Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (113)
Raspunsuri - Pagina 13
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihatp Nu stiu daca Simo a intrat la odiseea voastra, ca nu aveti datele in pagina de start, asa ca o sa va zic cateva despre ei... Simo27 e o mamica inimoasa… asa mama, sotie, prietena mai greu de gasit. Are 3 copii, David din 2002, Sam (puiut de randunica) din 2008 si Siluan, un pufulete din 08.02.2010. Din pacate puiutul mic, pufuletele, are grave probleme de sanatate, acum se afla in Germania, urmand sa plece intr-o clinica din Austria in speranta ca se poate face transplant. Este bolnav de ciroza si atrezie a cailor biliare datorate infectiei hepatice cu CMV. Simo si-a facut analizele in sarcina si i s-a spus ca are imunitate la CMV deci problemele astea au cazut ca din cer. Pe scurt, dupa nastere nu i-a trecut icterul. I s-a spus sa astepte ca o sa treaca, au urmat analize, s-a vazut ca sunt valori mari la bilubirina, i s-a dat medicatie, nu au fost imbunatatiri. Intre timp a mai avut un hop… operatie de hernie, cu probleme si spaima mare nu-mi amintesc exact motivul, parca din cauza reactiei copilului micut la anestezieie. Dupa mai multe internari la Brasov, au plecat la Bucuresti, la Fundeni, unde dupa un alt set de analize si alt set de medicamente au plecat acasa, urmand sa revina dupa aprox o luna la control. Saptamana trecuta s-au intors la control la Fundeni, iar vineri, in 23 iulie, li s-a spus ca singura sansa este transplantul de ficat… DAR sa mai astepte pana in toamna. S-au mobilizat, ne-am mobilizat cu totii, iar luni au plecat in Germania. Marti a fost internat, i s-au facut analize, miercuri i s-a facut punctie, azi primeste rezultatul biopsiei. Din rezultatele de pana acum: ficatul este negru, nu are nicio sansa pe un tratament, nu se stie DACA se poate face transplantul. Totusi, cu sprijinul unor medici MINUNATI, s-a luat legatura cu o clinica din Austria, care poate face astfel de interventii, probabil si din cauza varstei asa de mici. A vorbit seful clinicii din Germania. Vor fi primiti saptamana urmatoare in Austria pentru analize pentru luarea deciziei… SE POATE FACE CEVA PENTRU SILUAN? Parintii sunt terminati! Un mic frumos, vesel, comunicativ… of… ne rupe sufletul ca inca nu stim daca se poate face ceva. Dar speram, ne rugam la Dumnezeu, si facem ce putem pentru a-i sprijini; ei sa se poata concentra doar pe micut. Fiti alaturi de noi! Fiti alaturi de pufulete! Are nevoie de rugaciunile noastre… si bineinteles de niste resurse financiare. Cazul o sa fie preluat de rubrica „umanitare” a forumului. Fiecare cum poate, cat poate... si doar un gand bun, o rugaciune pentru el. Impreuna putem muta muntii!!! Mamica de berbecut-Luca 9 aprilie 2008 |
DOAMNEEEEEEEEEEEEEEE
ce spui tu acolo????? am citit si mi s-a facut pielea de gaina...cred ca ceea ce-ai postat tu...ne readuce pe pamant....ne reaminteste care sunt PROBELMELE REALE, ADEVARATE...nu fictive sau presupuse
deja mi-e rusine de mine....ca am putut sa ma supar pt nishte porcarii ( pt mine cel putin)....
noi am mai av in grup bb cu probleme....si atunci s-a dovedit ca intr-adevat suntem unite.....fiecare a ajutat cum a putut...rugaciuni,..bani...un cuvant cald...
mul;ta sanatate micutului ....si DUMNEZEU E MARE.....sunt sigura ca si de data asta vom reactiona bine si omeneste la aceasta situatie....
ne rugam pt sanatatea lui
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...stationare la mal sau....mall?...
mihatp spune:
Mihaela, eram convinsa ca veti fi alaturi de pufuletele Siluan!
Azi se vor face demersurile pentru acceptarea subiectului la umanitare si vor fi informatii la zi acolo.
Sa dea DD sa fie bine, sa poata face interventia, ca poi sta in puterea noastra sa ajutam.
mamicilor de pufuleti
P.S. Am rasuflat usurata ca nu v-ati suparat ca am indraznit sa intru la voi.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
ale1212xa spune:
offf mai fetele
mi-a cazut bebelu din pat...si i se invineteste o arcada
dormea in pat si l-am baricadat cu perne si nu stiu cum a facut de le-a catarat si a picat si nici nu a zis nimic cand s-a trezit..de obicei se apuca sa gangure sa tipe sa planga...acum nu am auzit nimic...mooor.....
