum stam cu ei la umbra)... eu am facut toate astea si la copilul 1 si la copilul 2.

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Am magar

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Ce haios e! Maya e o dulcica!

SILVIA distractie placuta la mare!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput