Dovlecei in sarbatoare170-La multi ani Lisa Maria!
Raspunsuri - Pagina 7
Ioanna81 spune:
buna fetele,
uka, monicaa, fetelor... m-as combina si eu cu voi la o gargarita din aia. ma primiti???
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
Fragutza spune:
Mamicile mele din club, ce mai fac puisorii vostri dragi? In seara asta Natalie a mai convins un cuplu sa amane un pic the baby project
Am incercat sa stam la o terasa...efectiv s-a dat cu fundul de jos, a dat din maini, din picioare...brrr, nasol tare. Am incercat eu sa le explic ca de fapt ea e inteligenta si d-aia face asa, ca stiu de la pretena mea din Anglia, dar n-au crezut..vedeam cum creste groaza pe fatza lor.
Hai, cine mai vine c-o poveste?
Apropo, Uka, fremoasa povestea, da prea complicaata draga, d-astea mai scurte nu stii?
Pentru puiul tau
MangaGirl spune:
Fragutzo am o prietena unguroaica aici, care-si doreste la nebunie un copil. El nu prea vrea inca...deh...unii inteleg de ce. De cate ori vrea sa se convinga vine la mine si se joaca cu Aidan. Si cand vede cat timp ia culcatul, spalatul, hranitul...se razgandeste si zice ca nu mai vrea pentru moment. Cand i-am mai si zis de cand nu am mai baut, a plecat convinsa ca inca nu are de gand sa lase vinul de la masa. Asa ca...intelegem...arcuiri, urlaturi, dat din maini si din astea, avem si noi. Azi m-am gandit la voi cand fiul meu a inceput sa zbiere in carut dupa 15 minute. Asa ca ne-am intors din oras cu Aidan pe capota carutului. I-am intepenit mainile de bara si tot ar fi vrut sa se ridice si de pe copertina, pentru ca el voia dus in brate. si a zbierat mai frate....luuuung si ascutit cum face el de cand si-a descoperit vocea. se uita toata strada la noi.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
monica_dicut spune:
E luna plina, cred ca d'aia a facut Natalix asa.
Sa va povestesc eu cum pleaca fii-miu de mana cu oricine de pe strada?
Sau cum mi-a alunecat azi in baie si s-a lovit cu gura de ea si i-a curs sange?
Nee, ca visati urat la noapte
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
doris_79 spune:
Bune fetele(care inca mai bantuiti).
Fragutza, pai theo, (nu rade, please)se da cu skatoboard-ul lui frac-su.A primit andu cadou de la nasa-sa,(pe care theo nu o suporta sub nici o forma)si este topita dupa el.Mai merge andu prin casa cu chestia aia si ea fuga(busiland) dupa el.Ii place la nebunie.Cred ca o atrage culoarea..
mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003
Poze Theo
Poze noi
happy_uka spune:
uof uof ..respiram pana la 5, zambim...respiram, zambim..
asa trec eu peste istericale. ma ajuta daca imi spun mereu ca are un motiv pentru care e zgomotoasa; de obicei ii este somn, de exemplu in seara asta am iesit si noi ca tot cocalaru prin mamaia pe faleza.. si am stat la o terasa unde , evident, s-a plictisit, i s-a facut somn.. am pus-o pe 2 scaune unite si am rasturnat continutul posetei mele, plus cateva lingurite si castronase din geanta ei cu papica si am castigat 30 de minute !
eu sunt sigura ca ei au mereu un motiv, se plictisesc sau nu le place ceea ce fac in momentul acela. eu incerc sa o inteleg si sa-i distrag mereu atentia, sa o provoc, ii cant, am desene animate pe telefon, ii fac poze si i le arat.. rabdare .. sunt mici si curiosi si neastamparati..
stiu ca toate ati incercat trucurile astea, nu vreau acum sa fac pe desteapta, va spun ce functioneaza la noi.
nu-mi vine a crede ca cineva care o vede pe natalix sa vrea altceva decat o copie a ei!! serios, ti s-o fi parut ! zambeste mami, da-i un pupic si bucura-te de ea, asa nazdravana cum este de-asta suntem noi mame, pentru ca trecem cu bine prin toate. cateodata ma detasez si imi amintesc cum plangeam luna de luna cand ea nu exista. va pup dulce. sunt cam adormita, nu vreau sa fiu insensibila, imi pare rau daca v-am suparat cu ceva. noapte buna
ioana, se rezolva, vorbim maine pe PM.
C a r i n a Nihil Sine Deo
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Sa va povestesc eu cum pleaca fii-miu de mana cu oricine de pe strada? |
si al meu e un tradator....la oricine sta in brate, merge...nici macar nu se uita dupa mine sa vada daca mai exist sau nu. eu copil mai nerecunoscator nu am vazut in viata mea!. pai daca nu ar fi tzitzi, zau daca ar avea vreo treaba.
doris_79 spune:
citat din mesajul lui happy_uka uof uof ..respiram pana la 5, zambim...respiram, zambim.. asa trec eu peste istericale. ma ajuta daca imi spun mereu ca are un motiv pentru care e zgomotoasa; de obicei ii este somn, de exemplu in seara asta am iesit si noi ca tot cocalaru prin mamaia pe faleza.. si am stat la o terasa unde , evident, s-a plictisit, i s-a facut somn.. am pus-o pe 2 scaune unite si am rasturnat continutul posetei mele, plus cateva lingurite si castronase din geanta ei cu papica si am castigat 30 de minute ! eu sunt sigura ca ei au mereu un motiv, se plictisesc sau nu le place ceea ce fac in momentul acela. eu incerc sa o inteleg si sa-i distrag mereu atentia, sa o provoc, ii cant, am desene animate pe telefon, ii fac poze si i le arat.. rabdare .. sunt mici si curiosi si neastamparati.. stiu ca toate ati incercat trucurile astea, nu vreau acum sa fac pe desteapta, va spun ce functioneaza la noi. nu-mi vine a crede ca cineva care o vede pe natalix sa vrea altceva decat o copie a ei!! serios, ti s-o fi parut ! zambeste mami, da-i un pupic si bucura-te de ea, asa nazdravana cum este de-asta suntem noi mame, pentru ca trecem cu bine prin toate. cateodata ma detasez si imi amintesc cum plangeam luna de luna cand ea nu exista. va pup dulce. sunt cam adormita, nu vreau sa fiu insensibila, imi pare rau daca v-am suparat cu ceva. noapte buna ioana, se rezolva, vorbim maine pe PM. C a r i n a Nihil Sine Deo |
mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003
Poze Theo
Poze noi
Fragutza spune:
Uka
Asa e mami, e un motiv sigur..ceva o supara, draga de ea. Tot cred ca e un canin care se pregateste sa iasa..si poate d-asta nici nu mananca.
Pentru puiul tau
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui Fragutza Uka Asa e mami, e un motiv sigur..ceva o supara, draga de ea. Tot cred ca e un canin care se pregateste sa iasa..si poate d-asta nici nu mananca. Pentru puiul tau |
pai ala e mami, ca sunt pacatosi. al meu maraie la un incisiv. saracuta, cred ca o doare tare.