Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (113)
Raspunsuri - Pagina 14
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_g 'neata si mersi de portia dubla de cafea, ca am nevoie! mihatp...........Dumnezeu e mare si minuni se intampla tot timpul! legat de supa/piureul de legume, mersi de sfaturi fetili, dar am incercat, cred, toate combinatiile pe care am putut sa le gandesc.....dar mai incerc. azi mergem sa ne pozam pt pasaport. adica sa se pozeze, scuze. pasaport de urgenta. stiu ca se da in aceeasi zi, desi noi plecam pe 12 august. mi-l dau pana atunci, nu?! apropo de tuse, stefan tuseste de aproape o luna, evident de la saliva in exces. a fost ascultat la plamani de 2 ori de dr, gatul e ok, deci saliva e de vina. si da si pe de laturi, cu spume. vb mai incolo....sa aveti o zi faina de tot! mama unui pui...Stefan |
da...din ala am fc si noi...desi vroiam biometric...sau cum se zice ca e valabil 3 ani....asa asta temporar e val 1 an. inainte tre sa platesti niste taxe la cec.....sa aveti cert de nastere al copilului si sa fiti ambii parinti....da...ti-l da in 2 ore
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...stationare la mal sau....mall?...
tomaca spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Beatrice1982
multu............... plsssssssssssssss un sfat de la tine, cat se poate de general............ v-am spus ca mi-a scos peri albi si l-am dus la dr a zis pai are rosu in gat ii dam augmentin si nurofen aoleu................ deci in primul rand: de 3 zile i dau panadol 2.5 pt durere de dinti (asa m-am gandit eu) dimi si seara si am inceput sa ii dau si cateva granule de osccilo tot asa dimin si seara asa o sa incerc sa fac un fel de sinteza de cum a fost data trecuta cand a facut rosu in gat si cum e acum asta inseamna asa: acum activ......no febra...maraie caraie roade tot ce poate ii place ceva mai moale, ca ceva mai tare il deranjeaza.........nu sta singur nu tace daca nu ma vede nu ma lasa sa ii bag mana in gurita nu ma lasa sa pun degetul pe gingia de sus.............. atunci:lesinat..........nu plans nu nik, dormit 2-3 ore.....chef de nimic febra inclusiv cu supozitor si cu nurofen.........unde il puneam acolo statea, nu riposta in nici un fel, cu mine nu avea treaba daca eram ok daca nu iar ok............ chestia ce ma pune pe mine pe ganduri e ca acum tuseste...............intelegi? si miercuri l-a consultat dr.l-a ascultat fffff amanuntit a pus stetoscopul in multe locuri de multe ori, nu a zis nimic.............abia dupa i-a vazut gatul si a zis pai de aia e marait ca il doare gatul mno acum treaba e ca mi-a dat el mi-a scris ceva antibiotic, dar nu amoxi ca e alergic ceva cu c....nu i-am dat si normal ca nu dar nu stiu cum sa facem cu tusea tuseste scurt si sec..........nici nu pot sa zic ca e tuse k na noi altfel tusim, dar el numai faca cu incepututl o face............ a inceput mai rarutz de la 2-3 chestii din alea acum la mai multe, nu le0am numarat dar destul de dese................... mno ce sa si fac?????????????????????????? Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas... |
Nu stiu ce sa zic. daca tuseste ca are prea multa saliva de la dinzisori? Tudor asa mai face. Marti la consultat si nu avea nimic, dar de tusit mai tusea.
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
decenuela spune:
citat din mesajul lui cris_mario chiar nu imi gasesc cuvintele.... Sincer nu ma asteptam sa se ajunga aici,mi s-a cam luat de TOT !!! Am stat si am citit din umbra aproape tot si nu pot sa cred k se intampla la noi .... parca ieri vorbeam k suntem UNITE si ca nu ne-am 'certat' niciodata,iata ca inevitabilul s-a produs ... eu,recunosc la inceput am fost de acord cu ceea ce s-a propus,si anume sa ne mutam,,,,dar TOATE!!! akm ma gandesc k m-am pripit in afirmatii si VREAU!! sa raman pe DC,unde sunt obisnuita cu tot sistemul si cu fetele si cu nickurile.Nu ma poate acuza nimeni ptr asta,e decizia mea...si am vazut ca multe fete au hotarat acelasi lucru,si nu imi voi face alt nick,ptr k nu imi place sa vorbesc codat,nu cred k m-as putea obisnui,Mi-ar fi tare greu sa o iau de la capat,adica nu as putea face asta cu un alt forum sau pe un alt forum.SPER sa revina si celelalte fete,cu un alt nick .. e mult mai usor sa te obisnuiesti cu 5 nick-uri noi,decat cu o schimbare majora,definitiva .... Imi pare foarte rau ca au fost asemenea discutii aprinse si mai ales k atunci cand cineva se descarca i se interpreta absolut gresit exprimarea si i se rastalmaceau vorbele ... urat .... Imi este dor sa fim cum eram noi TOATE ...sa raspundem personalizat si sa impartim pareri..... inchei k nu vreau sa ma lungesc si sa plictisesc pe cineva vreau sa-i multumesc alexutzzzei ca a specificat undeva akl k ii este dor de mine aa am scris negru .... k parca am fi in doliu Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 o printesa grabita... varsta Alexandrei |
mami...lasa vrajelile astea de jilava.......tu mai bine zi-ne cum stai cu calcatul....pt ca esti persoana de referintza la acest capitol
stii ca io glumesc da?
asa eram si io ieri...azi gata...sa vezi ce repede trece starea de....aiurea...
ne-a fost dor la toate...
poate asa ... citindu-te toata ziua se prinde si de mine fierul de calcat( GLUMESCCCCCC)
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...stationare la mal sau....mall?...
bubu_bu spune:
Neata fetelor!ma bucur sa vad ca sunteti pe aici in grup mare si putem vorbi din nou cum era candva.....am fost si acolo dar nu am putut comunica sub nici o forma.....aici m-am invatat si aici raman alaturi de voi!
multumim de cafei...beau si eu una cu voi!
la multi ani sarbatoritilor de azi!
ma duc la recuperat!
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui alicredo Bea imi pare rau ca nu te pot ajuta dar las ca spun o si ptr familia ta diseara. sa treaca toate! plateeawb, always the same!!! cu delicatesele tale(e corect delicatese?) din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel ! te iubim puiule....!!! |
mersi..............
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
tomaca spune:
citat din mesajul lui mihatp Nu stiu daca Simo a intrat la odiseea voastra, ca nu aveti datele in pagina de start, asa ca o sa va zic cateva despre ei... Simo27 e o mamica inimoasa… asa mama, sotie, prietena mai greu de gasit. Are 3 copii, David din 2002, Sam (puiut de randunica) din 2008 si Siluan, un pufulete din 08.02.2010. Din pacate puiutul mic, pufuletele, are grave probleme de sanatate, acum se afla in Germania, urmand sa plece intr-o clinica din Austria in speranta ca se poate face transplant. Este bolnav de ciroza si atrezie a cailor biliare datorate infectiei hepatice cu CMV. Simo si-a facut analizele in sarcina si i s-a spus ca are imunitate la CMV deci problemele astea au cazut ca din cer. Pe scurt, dupa nastere nu i-a trecut icterul. I s-a spus sa astepte ca o sa treaca, au urmat analize, s-a vazut ca sunt valori mari la bilubirina, i s-a dat medicatie, nu au fost imbunatatiri. Intre timp a mai avut un hop… operatie de hernie, cu probleme si spaima mare nu-mi amintesc exact motivul, parca din cauza reactiei copilului micut la anestezieie. Dupa mai multe internari la Brasov, au plecat la Bucuresti, la Fundeni, unde dupa un alt set de analize si alt set de medicamente au plecat acasa, urmand sa revina dupa aprox o luna la control. Saptamana trecuta s-au intors la control la Fundeni, iar vineri, in 23 iulie, li s-a spus ca singura sansa este transplantul de ficat… DAR sa mai astepte pana in toamna. S-au mobilizat, ne-am mobilizat cu totii, iar luni au plecat in Germania. Marti a fost internat, i s-au facut analize, miercuri i s-a facut punctie, azi primeste rezultatul biopsiei. Din rezultatele de pana acum: ficatul este negru, nu are nicio sansa pe un tratament, nu se stie DACA se poate face transplantul. Totusi, cu sprijinul unor medici MINUNATI, s-a luat legatura cu o clinica din Austria, care poate face astfel de interventii, probabil si din cauza varstei asa de mici. A vorbit seful clinicii din Germania. Vor fi primiti saptamana urmatoare in Austria pentru analize pentru luarea deciziei… SE POATE FACE CEVA PENTRU SILUAN? Parintii sunt terminati! Un mic frumos, vesel, comunicativ… of… ne rupe sufletul ca inca nu stim daca se poate face ceva. Dar speram, ne rugam la Dumnezeu, si facem ce putem pentru a-i sprijini; ei sa se poata concentra doar pe micut. Fiti alaturi de noi! Fiti alaturi de pufulete! Are nevoie de rugaciunile noastre… si bineinteles de niste resurse financiare. Cazul o sa fie preluat de rubrica „umanitare” a forumului. Fiecare cum poate, cat poate... si doar un gand bun, o rugaciune pentru el. Impreuna putem muta muntii!!! Mamica de berbecut-Luca 9 aprilie 2008 |
Of Doamne, mi se pare incredibil !! Cand tot citesc despre copii bolnaviori simt o durere fizica, mi se pare greu de citit dar de vazut un copil bolnav. Iar un astfel de caz, te paralizeaza pur si simplu. Nu stiu daca as putea suporta. Am sa urmaresc sa vedem cum ii putem ajuta.
