Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (168)
Raspunsuri - Pagina 7
belleane spune:
Danicris: am vazut pozele cu copilasii tai frumosi foc. Mi-au placut costumele fetei dar si baietelul elegant cu frac. Ma bucur ca a fost frumos si s-au distrat invitatii.Tu erai cea cu portocaliu?
Adriana: eu cand ies cu fetele nu reusesc sa ma concentrez sa cumpar decat lucrurile esentiale trecute pe lista. De cumparat ceva pentru mine nu am reusit pana acum. De fapt am devenit ingrozitor de pretentioasa si nu-mi place nimic dar nici nu-mi vine sa incerc nimic.
Tot astept sa revin la masurile mele de altadata ca sa pot sa-mi cumpar lucruri.
Am cumparat deja vopsea lavabila. Sper sa nu=mi ocupe asta toata saptamana. As vrea sa cumpar niste stikere cu personaje din povesti sau ceva frumos. Stiti voi pe unde as putea gasi?
Cleo: am vazut pe undeva dar nu-mi amintesc, eu am un tricou cu Marie care este neimbracat si cred ca nici nu=i mai vine daca vrei ne vedem si ti-l dau.
Danicris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BELLEANE Danicris: am vazut pozele cu copilasii tai frumosi foc. Mi-au placut costumele fetei dar si baietelul elegant cu frac. Ma bucur ca a fost frumos si s-au distrat invitatii.Tu erai cea cu portocaliu? Te iubim, printesa Victoria!!! |
Saru'mana. Nu, Belleane, eu eram cea "grasa si naspa" in portocaliu. Daaa, Vladuc a fost senzatie cu fracul lui, nasa i l-a adus. Ce s-a mai fatait in fata oglinziiiiiiiii ... era foarte mandru de tinuta lui. Multumesc pentru aprecieri.
Simonita , Alysh , Gabitza , Lori , Laurita , Adriana , va multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase la adresa puilor mei, am o inima maaaaare-maaaaare cand citesc. Va imbratisez cu drag.
Dani, mami de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
MsBB spune:
, daca auziti un tarshait in urma, sunt io, melcu', va ajung din urma .
Sunt ingrozitor de obosita. RUPTA!Ma usuca si greutile si ma simt stoarsa de forte.N-am putere sa fac nimic si toate le fac in reluare. Dar ma straduiesc , dau din coate sa ma tarai mai cu spor
V-am citit si ieri din umbra dar pe seara n-am mai avut forta sa mai scriu, dupa o runda de urlete groaznice la am cazut si io la cu parul ud, ca vai mama mea. M-am trezit in mijlocu noptii cu jaluzelele-mi fluturandu-mi in vant, cu tunete si bubuituri de tremura patu' so bye bye mr. Ene
Oricum ati cam tras chiulu' ieri pe aici .
Lori - welcome back! Cum a fost nunto-cumatria? Ma bucur ca a fost ok acolo , Robert ok cu buna de servici. Bafta in continuare, sunt sigura ca se descurca buna dar na' care-i rolul nostru? Nu tre sa ne stresam si noi olea?
Anyways, zi de TT? Cand ai rezultatul? Tinem pumnii sa fie totul bine.
Am cartea " Totul se intampla pana la 6 ani" de pe vremea cand eram cu Andra, am studiat-o deja. Cred mi s-a aprins un filament si stiu unde am citit eu titlul pe care mi-l amintesc. Cred ca este titlul unui capitol din Supernany. Parca am rasfoit odata continutul la o librarie si am vazut acolo ceva de genul. Mai sap . Oricum am gasit o multime de articole frumoase pe net. Imi caut material pt zilele cand voi fi mai " imobila"
Mai, Dani, stii deja ca imi e draga Andra ta dar asa buburuza este absolut delicioasa , Vlad in frac DEMENTIAL . Amandoi sunt o incatare, esti o FERICITA
Hai, hai cu
Citat: |
eu eram cea "grasa si naspa" in portocaliu |
Belleane - nu-mi vine sa cred ca sunt pe cale sa zic asta dar cred ca zugravitul ar fi primul pe lista cat sunt ele plecate, si daca mai e timp , de ce nu si un mic. Ah, vad ca intre timp te-ai hotarat . Spor la treaba
Stickere eu am vazut pana si pe la Real dar mi se par nesimtit de scumpe . Eu vazusem la un magazinel aici in orash, stickere frumoase si pret superrrr ok, la un sfert cred fatza de cele de la Real. Deci, sfatul meu e sa intri la niste magazine mai mici sa intrebi.
Sa ne arati rezultatul munci, Picasso!
Inais , multumim de tratatie . Sa va priasca la maxim vacanta si va asteptam cu drag acasa, la povesti multe
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
Am inceput aventura nr.2
Lorich spune:
MsBB doar am auzit eu un tarshait...
Rezultatul la TT mi-l dau in 3 zile, mi se pare fff repede, brr... ce emotii voi avea. Azi noapte mi s-a intarit burtica, nu stiu daca e normal, daca e de la obo, de la griji... o s- intreb pe dr. cand merg cu rezultatul la ea.
Deci esti cu gretosenii... bleah
Si eu am primul vomul din supernanny (sunt mai multe?) si mi s-a parut foarte faina, adica inveti multe din exemple. Treb s-o recitesc si eu, vorba ta, cand voi fi mai imobila.
Te pup cu lamaie!
Aaaa.a...vorba de lamaie... sapt trecuta era sa vomit pe stomatoloaga. Mi-a dat cu chestie de aia acra tare in gura, multa, si m-a luat pe nepregatite si cand am tras un "oaaac' cu tot cu aspirator de saliva, cu cotonete prin gura, mi-au tasnit si lacrimile... saraca dr. cred ca a facut pe ea. Mi-a fost o frica tot restul "lucrarilor".
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 15+
MsBB spune:
Na, tocmai ce am cobit greata asta, m-a luat rau de tot, incerc sa o pacalesc cu niste iaurt rece. Nu stiu ce sa mai mananc, ce sa mai fac sa scap. Am momente in care parca raman fara aer, uff.
Lori, . L-am intrebat acum pe nea "goagle" de Supernanny si am gasit in cuprinsul cartii "5.3.1 Rivalitatea intre frati
5.3.2 Parinti gelosi si posesivi " - poate asta imi amintesc eu . O sa ma mai uit cand am timp si daca gasesc ceva interesant dau de veste. Si-n cartea Dr. Spock am gasit niste fragmente interesante, adaug la cutiuta, n-au cum sa strice.
Deci maine ai rezultatul, nu? Te asteptam cu vesti bune, draga mea .
Am si io niste amitiri horror de la dentist, de pe vremea cand eram insarcinata cu Andra. Acu' io ca io dar saraca doctorita cred cand a auzit horcaitul ala de porc injughiat si a vazut omuletu' meu strambat de senzatia de si lacrimile cum imi tasheneau din oki cred ca involuntar s-a ferit din calea mea .
Am istoric lung cu doctorita asta de care zic . Eu am fost un copil care jumate din copilarie si-a petrecut-o pe la usa cabinetului stomatologic . Intr-o iarna, chiar de craciun m-am trezit cu un cadou mai ...delicat . 2 abcese, simetric aranjate in gura , de aratam ca un buldog la menopauza .
Ce sa fac? M-am dus peste saraca femeie acasa ( imi era si vecina, pacatul ei ) m-a obolojit ea cum a putut si dupa antibiotice cum intr-o parte nu se ducea infectia a hotarat sa-mi scoata maseaua care oricum era praf. M-am dus, am cascat, m-a intepat sa ma amorteasca - NIK. Doza 2 - NIK, doza 3 NIK. Extractie pe viu. Ioi, ioi, oooo ce durereeee!
Si eram noi acolo in durerile faceri ( sau mai bine zis, a desfaceri ) cand maica-mea, nestiind de ce stau atat de mult in cabinet bate la usa si baga capul pe usa....imagine : scaunul stomatologic era cumva pus cu spatele la usa, deci a trebuit sa fac o intoarcere de 180 de grade sa-mi expun coltii insangerati
si deci intra maica-mea, exact in momentul ala io o muscasem de mana pe doctorita, io urlam, ea urla, intra maica-mea si zice buna ziua la care io rasar ca o floare cu capu' zburlit, inlacrimata toata, cu sange siroind de parca eram un vampir ce-si terminase masa,cu fofoloage de pansament pe la coltul gurii atarnand, transpirata toata,doctorita mai mult calare pe mine, chinuindu-se sa ma imobilizeze , cu un genunchi peste mine, si ea transpirata, indurerata.... cred ca eram CEVA DE VIS amandoua, si eu si doctorita.
Doctorita saraca ce sa mai zica?A mimamt un zambet de politete si i-a zis maica-mii : mai dureaza un pic . Cred ca saraca mama un pic a mai avut sa nu leshine.
Asa ca de atunci port placuta " atentie, caine rau"
Am incheiat transmisiunea, s-a trezit mandra mea, a dat ordin "kk, pishu" am fujit!
Am inceput aventura nr.2
MsBB spune:
Vedeti cum sunteti? Apar io fugiti voi
Gata, plec la , puteti iesi .
Sper ca sunteti ocupate cu activitati dragutze si frumoase, da?
Noapte buna!
Am inceput aventura nr.2
cleo78 spune:
mersei in Kiabi.
Apoi culcai fata.
Deci cheltuii 200 roni. Luai asa:
-geaca de toamna/primavara roshie ca portocala
- blugi cu Marie Marie
-rochie cu Marie Marie cu bretele reglabile si buzunare, merge si la iarna
-dresuri
-sosete
-pantaloni de fas 3/4 (pot sa le pun si dres mai tarziu)
-pantalon scurt si colant
-tricou cu maneca lunga si jacheta
-pantalon de trening
reduceri mari dar nu la orice...in special chestii de vara.
MsBB spune:
Niatza!
Mi-a sunat ceasul ......., cel intern . Apuc sa fiu prima care-i ureaza Alinei LA MULTI ANI!
Alysh, sanatate multa, bucurii, realizari pe toate planurile, viata lina si frumoasa alaturi de voinici tai, sa-ti dea D-zeu putere sa-i vezi impliniti, realizati in viata. LA MULTI ANI, draga mea
Cleo sa le poarte sanatoasa . Spor la murdarit .
Va si va urez o zi frumoasa.
Eu ma duc la intepat acusi - mai rau e ca mai trebuie sa stau fara sa mananc cel putin inca vreo 2 ore si numai la mancare imi e gandul
Am inceput aventura nr.2
Danicris spune:
Buna dimineata, fete dragi.
Multi ani traiasca ...
Multi ani traiasca ...
Laaaaaaaa muuuuuuuuuulti aaaaaaaaani ...
Cine sa traiasca ...
Cine sa traiasca ...
Laaaaaaaa muuuuuuuuuulti aaaaaaaaani ...
Alysh sa traiasca ...
Alysh sa traiasca ...
Laaaaaaaaaaaaaaaaaaa muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulti aaaaaaaaaaaaaaani ...
Sa fii sanatoasa, fericita, sa ai parte de tot ce iti doresti. Sa va traiasca puii, sa fie sanatosi si fericiti, sa va aduca numai bucurii.
MsBB, bafta la analize, sa dea Dumnezeu sa fie totul perfect. Imi pare rau de gretosenii, mie imi treceau numai cu fainoase, toata ziua mancam biscuiti, covrigei, etc.
Lori, m-am tot gandit la tine si la temerile legate de TT, nu stiu daca iti amintesti, eu la Andra am patit-o, a trebuit sa fac amnio si tot am stat cu gandul la acel rezultat nenorocit pana a venit neonatoloaga la TI sa-mi spuna ca Andra nu are nimic, abia atunci am rasuflat usurata. Sa dea Dumnezeu sa iasa bine rezultatul, sa te poti bucura de sarcina, te asteptam cu vesti bune.
Cleo, sa poarte sanatoasa Mara ce i-ai cumparat. Ai luat destule cu 200 lei zic eu.
Am ciorbita pe foc, m-a trezit Andra de la 5 cu chef de vorba, ne-am pupacit putin si ne-am apucat de treaba. Voi ce mai faceti la felul doi ? Eu iar am un imens vid.
Ieri Vladuc a mancat ficatei cu piersica. El mi-a dat indicatia asta, mi-a aratat sa-i dau o data ficatel, o data piersica, pana a vazut ca m-am prins ca le vrea asa combinate. Am gustat si eu, foarte bun insa nu mi-ar fi trecut prin cap sa combin asa.
Va doresc o zi frumoasa, papaaaaaaaaaaaaaaaa ...
Dani, mami de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
gabitzam spune:
Alyshcutza, la multi ani draguta noastra, sa fii fericita cu toti baietii tai mari si mici, sa ai o viata plina de bucurii si sa fii sanatoasa! La multi ani !