Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (37)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

fetelor cum e cu aplecatu???
avem voie sau nu??
k sotu meu s=a intal cu o tipa care e si ea gravida si i-a zis k nu aveam voie sa ne aplecam si doar sa ne lasam pe vine si sa luam ce aveam de luat de jos. cum e???

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+

asta n-am auzit-o inca. Mama imi spunea ca nu e bine sa ne intindem, de ex sa luam ceva de sus de tot....eu una cred ca avem voie sa facem orce atata timp cat nu prezinta vre-un discomfort. Eu de ex nu ma simt bine daca stau "pe vine" , dar ma simt ok daca ma aplec si tin picioarele drepte (stau cu fundu' in sus )
Este totusi bine sa ne protejam sa nu facem efort

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum 10+

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Laura tipa care i-a zis sotului de asta are 20 sapt. deci nu e chiar ff mare.
stiu ca solicita mult coloana, mai ales acu. dar nu prea imi vine sa ma las pe vine. mai ales k mi se inmoaie imediat picioarele.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

bebelu eu asa fac, nu ma aplec, si ma las pe vine (dar sincer, mai mult pe comanda vocala "tatiii da-mi aia de jos!!!"). Acumaaa..nu mi-a zis nimeni ca n-am voie altfel, pur si simplu nu mai pot de burta, v-am zis ca a burta mare, deja.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

mi-am pregatit o tava de fructe, pere, nectarine si banane..ca mancare nu intra..cand am vazut in frigider mancarea mi s-a facut rau ..si doar eu nu am avut greturi pana acum deloc

Mai fetelor..ma omoara fiica-mea cu cerceii..pana acu i-am schimbat vreo 5 perechi..ultimii i-am luat de craciun..am dat aproape 4 mil pe ei..si i-a rupt si pe astia in 3 luni..nu stiu ce sa ii mai iau..sau ce inchizatori sa aiba..bine macar ca nu i-a pierdut si ii pot da la schimb
azi trebe sa ma duc sa ii iau altii ca se infunda urechile si nu stiu ce sa caut

Simo 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Ralu.pai de ma aplec pe vine nu ma mai ridic..ma dor picioarele de innebunesc si parca mi se lasa..plus ca imi ''scartzie'' genunchii cand ma aplec

Simo 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

loutzy, ai dreptate ca nu face bine la coloana sa ne aplecam , dar eu altfel simt ca pun presiune pe burta si nu simt ca e ok. Oi vedea ce fac mai incolo, poate nu ma mai aplec deloc. Imi aduc aminte ca la cristi nu puteam nici sa-mi pun ciorapi in picioare (nu ajungeam la talpi ) si aveam nevoie de ajutor la incaltat, era cam penibil..nu stiu ce voi face de data asta...

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum 10+

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

da..incerc si eu pe cat posibil sa evit efortu.
dar cand tre sa fac ceva si nu are cine sa ma ajute, tre sale fac..mai usor, mai cu pauza, dar le fac...asta e...

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Eu am avut o colega de servici gravida(era pe partea de verificare calitate produse) si inainte de a intra in prenatal nu mai putea nici sa se aplece nici sa se lase pe vine. Venea deobicei la noi in laborator si ne ruga sa ii ridicam diverse cutii cu produse.
Pana la urma facem cum ne e noua mai comad. Eu una chiar de as vrea sa ridic ceva prin cobarare pe vine nu pot. Tot ma aplec. Desi stiu ca nu face bine asta e. Fac si eu cum imi e mai comod.
Face soacramea aseara la mine ca "eu cand eram gravida ridicam tot felul de greutati". In gandul erau alte vremuri... Ma doare capul de sfaturile astea subtile asa.

Laura

16+

Mergi la inceput

daaaa stim
si mie mi-a zis acu vreo 2 sapt k ea cand era in 8 luni spala covoru singura in baie..din ala mare si nu o ajuta nimeni
si i-am zis..si dc tu te-ai chinuit, inseamnak si eu tre sa ma chinui cu ele sa le spal? atata timp cat exista spalatorie???
era vb de un covor. nu mare, dar e greu si chiar nu puteam sa-l ridic.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra
Imi aduc aminte ca la cristi nu puteam nici sa-mi pun ciorapi in picioare (nu ajungeam la talpi ) si aveam nevoie de ajutor la incaltat, era cam penibil..nu stiu ce voi face de data asta...

eu dupa ce am intrat in prenatal...daca scapam ceva jos statea acolo pana venea sotul de la munci. Si cna d ma gandesc ce burta mica ama avut eu.... acuma ma va da de-a dura

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 15+

Mergi la inceput