Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 * 35 *

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui sanzi

Intru cateva minute cu o intrebare:
Iliraluca, Rebiana, voi ati spus ca ati avut sarcina cu probleme, in afara de metoclopramid (sau cum se numeste) ce tratament ati mai facut? Si chiar nu s-a vazut nici o imbunatatire pana la sfarsit? Intreb pt prietena de care v-am spus, chiar ma ingrijoreaza. De aproape 3 saptamani mananca maxim un sandvich in fiecare zi, vomita de 4-5 ori, si dimineata si la pranz si seara, de multe ori si apa ii face greata. A slabit foarte mult si e abia in 11 saptamani. A mai facut perfuzii la spital, dar nu se simte nici o imbunatatire. Eu o incurajez, dar sincer ma ingrijoreaza, nici nu stiu daca dr ei se pricepe la ce face, nici nu poate sa mai mearga in alta parte, pentru o alta parere, la cat de rau se simte.
Multumesc si scuze, as intreba la o odisee, dar voi deja ati trecut prin asta.

Sanziana, mami de puiut Mara Elena (21.02.2010)

sanzi si eu am avut arsuri groaznice pe perioada sarcinii, iar de la 6 luni si jumatate pana cand am nascut (la 33 de sapt)incepusem sa fie atat de puternice de imi provocau voma
dr mi-a dat unda verde la Maalox suspensie de la 20 de saptamani si cand am inceput sa si vomit de la arsuri luam dicarbocalm inainte de fiecare masa (era cam frectie la picior de lemn, dar cred ca m-au ajutat mai mult psihic)
la 11 sapt de sarcina nu stiu ce ar putea sa o scape de greturi ... imi amintesc ca eu cand eram insarcinata era o tipa internata cu disgravidie si singurul medicamnt ce ii mai ameliora starea de greata era osetron perfuzabil, incercase orice si la spital i-au administrat osetronul asta si a scapat-o de probleme

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Mi-am amintit.. Oana nu ti-au plecat musafirii?

Si mi-am schimbat si semnatura cu ocazia aceasta... ma plictisisem de cealalta..

Un brat de la totate!!

Irina Paula (8 martie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna, fetele!

I-au si eu un pic de pauza..azi impreuna cu sotul am inceput curatenia generala..deocamdata 2 camere, Luni vom continua cu celelalte 2 camere, bucataria si baia.
Am spalat 2 covoare, dat cu aspiratorul/spalat parchetul, iar intre timp am reusit sa prajesc si cativa dovlecei .
Dupa ce au adormit fetele am sters si praful.

V-am citit, dar nu prea ati scris..deh, e weekend si in weekend scrieti m putin.
Denisa am vb cu o mamica si aici la gradinita ne tb doar de la medicul de familie, cum ca copilul e sanatos.

Inclin si eu a-i m vaccina pe fete.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

L-am prins pe tati care avea treaba la otoponi si ne-am dus si noi in ikea cat a stat el la aeroport.

Am luat sita pe gatit la abur, steamer nu mai iau. AM luat si o castroane pt noi, pt Maya , pt honey si petic, sac de dormit pt Maya , jucarii si alte mici prostii. Noroc ca a trebuit sa ma limitez la cosul de la carut ca altfel era jale.

Mai vroiam sa ajung in C&A si zara dar nu am avut timp. Data viitoare.

Alina- frumoase pozele de la mare. Nici mie nu-mi place in Navodari, seamana a lac .

Oanka - frumoasa ochioasa voastra. Seamana cu David ar Erinei cu fatzaca de pui de foca

Andira- doar pt Maya vreau pasaport. Ne gandim poate dam o fuga la bulgari, numai sa-mi fac timp sa caut bilete.
Pana miercuri nu poate tati, dar e bine , asa am eu timp sa platesc taxele si mergem direct.
Voi la Albena va duceti nu ?? Plecati pe giurgiu ?? Mie mi se pare mai simplu prin giurgiu deca sa iau la rand tot litoralul romanesc

In greturi Delia e experta , dar e busy toata si nu mai trece pe la noi

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna, am incecat sa pun un mesaj lung pe la pagina 1, ieri dar l0am pierdut.

Ziceam ca David e din ce in ce mai mult o mica persoana si nu un bebelus si ca e absolut fermecator.

Multumeam din nou Denisei-iubita vad ca ne-ai amintit astazi (sa folositi sanatoase achizitiile din Ikea)si Deliei pentru ca ne-am acomodat cu Ergo. Ieri am fost la medicul de familie in el si s-a simtit bine incat a si adormit.

Intru sa recuperez cind imi soseste computerul. Va imbaratisez pe toate!

-------------------------------

Erina mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Salutare fete dragi! Ne-am intors si noi de la tara unde am dormit tare bine la racoare

Azi Bumbitza implineste 4 LUNI Va invit la o si o felie de tort

La multe lunite si lui Cristian de Jasmine, sa cresti mare si sanatos! Chiar, mai stiti ceva de Jasmine?

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Buna fetelor!
Albert e foarte marait de ieri, nu stiu daca de la dintisori, ca nu simt nimic la mana.

Oricum, de vreo 3-4 zile a descoperit ca poate spune "aaaaa" asa lung, din gat si toata ziua tot asa face, inclusiv in magazine, de se distreaza toti cand il aud. Zici ca repeta pentru auditii la opera .

Ma bate gandul sa incep de saptamana viitoare sa-i dau piureuri de fructe, dar inca nu sunt hotarata.
Ma mai documentez

Duminica placuta va doresc!

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Buna fetele!
Multumesc Andra, Rebiana, Iliraluca pentru raspunsuri. Ii mai zic si eu ca o sa uite de toate cand s-o naste bebe, dar are si ea dreptate, parca mai e o vesnicie pana atunci. Eu am avut o sarcina foarte usoara si apreciez toate mamicile curajoase care trec prin astfel de greutati.
Gaby, nu e la dr in Moreni, ci la Bucuresti. e o doctorita tanara, nu am retinut cum o cheama, dar intreb, poate a auzit cineva de ea.
Am vazut poze noi cu Maya, Justina si Ioana. fetitele frumoase.
Pe mine ma streseaza sotul de vreo 2 zile, nu stiu ce l-a apucat, i se pare ca Mara are picioarele prea groase, ca nu i se vad bine genunchii si gleznele. Mie nu mi se par, e intr-adevar mai grasuta (are 8 kg), are cutisoare, dar nu cred ca poate fi ceva rau. Oricum, a reusit sa ma puna pe ganduri, cred ca il bat. Asa ca va intreb si pe voi. Ati auzit de vreo boala care ar avea ca simptom picioare mai ...pufoase, poate sa retina lichid sau ceva? Cred ca daca ma duc la dr sa intreb asa ceva, rade de mine. Macar sa radeti voi...

Pup toate fetele, noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

LA MULTE LUNITE BUMBITZA!! Sa creasca mare si sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

SANZIANA - Eu nu-ti raspund la o asemenea idee traznita.

Mergi la inceput