Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (113)
Raspunsuri - Pagina 16
lucia2000 spune:
Neatza si de la noi.
Am trecut f bine peste noaptea de dupa vaccin.
De si nu stiu de ce ma mir, noi am trecut bine peste toate vaccinurile.
Am intrat doar sa va salut si sa va spun ca am ceva treaba azi prin bucatarie si ne citim mai tarziu.
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui plateea miremia... mouse??? suuuper! o intereseaza forma, cablul sau luminitele? (in caz ca e optic) am vazut o testoasa de la FP suuuper draguta. dar spune numai 1, 2, 3 si 4. restul cifrelor nu sunt interesante oare??? I will survive... povestea unei pastai...numita bbTo |
Cred ca tot, pt ca o atrage si cand nu i se vede luminita.
Mie imi place testoasa de la FP. Are un cantecel ceva cu "sa invatam sa numaram" pe melodia Furniculi furnicula si parca spune si formele.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 7 kg
mihatp spune:
plateea, nicio suparare, din contra multe multumiri!
ca tot m-am nimerit intr-un moment dificil intre voi, trebuie sa va spun si experienta noastra, a randunicilor...
am avut si noi un moment ca al vostru in care o parte dintre randunici si-au luat zborul pe un alt forum (anul trecut parca... nici nu mai tin minte). rezultatul: s-au intors, iar acum suntem mai unite ca niciodata. se vede si dupa cate capitole avem... suntem cred cu cele mai multe dintre grupulete, am ajuns la 436 numai de cand suntem la "scutece".
o sa fie bine, toate discutiile astea in final o sa va uneasca si mai mult. unele nu ne-am vazut "live" niciodata, dar suntem cele mai bune prietene. se vede si acum cu situatia Simonei si a Micului (noi asa il alintam pe pufuletele Siluan).
va si va doresc o zi minunata, bbei sanatosi
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
miremia spune:
citat din mesajul lui mihatp plateea, nicio suparare, din contra multe multumiri! ca tot m-am nimerit intr-un moment dificil intre voi, trebuie sa va spun si experienta noastra, a randunicilor... am avut si noi un moment ca al vostru in care o parte dintre randunici si-au luat zborul pe un alt forum (anul trecut parca... nici nu mai tin minte). rezultatul: s-au intors, iar acum suntem mai unite ca niciodata. se vede si dupa cate capitole avem... suntem cred cu cele mai multe dintre grupulete, am ajuns la 436 numai de cand suntem la "scutece". o sa fie bine, toate discutiile astea in final o sa va uneasca si mai mult. unele nu ne-am vazut "live" niciodata, dar suntem cele mai bune prietene. se vede si acum cu situatia Simonei si a Micului (noi asa il alintam pe pufuletele Siluan). va si va doresc o zi minunata, bbei sanatosi Mamica de berbecut-Luca 9 aprilie 2008 |
Multumim si pt ca ti-ai facut timp sa ne impartasesti experienta voastra.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 7 kg
plateea spune:
lucia...
vb decenuelei... crapa ranza-n mine de ciuda ca nu are piciul reactii la vaccin. tot asa s-o tineti.
miremia da, spune si formele are si melodie. sotul zice sa i-o luam, mie mi se pare cam... limitata fata de ce face catelul. dar ala... banui ca mai devreme de 1-2 ani nu o sa prezinte interes. eh... noroc cu larisel. m-a lamurit ca piramida si papusile una-n-alta sunt next level...
larisel, inca o data!
mihatp... multumim de incurajari. speram si noi ca apele se vor linisti si vom fi si noi la fel de puternice cum ati fost voi! sanatate Micului!
I will survive...
povestea unei pastai...numita bbTo
cris_mario spune:
vreau sa scriu si nu imi gasesc cuvintele......
vreau sa urez LML?LMA si nu stiu cui.....unde e prima pag????????
va multumesc din suflet ptr primire
ma rog si eu ptr sanatatea Micului...
rox_y spune:
citat din mesajul lui miremia Inca una si ma duc.....sa o culc pe delfi. Bebeii alaptati cum mai mananca lately? A mea ia o gura, se ridica in fund, se intoarce la tzitzi, iar se ridica, trage de un picior.....si tot asa se foieste. Mananca civilizat doar daca e rupta de foame (ceea ce nu se prea intampla). _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 7 kg |
hai sa zic cum mananca matza mea in timpul zilei:
papa la tzitzi putin..se ridica in fund, apoi mai papa un pic de tzitzi..si isi baga degetelul mare de la manuta, apoi il scot mai papa un pic de tzitzi iar se ridica in fund si tot asa...
