Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 * 35 *

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

DENISA - Tare haioase pozele cu magarul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

super pozele denisa :)
maya e scumpa foc! si ce mai seamana cu tati!
are si ivan un animal din ala de se umfla dar e elefant, mi.am adus aminte

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Salutari,

Am revenit si eu de pe drumuri. copilul e extra marait, a dormit putin si de abia abia am reusit sa o culc. I-am dat si de mancare si titi si hucinat si ce a vrut ea. a adormit dupa 1 ora.

Am vazut pozele lui Kossir de la botez. F ghidusa Sofia in poza aia dinaintea celor de la botez.

sunt obo rau. ma duc sa ma intind si eu.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Wow,

Am vazut-o pe Maya. Minunata. Si magarul de mare senzatie. Imi place ca se juca cu balonul urias. Cred ca ii cumpar si eu Kirei.

Denisa minunata fetita.

Ileana si Kira Maria (11.03.2010)

http://picasaweb.google.com/ilenuta79/PozeKira#

Mergi la inceput

vroiam sa intreb de freedelia, ce.o face

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Briza tu pe unde plimi caruciorul in militari?? noi ne plimbam pe aleea de la gorjului pana la metroul din rmata poporului, poate ne am mai vazut cine stie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

denisa eu ma topesc toata cand ma uit la poze cu maya, are niste mutrite de ma da pe spate si este atat de expresiva

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Citat:
citat din mesajul lui miruna79

Briza tu pe unde plimi caruciorul in militari?? noi ne plimbam pe aleea de la gorjului pana la metroul din rmata poporului, poate ne am mai vazut cine stie.

In cursul saptamanii tot pe acolo..ca de..pe unde altundeva..in weekend mergem prin parc. Vb pe PM ca trebuie neaparat sa ne vedem. Sau, vezi ca in lista de pe contul comun, e nr meu de tel. Te sunam eu, dar tu nu il ai trecut.

Denisa ce haioasa e Maya..Cred ca v-ati distrat tare cand ati facut pozele

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

denisa ce spuneai tu de stangaci? de unde vine chestia ca n.am fost atenta...intreb pt ca deasupra leaganului sunt 2 jucarii, silvana da sa se ridice de spate si intinde mana stanga, doar cu stanga le apuca :)) cred ca si ea e la fel ca ivan, ce curios....

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Buna.
Tocmai ne-am intors si noi de la medic si raportam 6,900kg si 68 de cm.Am facut a doua doza de infanrix.si a plans mititica de mi s-a rupt inima.
Am vazut toate pozele..avem niste puiuti frumosiiii..sa ne traiasca.Nu nominalizez ca ar trebui sa scriu toata lista de acolo
Gaby,parca tu ma intrebai de diversificare(daca gresesc,scuze)..mai astept nitel.Cred ca o sa incep cu faina de orez cu vanile mai intai ca sa se invete cu lingurita si pe la 6 luni cu legume(morcov,cartof dulce,dovlecel,avocado..cam in ordinea asta.
Rammy la multe lunite Brianei
Roxana..ce m-ai incurajat tu cu mesajul ala.Nu ai vrea sa stai la mine in casa ..hhmm?
Trimit plange puiul..revin

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG

Mergi la inceput