Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (37)
Raspunsuri - Pagina 13
xenopolina spune:
Stiu ca pozitia cea mai comoda de a ridica lucruri e prin aplecare, dar e cea mai nociva pt. coloana, pe care si asa se exercita presiune mai mare decat de obicei, iat articulatiile oricum devin mai laxe in perioada sarcinii. Deci oricat de greu vi s-ar parea, genuflexiuni ca e mai sigur.
Eu am probleme cu spatele de multa vreme si oricum mi s-a recomandat sa nu ma mai aplec (desi e uneori singura pozitie in care nu ma doare spatele). "Sportiva" din mine uraste genuflexiunile cu pasiune, ca n-am niciun pic de antrenament, da' cand ma gandesc la crizele de lombosciatica si la ce inseamna dureri de spate, parca nu-mi mai vine sa-mi "menajez" musculatura picioarelor.
17+
Inside me lives a skinny woman crying to get out. But I can usually shut her up with chocolate :-p
madutza_bra spune:
Adevarul e ca ma aplec de multe ori pe zi sa strang juncariile lui Cristi, dar nici nu pot sta cu gura pe el toata ziua, ca nu e voie acolo, sau dincolo...
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum
10+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
mirela2 spune:
sa nu va speriati de burta mea si de calitatea pozelor
o sa va pun si cu bebeii
v am pus una cu fiulica-san senior![]()
si mami de Vlad (12.12.1999) 
shubulina spune:
Pup fetele.
Azi sunt si eu mai om.M-am ridicat din pat si am inceput sa curat p-aici ca miroase a bodega.Si pe mine m-a enervat soacra-mea azi,m-a sunat,ca de ce am luat pastile.Zici ca are cel putin 10 diplome in medicina,asa se poarta.I-am zis ca o stii doctorul ala ceva si el,oricum mai multe ca ea.A tacut.![]()
Bine,ea ma suna,spre deosebire de maica-mea care de 3 zile de cand zac a sunt o data si am vb 20 de secunde.Mda...
In alta ordine de idei,remediile babesti sunt fix apa de ploaie,le-am testat pe toate.Iar oscilorahat la fel.
Simona,tare rau imi pare.Am dat startu

Sper sa te simti bine,sa nu cazi la pat ca mine.
Sunt p-aici,cu ordinea si curatenia,apoi dau o fuga la cumparaturi,ca ma dor toate de atat stat in pat.Si voi vorbiti de geno.Doamne,mi-e un dor de un antrenament ca de mama (vorba vine
)
13+
Ana
bebelu86 spune:
mirelace burtica mare ai 

asteptam pozele si cu bbeii![]()
Ana ma bucur k ti-e mai bine. ai grija cu plecatu afarak e groaznic de cald, 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
17+
mirela2 spune:
sunt cat china
aveam ieri 75kg
asta e si pana la iarna mai e multttttttt
si mami de Vlad (12.12.1999) 
Shines spune:
Acu am vb si eu cu soacra..ma tot innebuneste ca ea vrea sa facem botezul la tara..botez maaare..sa stie lumea ca are fii-su copii 

i-am taiat-o si i-am zis sa stea linistita ca il fac unde vreau eu ..acasa..acu 8 pers (ei, cumnatiisi nasii)
acu m-a atentionat ca imi trebuie si mosshi ..imi trebuie ???
voi aveti si nasi si moshi ?
Simo
17 +
Shines spune:
apoi cica sunt ajutorii nasilor ..moasa imbraca copilul acasa si il aduce la biserica..si nasa il imbraca si il scoate din biserica..io nici nu stiu unde e nasa mea..daramite moasa..la cat de ''organizata'' a fost mama..
Simo
17 +
bebelu86 spune:
Simo difera de zona. sunt traditii
eu nu am auzit de moshi.
pui decat nasi si atat.
faci cum vrei tu, nu te lua dupa toti
lasa mirela k dai dupa jos imediat.
la tine sunt si 2 bbi si e normal. 

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
17+