Dovlecei in sarbatoare170-La multi ani Lisa Maria!
Raspunsuri - Pagina 6
vias spune:
sanatate micutei Ebru !!
Vad ca vorbiti si de mancarica pt bebe...buna...buna cu orez...eu nu pot sa-i dau asa ceva lui Flavius..cred ca se constipa si de la un singur bob ratacit....
Copilasii vostrii cam cata apa bea pe zi??? ca Flavius nu asa multa...
si pentru primul dovlecel al nostru Lisa Maria la multi ani!!.... si ce-mi doresc eu pentru copilasul meu, asta iti doresc si tie mica printesa!!! nu-mi vine sa cred ca a trecut deja un an...Doamne ce repede trece timpul.... spunea cineva ca nu imbatranim noi, ci cresc ei prea repede!!!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
aricelul spune:
La capitolul apa si noi stam tare prost ... sunt zile in care bea aproape o cana de la Avent de 150ml, dar si zile in care bea doar jumatate (chiar si pe caldurile astea)
_
Maria (28.08.2009)
aricelul spune:
off ..nici nu vreau sa ma gandesc ca mai exista medici care nu se documenteaza, nu sunt la zi cu informatia, nu au experienta necesara si prescriu numai aberatii .... de fapt asta e rezultatul invatamantului pe care il avem si din pacate de la an la an se degradeaza din ce in ce mai mult ... oare ce o sa facem peste 6-7 ani ??!! o sa avem ce scoala sa alegem ? ... in fine mai e drum lung pana acolo, dar in conditiile astea ...
Selen Ebru sa fie bine.
_
Maria (28.08.2009)
alex25 spune:
Fetele, va doresc noapte bunicica.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
MangaGirl spune:
da, din pacate am observat ca acasa se dau pastile, parca s-ar da fructe in piata. Asa cu o usurinta si o seninatate de te apuca groaza.
alex noapte buna.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
Lali_mete spune:
Selen pe Ebru sa isi faca efectul homeopatele date de al doilea medic . Ma ingrozesc cand aud de astfel de oameni care isi spun medici.
Lali,mami+ Paul-Iulian si+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!
vias spune:
Flavius bea foarte putina apa...50 - 60 ml pe zi...iar lapte...cam 700ml..
nu stiu cum sa-l fac sa bea mai multa apa, mai ales pe caldurile astea...
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy_pus Flavius bea foarte putina apa...50 - 60 ml pe zi...iar lapte...cam 700ml.. nu stiu cum sa-l fac sa bea mai multa apa, mai ales pe caldurile astea... Cami, de Flavius Cristian in ------------------------------------------------------------- ingerasul Darius-Andrei "Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă." Poveste si POZE |
nici Aidan nu duce 100 cred...cand ii dau din sticla, mai mult molfaie ciocul, iar din cana, jumate varsa pe el. am observat ca-i place ceaiul de menta totusi. de cand are diaree numai cu asta il tratez. si-i place, tot inspira ca sa simta menta si rade.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
monica_dicut spune:
Buona sera, buona sera senoritas ciao ciao
camy, al meu bea 750 ml lichid, 2 x 250 apa si unul de ceai. EU l-am invatat cu ceai de la humana cu fructe de padure si i-am pus din ce in ce mai putin ceai pana era apa chioara si asa a inceput sa bea ca ceaiul ala ii place.
Oare ce am vrut sa zic? Da-mi DOamne niste lecitina si increteste-mi creieru la loc.
MA duc sa adun niste scame poate il stimulez
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei