Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 * 35 *

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Am magar

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Frumos magarul.
An vazut si eu ca nu prea se m vad petele Mayei .
Doamne Ajuta sa dispar de tot!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

niki eram curioasa de unde e sotul tau, ca nu e grec daca nu ma insel, nu?

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

ALINA nu cred sa afecteze neefectuarea vaccinurilor la inscrierea la gradinita; banuiesc ca se solicita fisa de vaccinari/carnetul de vaccinari pentru a cunoaste schema pe care a mers copilul; nu vad cum m-ar putea obliga statul sa fac sau sa nu fac vreun vaccin. Poti intreba la gradinita unde sunteti arondati si vei primi un raspuns exact insa, repet, nu cred ca poate fi motv de neprimit copilul in colectivitate... chiar si-n Romanica noastra.
SANZI imi pare rau ca se simte asa rau prietena ta; parca refac mental traseul primelor luni de sarcina cand nu vedeam nicio imbunatatire a starilor mele de greata/voma. Initial am luat pastile (vit B6) pentru ca am aflat de la o colega de odisee ca diminueaza senzatia de rau. La mine n-a mers. Metoclopramid luam rarisim de teama sa nu afecteze sarcina. Mancam doar sanwich-uri cu unt tartinabil si muuuulte masline. Erau singurele alimente la care reactionam pozitiv. Imi creasem o lista cu alimente "interzise" si muream de pofta lor dar nu le mai serveam. Eu am fost genul de persoana care dupa ce vomam ma simteam bine si-mi puteam relua activitatile insa, recunosc, ieseam rar din casa si doar in acele perioade ale zilei pe care le stiam safe. Dupa 14 saptamani de sarcina situatia s-a mai imbunatatit insa am avut probleme cu pastrarea sarcinii asadar pe la 17 sapt am facut cerclaj. Dupa alte cateva saptamani "linistite" au revenit in tromba starile de greata/voma insa erau mai violente. Daaaar, dupa fiecare acces, ma simteam mai binisor astfel ca nu a fost nevoie sa apelez la perfuzii. Am avut incredere in dr care mi-a urmarit sarcina si cu care il nascusem si pe Luca si ii comunicam orice stare aveam.
Prietenei tale sper din suflet sa-i treaca sau sa i se diminueze starea de voma. Ii recomand sa manance alimente light: fara grasimi si f multe zaharuri; sa evite un timp citricele; sa manance fructe, in masura in care poate; sa fie pozitiva si sa se gandeasca la finalitatea acestei perioade de 9 luni; sa continue cu administrarea vitaminelor prin intermediul perfuziilor pt ca o vor ajuta sa se revigoreze. Din pacate nu am o reteta-minune pentru ca eu am indurat totul asa cum am putut fara a lua medicatie. Am incercat sa fiu pozitiva si sa vad in fiecare lucru negativ un sambure de bine... imi tot repetam ca daca mi-e atat de rau inseamna ca sarcina merge in continuare, ca s-a fixat si se dezvolta.

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Sanzi,
Eu am luat metoclopramid 3/zi si am facut si ceva perfuzii. Nici eu nu am baut apa pana aproape de sfarsit, mai beam minerala si tone de granini de mere. Mie doctorul meu mi-a spus ca nu prea am ce sa fac decat sa iau metoclopramid ca sa pot manca ceva. Am slabit, daca se mai putea, am 1.76 si 52kg si am luat doar 12Kg. Mi-a fost foarte greu fiind asa slaba cu spatele si picioarele. Ma rog, pe scurt o sarcina tare grea. Concluzia este ca se poate sa ii treaca sau nu, important este sa ia bebe in greutate. Noi asta urmaream desi eu aveam zile cand nu mancam nimic si Kira a avut la nastere 3210g.

Bafta multa si poate ea sa fie norocoasa si sa ii treaca.

Ileana si Kira Maria (11.03.2010)

http://picasaweb.google.com/ilenuta79/PozeKira#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Aici gasiti pozele!

Am observat ca, capitolul 33 nu este pe prima pagina, il voi trece eu.

Mi-am mai potolit putin dorul de mare vizionand pozele voastre! Mi se pare minunat sa petreceti tot timpul liber pe care-l aveti impreuna, toti 4!

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

Da, oriunde ne-am dus am luat si fetele (inainte pe Ioana) cu noi..nu ma simt bine cand merg numai cu sotul si pe ele sa le las la bunici.
Stau cu gandul la ele..nuuu. Toti pt unul, unul pt toti.
Acum 2 ani (cand Ioana avea 7 luni) am fost cu ea la munte, dar cu trenul (pe-atunci nu aveam masina)..nu ne-am lasat pana nu am mers toti 3..(la intoarcere a fost m bine ca am venit cu autocarul, pe tren nu prea, ca se trezea cand oprea aproape in fiecare gara si facea zgomot).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

niki eram curioasa de unde e sotul tau, ca nu e grec daca nu ma insel, nu?

POZE

Ce curiozitati nocturne Nu-ti raspunde Niki pt ca i-ai zis de casa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Dayanara sa nu mai comentezi de mine ca sunt curioasa de sotii altora:)) imi exprimasem curizitatea sa il vad pe sotul lui Kossir!!! si acuma hop tzop intreaba pe sotul lui Niki.....

ella s-a oprit azi pur si simplu:)

va pup! mi-e somn de cad in cap!!!

sanzi prietena ta merge la gine la moreni??? daca da, spune-i sa se duca la targoviste, ploiestyi.... etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

rebiana, gaby :)))))
hai ma nu radeti demult eram curioasa dar cum uit...
ca sa vedeti ce curiozitati nocturne cu privire la sotul lui niki am eu :)))))

briza m.a trimis sa ma uit la filme cu nacho vidal, pai tu iti dai seama daca eu ma uit la nacho apoi visez pe bumbita ce iese?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxi - esti culmea (si eu sunt curioasa dar nu am intrebat)
Ziceam de stangaci ca tine de cum sunt facute conexiunile in emisferele cerebrale.
"Stangacii sunt deci coordonati predominant de emisfera dreapta, responsabila de orientarea in spatiu, de imaginatie, creativitate. Dreptacii sunt coordonati de emisfera stanga responsabila cu logica, analitica, functiile verbale si matematica. In cazul ambidextrilor, emisferele sunt la fel de active"

La mine nu prea se potriveste. Nu ma orientez in spatiu deloc , da deloc, ca urmare eu nu plec cu masina decat daca pot mental sa-mi fac traseul exact cu fiecare semafor si trecere.

Alina si eu la gradinita si scoala se cere obligatoriu ROR. Cel putin pana acum asa era.

Hopa!!! Ella de ce nu mai vrei o sora pt domn' Geo??

Multumesc pt info despre pasapoarte. Deci pipera. Ziceti ca cel biometreit il dau in 10 zile , nu in 30???
Eu vroiam pe un an ca sa mi-l dea mai repede

Petele nu se mai vad pt ca ies frumos in prim plan niste muscaturi d paranjen . Mama lor de arahnide nesimtite

Multumim frumos de complimente

Si daca tot ne-ati laudat , ne-am luat lumea in cap si am mai pus nise poze
http://picasaweb.google.ro/deni757/MayaSufletelIubit3Luni#5499798281489472226

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Am vazut poze cu Briana frumoasa si pletoasa, Bb |Ovi si mamica sla rau , hai fata sa-ti mai dam noi, Albert adevarat fotomodel.

Oare am uitat pe cineva???

Nu am vazut poze cu Sofia si Geo. PT ca am uitat. PAna intru uit cine a pus poze si cine nu

Ma duc inapoi in pat .

NE VEDEM MAI TARZIU LA O PT VOI SI UN PT MINE

PS caps din greseala.

Mergi la inceput