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze noi
Beatrice1982 spune:
decenuela mersi, e nashpa intr-adevar, dar musai trebuie sa rezist...........ca altfel nu se poate.............
pup pe jiji............
alxxutza mersi pentru efortul tau de mesaj lung, oricum am inteles tot ce ai vrut sa zici, mersi ca te gandesti si tu la mine, si ca aveti ganduri bune pentru noi, dar musai sa tin pasul cumva si eu cu tot ce facea parte din viata mea pana acum, pentru ca am incercat si cealalta versiune de a fi suparata si sa palng, dar mai rau am facut ca l-am exasperat pe Ivan si nu era bine defel...................
cred ca e ceva cu tusea, dar nu stiu ce sa zic..............oooooofffffffffffffffffffffffffff
sper sa nu fie nimic grav.................
sa ne ajute doamne doamne sa trecem peste toate cu bine...............
daca mai intru la voi, macar mai uit si eu de probleme..........
miremia si delfi tuseste?
of offffffffffff
sper sa iasa coltii odata............
blue rain era cu tzontzo manager.............cu bebe george.........
extraordinar.......toti pufuletii tusesc?????????????????
sper sa nu le tina mult....
gmilady bine ai venit..ai un pufulete foarte frumos, sa fiti sanatosi si sa creesteti mari!!!!!!!!
sper sa mai poti scrie pana mergi la servici.............iar daca devii pufuletus dependentus atunci sigur ai sa iti gasesti timp sa mai intri sa lasi macar un mesaj din an in pasti.............
ayanna
siluan
dumnezeu sa te aiba in paza, sa aiba grija de tine si sa iti dea putere sa poti lupta pentru a trai, si sa dea putere si parintilor si fratilor tai sa fie tari sa poata fi alaturi de tine!
Dumnezeu sa av ajute!!!!!!sa reuseasca operatia!
ale1212xa nu mai plange.nu va fi pentru prima data nu te teme.............ceea ce e de invatat mai multa prudenta........pune-l in patutz, ca de acolo nu cade, cel putin deocamdata.................si nu te mai stresa, si ivan a cazut din balansoar pe burta si si-a julit nasul..a plans, dar apoi i-a trecut............
cris masa am fost si eu ca tine, mai ales ca eu mai am si altele pe cap, dar eu sper sa iti treaca si sa nu ne parasesti si tu...............sa stai aici ca daca pleci si tu o sa fim toate "sifonate " pe aici......nu crezi??????????
puo
si mie imi era dor de tine, dar am uitat sa zic..iertare..
rox_yce tare esti cu canalele..........eu mereu le ocolesc, mai calc pe alea care au gauri multe, ca nush cine mi-a zis ca poarta noroc.........:))))))))))))
tomaca mersisper sa fie de la dinti............om vedea..........
mamidepuiuti la multi ani lui RADU...........10 ani....cum e???????????
sa va traiasca sa fiti fericiti impreuna, sa te asculte si sa iti aduca o nora frumoasa.........................gumeam..........
mersi de tratatie
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui cris_mario vreau sa scriu si nu imi gasesc cuvintele...... vreau sa urez LML?LMA si nu stiu cui.....unde e prima pag???????? va multumesc din suflet ptr primire ma rog si eu ptr sanatatea Micului... Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 o printesa grabita... varsta Alexandrei |
mai da-l incolo de negru.vrem ceva culoare.......inca mai esti in doliu?
lasa ca trece..toate trec pe lumea asta................si noi trecem incet incet cu lumea si cu timpul, asa ca hai sa ne bucuram de vaiata si de pufuletii nostri dragi si sa ne bucuram ca-s sanatoisi, ca vezi tu ce probleme sunt cand nu e sanatate.,.........doamne fereste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ce face alexandra?
papa papa?
ce ciuda mi-i ca papa asa bine.......eu nu stiu cum sa il fac pe Ivan sa ii placa papa.........deja am cam epuizat tot ce aveam in cap, tre sa mai caut niste idei........................
cum stai cu calcatul?
ceilalti 2 flacai ce iti fac?????????????
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
rox_y spune:
hai sa va zic.....am scapat de patul de o persoana din dormitor...(unde dormeam noi amandoi....cateodata dimineata o puneam si pe Diana)...avem PAT NOU (de 2 persoane + o matza mica)
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze noi