Dovlecei in sarbatoare170-La multi ani Lisa Maria!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

super, Uka, am ras chiar daca nu aveam nici un chef...

haideti sa va povestim si de aventurile noastre de azi...ieri am luat ultimul rezultat la copro, si a iesit negativ...dar cica daca a iesit o data, inseamna ca este acolo, doar ca se vede destul de greu si de aceea e nevoie de mai multe probe....anyway, ieri era tarziu sa mai sun la med de fam sa ne programam, asa ca ne-am dus direct la homeopat de dimineata...boon...se uita pe analize, zice ca trombocitele sunt cam mari si sa-i facem un exudat, ca daca nu i-a iesit infectie urinara, poate e ceva in gat...in plus, ne da si fier haussman ca suntem sub limita, si pt giardia, ne scrie zentel si ceva pt ficat, care cica sa contracareze efectele acestui zentel....in toata nebunia, ca vorbeste mult dr, si Ebru plangea si etc etc, noi n-am intrebat daca e homeopat tratamentul....sunam la med de fam sa facem si la ea o programare, ne zice ca nu este azi la cabinet, si ii spunem prin telefon ce ne-a dat dr homeopat....stupoare! "pai asta nu e tratament homeopat, asta puteam sa va dau si eu, zentel nu se da la copii sub 2 ani, ca poate sa faca hepatita! duceti-va la alt dr homeopat" si ne-a recomandat ea pe alta....care alta ne-a zis la fel, ca nu se da zentel, ca si numai dupa 2-3 doze s-au inregistrat crize de hepatita la copilasi sotz daca avea timp sa mai umble cred ca se ducea inapoi la prima dr si=o lua la ture, ca lui mult nu-i trebuie!
anyway, acum ne-a dat a doua dr tratament homeopat, plus biotics baby pt flora intestinala, cica daca are flora sanatoasa, chair daca se mai molipseste, poate sa elimine parazitii fara probleme....si cica e bine ca inca o alaptez, ca de aia nu are simptome nici acum....dupa ce terminam cu astea, trecem si pe fier..nu de acum, ca sa se poata asimila cum trebuie...

cam asta a fost....timp si bani cheltuiti aiurea, la o dr care e cunoscuta si recomandata pe aici prin Ct stiti cum e cu pomu laudat...
deci am inceput ziua bine...si am continuat-o si mai bine

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Of mai Selen.. Cum naiba , la ce dr ati fost? M-au apucat nervii! Astia isi bat joc de noi, merita sa-i mai faci o vizita sa tipi un pic sa auda toti pacientii ce buna e! Bravo ca ati sunat si nu ai apucat sa-i dai ..

C a r i n a Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

doctorii astia...pupici pentru Ebru sa se faca bine cat mai repede..
uka, super evil look

TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Buna!
Fetle ce mai faceti?Eu nu am mai putut intra sa va citesc.Am intrat aseara tarziu sa urez primului nostru dovlecel toate cele bune,insa copilul meu care a mai fostsi bolnav zilele astea ma acapareaza cu totul.Cred ca Uka zicea la un moment dat ca nu se poate organiza.Ei bine vad ca e activa tareiar eu mai dezorganizata ca oricand.Ukuta scumpa cum faci?Vinde-mi un pont si iti raman pe veci recunoscatoare.
In fine,despre noi:Copilul e bine.Azi am fost la control si nu mai are nik!Multumesc Lui Dumnezeu1Tare rau a fost.Cele mai cumplite momente sunt cele in care nu-ti poti ajuta puiul.In fine,toate bune acum si speram sa ne si tina.
Va pupam si revenim.
Si sa vedeti ca am citit un pic din urma v-am urmat exemplul si sfaturile:Eu am adaugat poze pe Picassa.Cred ca-s cretina.Le-am pus in seara asta si le sterg maine.Va pup

Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Raluk da , da ...eu votez si sunt de acord

daca intra cineva pe webshots sa ma stearga si pe mine de pe fata pamantului ca eu nu mai stiu nicio parola si niciun user dar stiu ca am poza cu burtica mea aia tonifiata .....de acum 100 de ani....
Poate vor nesimtitii sa le pun o poza cu burtica de acum ca sa le treaca elanul si voiosia de fetisuri

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

tare Luci!
Eu, cu riscul de a mai lua un avertisment, pot pune o poza cu my big , sigur ii dobor si pe la noi nu mai trec

esti de coma!

