Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 * 35 *

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

n.am somn, nu credeam ca e posibil...copiii dorm eu frec menta :)

am vazut pozele denisa, ultimele, saracuta ce.au muscat.o...
e tare scumpa mai ales in poza aia in zbor si grasuta foc, exact cum vrei tu ai vazut ca nu mai e fotomodel
in schimb tre sa.ti spun ca tu esti grasa rau :)))

niki sa nu te superi ca am intrebat

mananc creveti :)))

miria am 58

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

ella l.am vazut pe geo DJ , ai un superbebe ce sa mai...
nu.ti face probleme de picasa atata timp cat albumul e privat

in general bolnavii care cauta astfel de poze , le cauta dupa cuvinte cheie...aveti grija la titluri

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

denisa eu am depus ieri si e gata pe 13 ala biometric
ellanik nici la mine reactii adverse dupa vaccin ba fuse prea cuminte asa ca ma gandesc ca dc de la tuya e cumintenia ii dau zilnic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Honey - eu am facut toate cele 4 pasapoarte in Nicolae Iorga. Ii faci si Mayei? Pt copii e separat, noi aveam vreo 5 persoane in fata, atat, si a mers foarte repede.

Pt mine am facut in acelasi loc unde am facut si pt pice, n-am stat la alta coada.

E gata dupa 2 saptamani, cel normal, si la fel de repede le-am luat. S-au miscat incredibil de repede, si la depunere si la ridicare.

Daca vrei pasaport temporar, il iei parca dupa 1 zi sau in aceeasi zi. Insa daca nu e graba foarte mare sa pleci din tara, eu zic sa-ti faci din cel normal. Diferenta de pret e doar de vreo 50-60 lei, cel temporar are valabilitate 1 an, iar cel normal - 3 ani.

Vezi ca mai intai trebuie sa platesti taxele la CEC, sa nu uiti. Iti trebuie si certificatul de nastere al Mayei.
Daca te duci fara vreuna din asta, te intorc.

Daca mai ai vreo nelamurire, pls ask.

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

'Neata, dar mi-e somn!
Cred ca beau cafea si ma culc.

ROXANO - Lasa-ma ca sunt trista. Nu pot sa slabesc. Numai la mancare mi-e gandul. M-as imbuiba efectiv. Parca toata viata am flamanzit. Nici cand eram gravida nu pofteam asa. Alte dati slabeam asa usor si fara stres, acuma, insa bat pasul pe loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elba spune:

Neata fetelor!
Ce mai faceti si ce fac iepurasii vostri scumpi?
Azi e sambata si e soare-ceea ce la noi e mai rar-asa ca suntem veseli!
Cum va distrati voi azi?
Noi vrem sa iesim undeva...la padure, la mare ...vedem noi

Ioanact am vazut pozele tale.Sunteti o familie frumoasa.asa tare mi-a placut Ioana ta cea creata.Iar cu lp nu te mai stresa.e bine ca a papat si lm.pana la urma voi sa fiti sanatosi

mamica lui Filip(30.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby
Ziceam de stangaci ca tine de cum sunt facute conexiunile in emisferele cerebrale.
"Stangacii sunt deci coordonati predominant de emisfera dreapta, responsabila de orientarea in spatiu, de imaginatie, creativitate. Dreptacii sunt coordonati de emisfera stanga responsabila cu logica, analitica, functiile verbale si matematica. In cazul ambidextrilor, emisferele sunt la fel de active"

La mine nu prea se potriveste. Nu ma orientez in spatiu deloc , da deloc, ca urmare eu nu plec cu masina decat daca pot mental sa-mi fac traseul exact cu fiecare semafor si trecere.

Neata'
Nici la mine nu se potriveste; eu-s dreptace si-s creativa, am imaginatia super bogata si ma orientez f bine-n spatiu!
Maya e o figura cu mutritele ei; e dulce foc! Asa frumos va sta impreuna, amandoua radiati!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elba spune:

Denisa am vazut si poze cu Maya Rebecca-frumos nume i-ai ales-e tare frumusica si mi-a placut si cum povesteai despre timpul vostru impreuna.Iar tu arati tare bine.Nu se vede ca ai trecut printr-o sarcina.

mamica lui Filip(30.04.2010)

Mergi la inceput

denisa la ivan se potriveste ce.ai scris despre stangaci

eu vreau pasaport pe 1 an ca n.am timp sa.l astept pe cel biometric

ma duc sa ma tund daca apuc

"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Neata! la amiaza si de la Iasi...

Fica'mea s-a intarcat.. Asta e ultimul verdict dat de pediatra.. a zis ca la multe mamici cand le vine CM copii se intarca din cauza ca se schimba laptele la gust (din cauza hormonilor )... asa ca din NEFERICIRE dupa 4 zile in care nu a mancat nimic, de dimineata ii dau biberon. Eu zic ca am inflamanzit destul copilul ca sa ma conving ca intradevar nu mai vrea tzatza lu' masa..

In alta ordine de ideei, aseara am vizionat poze de iepurasi toti la fel de frumosi.. pe Mriuca Onakai, Ovi al Ioanei, Albert al lui Child, Sofia lui Kossir, Maya Denisei si pe Briana Ramonei. Sa fie sanatosi toti iepurasii!!

Ma duc la treburile mele gospodaresti...

PS am vazut si pozele Ioaneict!

Martisorul meu drag, Irina Paula (8.03.2010), mami te iubeste!

My age

Mergi la inceput