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui gmilady Vreau sa va spun ca nu m-am suparat pe cineva anume, tocmai ca stiu ca sunteti toate foarte foarte dragute... mi-era doar ciuda rau pe mine ca nu am reusit deloc sa comunic ceea ce voiam, si ca era mai bine sa nu apar... dar m-au bucurat apoi mesajele voastre, multumesc. |
sunt necajita ca am probl cu calc si nu le rezolv inca vreo 2 sapt...am vrut sa spun de ieri:
cred ca am cam exagerat ieri,vb alexutzzei,as fi buna la proba de foc ...io-s ardeleanca,pe mine sa ma iei mai usurel,da?... mesajele tale erau la foc automat,date "concrete" ce mai...dosarul complet facut ...am realizat mai tarziu[si io cujet mult,de la mine s-a molipsit alex ] ca intentiile tale au fost bune,ca si ale mele,de altfel...dar toate s-au suprapus peste ce se intampla cu noi,aici si acolo...eu nu prea apuc sa urmaresc tot acum,din motive de logistica ,dar sufar ca un caine cand vad unde s-a ajuns
anyway...fac mea culpa ...asa ca ... si welcome printre noi !
toata gashca,repet..toata gashca este invitata la party
radu are 10 ani!
multumim fetelor de urari!
LML maia si cristi
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
miremia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
sunt necajita ca am probl cu calc si nu le rezolv inca vreo 2 sapt...am vrut sa spun de ieri: cred ca am cam exagerat ieri,vb alexutzzei,as fi buna la proba de foc ...io-s ardeleanca,pe mine sa ma iei mai usurel,da?... mesajele tale erau la foc automat,date "concrete" ce mai...dosarul complet facut ...am realizat mai tarziu[si io cujet mult,de la mine s-a molipsit alex ] ca intentiile tale au fost bune,ca si ale mele,de altfel...dar toate s-au suprapus peste ce se intampla cu noi,aici si acolo...eu nu prea apuc sa urmaresc tot acum,din motive de logistica ,dar sufar ca un caine cand vad unde s-a ajuns anyway...fac mea culpa ...asa ca ... si welcome printre noi ! toata gashca,repet..toata gashca este invitata la party radu are 10 ani! multumim fetelor de urari! LML maia si cristi mami de Radu si Alex asa creste Alex |
Sa-ti traiasca puii mami! Ce baiat mare ai!
Multumim de cinste si....stiam eu ca a fost o "neintelegere" de moment.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 7 kg
miremia spune:
citat din mesajul lui tomaca Of Doamne, mi se pare incredibil !! Cand tot citesc despre copii bolnaviori simt o durere fizica, mi se pare greu de citit dar de vazut un copil bolnav. Iar un astfel de caz, te paralizeaza pur si simplu. Nu stiu daca as putea suporta. Am sa urmaresc sa vedem cum ii putem ajuta. mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
Subscriu.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 7 kg
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
|
La multi ani si sa va traisaca
si pentru Maia si Cristi. Mai greu de identificat pufuletii aniversati daca nu sunt pe prima pagina.
PS Nu putem sa-l aducem si pe Pincky aici?