Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (113)
Raspunsuri - Pagina 15
ana_g spune:
MP, sa-ti traiasca puiutul mare!!!!! 10 ani...moamaaa......asta e si diferenta de varsta dintre mine si fratele meu, eu fiind praslea
am achitat taxele alea la cec, am copii dupa toate cele, noi in original, sa vad daca o sa stea asta mic la pozat....cum oare? ca in fund nu sta neam....il tine ta'su in aer....vedem la fata locului, au oamenii aia experienta!
un buchet de pentru toate!!!!!!
mama unui pui...Stefan
miremia spune:
Cris_m, bubu este inutil sa va spun cat ma bucur sa va citesc iar.
Ale1212xa imi pare rau de nefericitul accident.
Rox_y deci inca am memoria buna.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 7 kg
plateea spune:
Cristian si Maia si Radu sa va bucurati parintii asa cum numai niste copii sanatosi pot sa o faca...
cris.m... sper din tot sufletul sa regasesti cat de curand culorile...
ale_xa, daca nu se manifesta ciudat, nu se umfla exagerat si nici nu si-a pierdut cunostinta, eu zic sa nu te ingrijorezi. si bbTo a cazut din pat, a plans, am plans si eu langa el, l-am pazit de atunci ca pe butelie, nu il mai las nesupravegheat si gata. sa treaca cucuiul!
miremia... promiteai o logoree de zile mari. hai... mi-e dor sa te citesc!
alexutzzza... sper ca puiul de grec nu se indragosteste de grecia sa nu mai vrea in ro, apoi... nu?
MP... primiti la party una bucata suceveanca spasita?
bubu, spor la recuperat!
tomaca, am lamurit si eu motivu tusei inexplicabile. sa traiesti!
ana.g, sigur o sa ai pasaportul pana atunci, stiu ca unele fete l-au avut si a doua, a treia zi!
roxy, dn ora in ora??? m-am distrat de minune. tu chiar ocolesti canalele acum????
err... chiar toate avem somn a la decenuela in ultima vreme? au uitat pufuletii cum se doarme frumos, toata noaptea? si de acum, asta ne asteapta cateva luni bune???
I will survive...
povestea unei pastai...numita bbTo
miremia spune:
Plateea neatza!
Se vede ca delfi e fiica de IT-ist....se contorsioneaza numa numa prinde si ea un mouse, o tastatura.
_
AMR 7 kg
plateea spune:
miremia... mouse??? suuuper! o intereseaza forma, cablul sau luminitele? (in caz ca e optic)
am vazut o testoasa de la FP suuuper draguta. dar spune numai 1, 2, 3 si 4. restul cifrelor nu sunt interesante oare???
I will survive...
miremia spune:
Inca una si ma duc.....sa o culc pe delfi.
Bebeii alaptati cum mai mananca lately? A mea ia o gura, se ridica in fund, se intoarce la tzitzi, iar se ridica, trage de un picior.....si tot asa se foieste. Mananca civilizat doar daca e rupta de foame (ceea ce nu se prea intampla).
_
AMR 7 kg
plateea spune:
sper sa nu se supere pe mine fetele, pun aici link-ul sa fie mai usor de accesat.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154697&whichpage=1
I will survive...
tomaca spune:
Buna dimineata,
Am intrat sa citesc repede postarile crezand ca am sa gasesc doar cateva pagini. Dar vad ca aproape se termina un capitol. A fost ceva activitate.
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
ale1212xa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui plateea ale_xa, daca nu se manifesta ciudat, nu se umfla exagerat si nici nu si-a pierdut cunostinta, eu zic sa nu te ingrijorezi. si bbTo a cazut din pat, a plans, am plans si eu langa el, l-am pazit de atunci ca pe butelie, nu il mai las nesupravegheat si gata. sa treaca cucuiul! |
nu are nimic..e doar rosu..mai mult zgariat asa..a plans dar nu foarte mult, umflat nu e...cunostinta nu si-a pierdut-o...
a mancat, a facut kk normal si acum trage un pui de somn..nimic diferit fata de fiecare dimineata
ooff of mai mai
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric