Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (37)
Raspunsuri - Pagina 11
ciudatica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andri31 eu am facut FIV la viena , de akolo am venit cu progesteron pur de 400 mg/1/seara. cand am incheiat 11 sapt am terminat si progesteronul , dr mi-a spus sa iau utrogestan de 100mg/2/zi dim si seara. eu m-am gandit ca oricum e muuult mai putin decat luam inainte , asa ca m-am hotarat eu , sa le iau numai seara , am citit si pe prospect ca poti lua 2*100 o data ca np. acum ....na! mami 11+lumina si putere |
andri31, nu e nici o problema, eu am luat 2x100mg de 4 ori pe zi pana in saptamana 12 la recomandarea medicului.
vezi ca sunt capsule de 200mg... e mai simplu
o zi minunata tuturor! e vineeeriii

17+
madutza_bra spune:
Se pot lua 2 utrogestan de 100 odata. Eu iau 3/zi, unul dimineata si 2 seara. Mi-a zis sa le iau pana fac eco morfologica si apoi daca e totul ok sa le intrerup. Abia astept sa scap de ele. mi s-a luat sa iau atatea pastile ca un om bolnav 
shines,
mergi sa iei ceva de raceala, e enervant sa stai asa cu nasul infundat si sa te mai doara si gatul
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum
10+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
bebelu86 spune:
si eu m-am trezit dedim cu nasu infundat dar nu stiu de ce
aveam impresia k ma sufoc.
dar vad k aacu mi-a dat drumu cat de cat
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
17+
andri31 spune:
mi-a spus dr. ca oricum e standardul de 2*100/zi de utrogestan pana la 16 sapt asa ca mai am de luat vreo luna 
mami
11+
lumina si putere
bebelu86 spune:
fetelor cum e cu aplecatu???
avem voie sau nu??
k sotu meu s=a intal cu o tipa care e si ea gravida si i-a zis k nu aveam voie sa ne aplecam si doar sa ne lasam pe vine si sa luam ce aveam de luat de jos. cum e???
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
cu
17+
madutza_bra spune:
Congestia nazala (nasul infundat) este unul din simptomele sarcinii. deci nu e obligatoriu sa fim racite daca avem putin nasul infundat. Este totusi neplacut.
uitati ce am gasit:
"Congestia nazala
Uneori poate aparea senzatie de „nas infundat" sau de raceala. Hormonii specifici sarcinii determina senzatie de uscaciune la nivelul mucoasei nazale, aparand senzatie de inflamatie sau edematiere.
Recomandari
- aplicarea de comprese umede, calde in zona obrajilor, ochilor sau nasului pentru reducerea congestiei
- evitarea folosirii decongestionantelor nazale; acestea pot agrava simptomele
- consumul de lichide suficiente (cel putin 6-8 pahare de lichide zilnic) pentru subtierea secretiilor
- dormitul cu capul mai ridicat pentru prevenirea blocajului faringian de catre secretiile abundente
- folosirea unui umidifiant sau vaporizator pentru cresterea umiditatii aerului."
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum
10+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
bebelu86 spune:
mirela ai pm 

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
cu
17+
loutzy spune:
Ralu ideea e ca pt oricine aplecatul este solicitant pt coloana si varianta corecta de a ridica ceva de jos este sa te lasi pe vine si apoi sa ridici.
Sefa mea are fetita cu probleme cu coloana si de la ea stiu cum sta treaba.
Cred ca problema asta o sa apara mai incolo pe finalul sarcinii cand e destul de dificil sa te apleci dupa ceva.
Laura
16+