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
ana_g spune:
'neata si mersi de portia dubla de cafea, ca am nevoie!
mihatp...........Dumnezeu e mare si minuni se intampla tot timpul!
legat de supa/piureul de legume, mersi de sfaturi fetili, dar am incercat, cred, toate combinatiile pe care am putut sa le gandesc.....dar mai incerc.
azi mergem sa ne pozam pt pasaport. adica sa se pozeze, scuze. pasaport de urgenta. stiu ca se da in aceeasi zi, desi noi plecam pe 12 august. mi-l dau pana atunci, nu?!
apropo de tuse, stefan tuseste de aproape o luna, evident de la saliva in exces. a fost ascultat la plamani de 2 ori de dr, gatul e ok, deci saliva e de vina. si da si pe de laturi, cu spume.
vb mai incolo....sa aveti o zi faina de tot!
mama unui pui...Stefan
ana_g spune:
citat din mesajul lui ale1212xa offf mai fetele mi-a cazut bebelu din pat...si i se invineteste o arcada dormea in pat si l-am baricadat cu perne si nu stiu cum a facut de le-a catarat si a picat si nici nu a zis nimic cand s-a trezit..de obicei se apuca sa gangure sa tipe sa planga...acum nu am auzit nimic...mooor..... ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric |
eu m-as duce la doctor cu el, sincer! azi, acum....plange? cum a reactionat? inafara de vanataie?
mama unui pui...Stefan
cris_mario spune:
chiar nu imi gasesc cuvintele....
Sincer nu ma asteptam sa se ajunga aici,mi s-a cam luat de TOT !!! Am stat si am citit din umbra aproape tot si nu pot sa cred k se intampla la noi .... parca ieri vorbeam k suntem UNITE si ca nu ne-am 'certat' niciodata,iata ca inevitabilul s-a produs ... eu,recunosc la inceput am fost de acord cu ceea ce s-a propus,si anume sa ne mutam,,,,dar TOATE!!! akm ma gandesc k m-am pripit in afirmatii si VREAU!! sa raman pe DC,unde sunt obisnuita cu tot sistemul si cu fetele si cu nickurile.Nu ma poate acuza nimeni ptr asta,e decizia mea...si am vazut ca multe fete au hotarat acelasi lucru,si nu imi voi face alt nick,ptr k nu imi place sa vorbesc codat,nu cred k m-as putea obisnui,Mi-ar fi tare greu sa o iau de la capat,adica nu as putea face asta cu un alt forum sau pe un alt forum.SPER sa revina si celelalte fete,cu un alt nick .. e mult mai usor sa te obisnuiesti cu 5 nick-uri noi,decat cu o schimbare majora,definitiva ....
Imi pare foarte rau ca au fost asemenea discutii aprinse si mai ales k atunci cand cineva se descarca i se interpreta absolut gresit exprimarea si i se rastalmaceau vorbele ... urat ....
Imi este dor sa fim cum eram noi TOATE ...sa raspundem personalizat si sa impartim pareri.....
inchei k nu vreau sa ma lungesc si sa plictisesc pe cineva
vreau sa-i multumesc alexutzzzei ca a specificat undeva akl k ii este dor de mine
aa am scris negru .... k parca am fi in doliu
ale1212xa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_g
eu m-as duce la doctor cu el, sincer! azi, acum....plange? cum a reactionat? inafara de vanataie? mama unui pui...Stefan |
a plans un pic..acum se joaca
il apas acolo si nu il doare...e doar rosu...i-am pus compresa cu apa rece...acum vad ca nu e umflat..doar rosu...
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
rox_y spune:
multu pt portia dubla de cafea ale1212xa si plateea...eu chiar am nevoie..iar o noapte din ora in ora...
LMA Radu de MP
LML Cristi de Xela
ale1212xa..cum se comporta acum? plange? poate ar fi mai bine sa mergi cu el la dr
mihatp...ne pt sanatatea micutului Siluan....Doamne ajuta sa fie bine
larisel mersi pt pontul cu pastarnacul..chiar nu stiam...eu puneam si rad de telina la pireu..si nu prea o placea..si am scos-o..o pun doar in supa..dar nu si la pireu.
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze noi
rox_y spune:
citat din mesajul lui miremia Ayanna Rox_y nb! Mi-am amintit ceva (de fapt ma intreb de multa vreme)...tie ti s-a declansat travaliul dupa ce ai avut nefericitul accident cu gura de canal? Daca te confund sper sa nu te superi. _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 7 kg |
DA MIE....nu m-ai confundat deloc. Acum rad..si pove la toata lumea ce-am facut eu..si ca visam la cai verzi pe pereti..dar atunci nu radeam deloc..chiar eram in stare de soc.
Acum ocolesc toate canalurile posibile..ca cine stie....si acum canalul ala il vad zilnic...si ma vad si pe mine cu burtoaia aia mare cum am cazut si cum ma intrebau oamenii aia daca am patit ceva la picior..si io ziceam ca nu ma intereseaza de picior importanta era burtica...uf...ce de amintiri
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze noi
alexutzzza spune:
Neatzaaaa!
LML Maia si Cristi!
LMA Radu de Mamidepuiuti! sa cresti mare sanatos si sa il inveti repede pe Alex germana!
Multumim fetili de coffe
Doamne ce aud! La copii asa mici? de ceeee? ciroza asta e ceva greu de dus pe picioare si de adulti! offf mititelu. Sper sa le dea Dumnezeu putere parintilor si multa sanatate micutului!
Al3csa daca s-a invinetit eu zic sa ajungi totusi la dr....
de Yannis
AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)