Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 * 35 *
Raspunsuri - Pagina 7
Ioanact spune:
Buna seara!
Multumim fetelor pt urari!
Noi ne-am placut+iubit/casatorit = copii.
Ne cunoastem de 3 ani si 4 luni. Dupa 2 sapt m-a cerut in casatorie , iar dupa 1 luna facut logodna.
Initial am vrut sa ne casatorim in luna Octombrie, dar apoi ne-am razgandit ca nu m aveam rabdare pana atunci si-am hot ca in IUlie sa aibe loc nunta.
In alta ordine de idei, astazi ne-am vaccinat si noi (vaccinul de 2 luni), nu a avut nici o reactie (mariat sau facut febra), nici nu i-am dat supozitor, daca nu a facut febra dupa 2 h (cum ne-a zis asistenta dr). Vedem maine..dar daca nu a facut pana acum nu cred ca mai face.
Cand imi aduc aminte la Ioana, ce maraita a fost in ziua aia, si cum misca piciorul o durea .
LindaLsunt de -acord cu tine in privinta vaccinurilor.
Eu l-am facut fiind de stat, daca nu se gasea nici ca il cumparam.
Eu, nu inteleg de ce tb sa-i vaccinam, pt ca virusul exista in corp cu sau fara vaccin, iar la unii se agraveaza la altii nu.
Zic asta ca sunt unii care s-au imbolnavit chiar daca s-au vaccinat. Deci..
In fine, fiecare cu parerea ei.
Ce-am mai citit..aa..Denisa scuze pt ca nu am trecut cap 34 pe prima pag..am deschis capitolul 'in fuga', dar bine ca ti-ai adus aminte si ai spus ca sa se treaca.
Atat imi aduc aminte..m am capitolul asta de citit.
Aaa, avem poze de ieri (am fost la mare, la Navodari, dar nu mi-a placut deloc nisipul, era tare si cu multe scoici, in schimb Justina a dormit 1 h jum, ea care doarme 30-40' afara), tb sa le descarc si uploadez.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
nibi_niki spune:
ioanact,la multi ani fericiti impreuna
Denisa,ce frumoasa e Maya pe magarus,Si petele s-au mai estompat,nu?Cel putin cea de pe fata nu se mai cunoaste asa tare..sau depinde de lumina..
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG
Ioanact spune:
Aici gasiti pozele!
Am observat ca, capitolul 33 nu este pe prima pagina, il voi trece eu.
Ioanact spune:
LindaL cat si celelalte fete, oare nu-i 'afecteaza; la inscrierea la gradinita/scoala daca nu-i vaccinam?
Ioanact spune:
bumbitza am cantarit-o si eu pe Justina, si are 5.600.
Ma asteptam sa aibe m mult, pt ca la 2 luni si 5 zile avea 5 kg imbracata si am scazut 200 g, deci 4.800. Iar intr-o luna jum sa fi luat numai 800 g?
Ori nu am cantarit-o bine, la 2 luni (o cantarisem la Delia13 ).
Nu-mi fac griji ca arata bine chiar imi zice lumea ca pare m mare de 3 luni jum.
Aaa..mi-am amintit si de lp..m-a intrebat dr daca o alaptez exclusiv, iar eu i-am zis ca nu, de la 1 luna ii dau si completare (am inceput cu un biberon seara etc), si s-a cam strambat, nu e de-acord cu lp, ea vrea sa o alaptez cat m mult.
Am facut tot posibilul sa nu-i dau lp, dar avand un Duracell (Ioana) e m greu.
Nu as m fi facut greseala sa o tin cu alaptatul exclusiv pana la 4 luni jum, si ea sa-mi planga de foame si eu sa nu fi avut lapte de-ajuns , cum am patit la Ioana (dupa ce i-m dat si lp nu am m avut tb cu ea).
Nu stiu cum crestea..ii m dadeam si ceai (Baby Drink) si observasem ca de fiecare data cand ii dadeam, adoarmea...dar a si plans f mult.
In schimb Justina nu cred ca plange 10' /zi (cum zicea cineva), daca e hranita.
sanzi spune:
Intru cateva minute cu o intrebare:
Iliraluca, Rebiana, voi ati spus ca ati avut sarcina cu probleme, in afara de metoclopramid (sau cum se numeste) ce tratament ati mai facut? Si chiar nu s-a vazut nici o imbunatatire pana la sfarsit? Intreb pt prietena de care v-am spus, chiar ma ingrijoreaza. De aproape 3 saptamani mananca maxim un sandvich in fiecare zi, vomita de 4-5 ori, si dimineata si la pranz si seara, de multe ori si apa ii face greata. A slabit foarte mult si e abia in 11 saptamani. A mai facut perfuzii la spital, dar nu se simte nici o imbunatatire. Eu o incurajez, dar sincer ma ingrijoreaza, nici nu stiu daca dr ei se pricepe la ce face, nici nu poate sa mai mearga in alta parte, pentru o alta parere, la cat de rau se simte.
Multumesc si scuze, as intreba la o odisee, dar voi deja ati trecut prin asta.
Sanziana, mami de puiut Mara Elena (21.02.2010)
Rebiana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara vroiam sa intreb de freedelia, ce.o face roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) POZE |
Sigur e prinsa-n activitatile de vara, cu copiii.
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
ellanik spune:
Greenfrog eu cu tine nu ma intalnesc pt ca esti slaba si ma enervezi ca esti slaba.glumesc,evident.Activeaza-ti PM .Nu vb aici sa nu vada pedofilii unde stau sa vina sa-mi perturbe comoara din pedalat.
Andra poate mai intri si tu pe mess.Lasa gagicareala cu Ianisu'.
Eu am nervi!Cat casa!
Gaby nush ce s-a intamplat azi cu tel.Am fugit oricum ca zbiera Geo si mi-am bagat picioarele in el pepene.De nervi!
Oanka am vazut internauta de Mariuta.
Honey, asa haioasa e Maya ca-mi vine sa-i pap ochisorii.Tare scumpa e!Cat desspre tipar,noi ne-am cunoscut acum 6 ani,am stat impreuna 2,ne-am casatorit acum 4 (era evident cu putina matematica dar mi-e lene sa reformulez) ani ,pe Geo ne-am chinuit sa-l avem de can dne-am casatorit si iaca uite ca-l avem de juma de an cand sarbatorim 4 ani de casnicie adica luna viitoare.Tipar sau nu...deja ma intreaba lumea cand ii fac o surioara.Nu cred ca mai fac decat daca se intampla vreun miracol si raman natural.
Ioanaa28 pup baietii frumosi.
Rebiana normal sa faca de-astea doar sunt de-o seama,nu?
Child lui Albertino ii trebuie un impresar.Il vrei pe Jiji al meu???La inceput macar gagicile sa si le paseze.
Irinabobe parca tu spuneai ca ti-a dat dr thuya dupa vaccin,nu?Eu i-am dat lui Geo si inainte si dupa si nu a avut efecte adverse.Azi am baut o bere si vad ca face pe nebunu'.Oare sa-i dau niste thuya???
Hai ca pun cateva poze pe picassa.
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
Rebiana27 spune:
citat din mesajul lui Ioanact Aici gasiti pozele! Am observat ca, capitolul 33 nu este pe prima pagina, il voi trece eu. ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010) MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!! |
Mi-am mai potolit putin dorul de mare vizionand pozele voastre! Mi se pare minunat sa petreceti tot timpul liber pe care-l aveti impreuna, toti 4!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Ioanact spune:
citat din mesajul lui Bumbitza Rebi fetita vaccinata. Tot Infanrix? Ti-a zis dr ceva anume ref la reactii si ce nu ai voie sa faci, ca eu am uitat sa intreb...stiu doar ca nu am voie s-o tin in soare (dar putem iesi la aer mai incolo) si ca n-am voie sa-i fac baie azi. Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010) Mami si tati te iubesc mult! |
Noi, dupa vaccin (11:30), ne-am tot plimbat: am fost pe la socrii (e ziua soacrei),luat prima de la nastere/facut cumparaturi, pe la parinti, si-am ajuns acasa la 19:30 si nu a facut deloc febra si nici maraita; a mancat si a dormit.
Baie nu i-am facut..stiam si eu de la Ioana, dar nu stiu daca ar fi afectat-o cu ceva.
Eu, ti-am zis cum a fost la noi, se putea sa fi fost si la voi asa sau nu, depinde de copil.