Luci si eu votez. inca nu stiu ce sa fac cu picasa, dar ma decid rpd.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia0807
Cred ca Uka zicea la un moment dat ca nu se poate organiza.Ei bine vad ca e activa tareiar eu mai dezorganizata ca oricand.Ukuta scumpa cum faci?Vinde-mi un pont si iti raman pe veci recunoscatoare.

Ei, asta era mai demult... Acum ma ajuta faptul ca doarme destul de mult, 3 reprize de cel putin o ora jumate. Si data fiind canicula, iesim numai pe seara afara, dupa 7. Stam pana la 9-10. Papica fac repede, ne jucam. Nu stiu, e mai lejer decat inainte dar nu as putea sa-ti dau vreun pont. Depinde si de bebe, Carina se joaca mult si singurica in mijlocul camerei, exploreaza apartamentul dar e cumintica, nu ma solicita 100%. De-asta am timp de voi.

A fost un succes orezelul sa stiti A papat asa, cu gura dupa lingura!! Sa incercati si voi, e cumparat de la mega-image. Noi plecam afara, va pup !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Honney ,i'm hoome!
Am impachetat fetele aproape tot,mai am papica baiatului,pe aia o pun dimineata in geanta,pentru ora 10-11, ca dupaaaa ..are portia lui de mici,bere,carnati,peste si ce-o mai fi acolo .
Uka super povestea ta... Da' eu nu am inteles o chestie creier neted,ce sa-i faci,inca nu am inceput sa adun scamele ,ursu' de ce se rusineaza : ca eu sunt slaba si el e gras ori ca dansez mai dizgratios decat imi sparie el marinarul ?

Aaa,si lupta este intre Carol si Andrei de Techila ,ca am inteles ca era cam indraznet la intalneala,si am mai inteles ca Zeina ar fi vrut sa il curteze pe Andrei,crezandu-l mai modern,dar vizita lui la malul marii a schimbat planurile .

Lali,mami+ Paul-Iulian si+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

uka felicitari, incet, incet vei deveni un as in ale bucatarelii si iti vei intrece maestrii.

selen uf, uf ce nasol cu doctorii astia. dar de unde o fi luat bronzatica giardia? si lipsa de Fe ti-au spus de la ce o are? not enough of what?

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Monis, la voi care e feelingul cu faptul ca va avea contul ala comun la ei la favorite? Stiu ca aveau si fantezii cu gravide. Tocmai mi-am amintit ca si Dana primise pe webshots tot felul de comentarii la pozele de gravida. Propun sa se stearga si albumele noastre comune de poze, de pe webshots si photobucket!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

hm, unele fete s-au incins putin, eu una nu am poze in contul comun, deoarece "comun" pare unsafe si aducator de neajunsuri... Neplacuta treaba oricum. Eu am vrut sa intru sa va anunt, dar erati in mijlocul unei hlizeli cand am avut eu timp de scris asa ca i-am zis doar lu' doamna Luci pe mess.
Poate n-ar fi rau sa schimbati si voi parola de la contul comun si s-o dati doar mamelor care scriu aici, indiferent ca stergeti sau nu pozele etc. La nov.dec a umblat vorba ca a fost cineva care s-a dat mama si a facut rost de parola.... . Nu stiu ce sa zic, dar ce e cert e ca lumea-i plina de nebuni. (Am patit si eu ca Ioana acum cativa ani, a dat sa ma pipaie un pustan, i-am dat un sut de mi-am rupt slitul de la fusta ).

Selen multa sanatate AlbeiCaZapada

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Of mai Selen.. Cum naiba , la ce dr ati fost? M-au apucat nervii! Astia isi bat joc de noi, merita sa-i mai faci o vizita sa tipi un pic sa auda toti pacientii ce buna e! Bravo ca ati sunat si nu ai apucat sa-i dai ..

la dr Sima...cred ca ai auzit de ea...
mai, si mai am si ceva cunstinte care merg la ea, o sa le povestesc si lor...chiar si mamici de aici de pe forum stiu ca o recomanda....

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput