Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (168)
Raspunsuri - Pagina 8
Reallaura spune:
ooof, pana a plecat Mirci la gradi vad ca mi-au luat-o altii inainte cu urarile:
Alysh iubita mea, la multi ani, tot ce-ti doresti, sa fii fericita si sanatoasa, sa te bucuri de copilashi!!
Sa ai o zi minunata!
Reallaura spune:
Cleo sa-ti fie de bine cumparaturile, as da si eu o raita cu fata in marsupiu, daca zici ca au reduceri
cleo78 spune:
la multi ani ALysh, sa fii sanatoasa si la punga grasa, sa fii fericita si de nurori iubita!
laura, Kiabi au reduceri 50% la anumite item-uri. Nu la cele de iarna.. a ttreuit sa scotocesc io pe acolo... dar per total sunt f. multumita, ca i-am luat mai multe tzinute, si de afara, si de interior, i le pot combina, si dresurile spala usor si mai ales usca usor (neavand spatiu prea mare..asta e un criteriu ). La ideea de a combina pantalon scurt cu dres nu m-am gandit asa ca o sa ii mai iau dresuri f. colorate, cu dungi etc.
danicris, sa mai citesc din meniul de la gradi:
-parjoale (ei la fac la cuptor..nu prajesc)
-piept de pui la cuptor cu rozmarin si barabule natur
-orez cu ficatei
-acasa am facut pui cu smantana
acu, din dilemele de shopping: dresurile/ciorapii Ciserom erau candva super faine. Ei, le-ati mai vazut prin magazine? sa caut? merita sa incurajez industria romaneasca ?
Belleane, pai poate apucam sa ne videm . Pt Marie Marie.. care e cu scandal in fiecare dim... ce marime e? ca fiica mea a ajuns la 13 kile.
MsBB, bafta la vampirescu'
Lorich, bafta cu tt-u, super repede vine acu; tin minte ca venea la 1 sapt.
Tot din dilema de shopping, pt mine am nevoie de jachete. Cu nasturi, sau cu anchior...nu stiu cum, sa le trag peste camasi/tricoaie.
Bun, dar daca stiti de undeva la preturi nu f. obraznice, ca imi tre 2-3... (si mai ales sa reziste, ca am luat unu si la 2-3 spalari s-a kkit si uratzit...)
Hai.... brainstorm cu ce reduceri minunate ati mai vazut!!
Lorich spune:
La multi ani Alina, multa sanatate, implinire fericire si liniste alaturi de familia ta frumoasa!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 15+
MsBB spune:
Deci sunt iremediabil defecta la cap , sunt dusa cu pluta .
M-am trezit dimineata, m-am dus ca omu' la baie apoi cand am realizat cat e ceasul m-am tuflit iar in pat sa mai dorm. Cum n-am putut m-am apucat de treaba la calc, mesaj DC si alte asemnea.
A facut al meu husband oki si cand inca era buimac de somn mi-am exprimat, ca o duamna fina ce sunt de altfel, supararea ca am uitat sa ma pish la borcan.
Dupa ce a cracanat al meu ochi la mine sa inteleaga ce naiba vreau io de la viata lui, m-a expediat la baie sa ma ... um chinui.
M-am chinuit, am obtinut , m-am imbracat si am plecat victorioasa cu pishatu' in mana la laborator. M-am delectat in asteptarea intepaturi cu afisele de pe pereti, ca na , om cult sunt , si era pacat sa nu-mi folosesc capacitatea mea de om educat : citirea. Si am citit o spermograma si am aflat cum se obtine prin masturbare fara lubrifianti , cum se recomanda igiena organului cu apa si sapun ... ma rog...
Si am ajuns acasa ... cand stupize-stupize, dau sa ma dezbrac da' nu vad nasturii de la camasa. Pai na' erau pe dedesubt . Am mers ca o tzatza cu camasa pe dos , cu o cusatura de juma de deshti fluturand in vant, descusuta toata pe la margini si cu urme de antiperspirant la subrat .
Bai deci cat de ... iluminat tre sa fii sa iesi asa din casa ?
Si-l intreb pe al meu :" dar n-ai vazut in ce hal am iesit io din casa? " La care el senin, dorind probabil sa ma consoleze ca m-am facut de ras , imi spune " dar ce eu ma uit la tine ? "
Halal . Acu sper doar ca toata lumea m-a ignorat , nik ciudat la o capra de 172 cu pete albe la subrat si cu cusaturile in vant, nu?
Ma duc sa mananc , sa uit de rusine
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
Am inceput aventura nr.2
Lorich spune:
Esti de groazaaaaaaaaa......
m-ai omorat, n-am vazut asa ceva pana acum!!!!!
Adriana_78 spune:
La multi ani, Alina! Sa ti se implineasca cat mai multe dorinte!
MsBb, acum s-a produs, daca nu te-ai intalnit cu vreun cunoscut, e deja uitata treaba
esti gravida, se mai intampla, stai sa vezi mai incolo
Apropo de intamplari din sarcina si eu cand eram insarcinata, da mai pe la sf. sarcinii am plecat la magazin si am lasat usa de la masina larg deschisa -- cand m-am intors eram f. intrigata de aspectul masinii -- nu lipsea nimic (eram in Viena)
Apoi am trantit usa si cheia era pe dinauntru in yala ...
Lorich spune:
Apropo de intamplari cu gravide, tati (ca si el e insarcinat, nu? ca doar suntem cuplu modern ) e de regula delegat sa care sacosele cu cump de la masina sus; eu am treba cu Robert, sa-i dau sa pape etc. Si intr-o zi tati adusese sacosele sus, le pusesem noi la locul lor, eu eram ocupata sa acresc cioba cu lamaie (facuta de dimi, lasata sa se raceasca sa nu moara Vit C)...si cauta lamaia, cauta.."mai Cristi , parca am cumpart lamaie, ca n-o gasesc". Stam noi stramb si gandim drept, apoi imi arata Cristi masina pe geam - langa masina o sacosa plina de cumparaturi...nu numai lamaie, dar era full, full cu tot felul. Si culmea, in Romaniaa, de data asta!
MsBB spune:
si cand m-am consolat ca-s si blonda si ( na' nu poti sa le ai pe toate in viata, si burta si crier ) si mi-am revarsat supararea pe niste sandwich-uri finutze arunc un ocki catre camasa criminala care s-a lipit pe mine pe dos si vad mareata la spate o eticheta cat zilele lu' Adam si Eva si scris mare cu litere boldate pe negru MUSCLE . Normal ca am fost cu parul legat la spate , sa se vada bineeeee eticheta si titlu mrs. muscle .
In ce hal pot sa fiu ?
Valeu maica si-s doar la inceput
Acu stau si analizez zambetele de pe fetele celor cu care m-am intalnit, de la laborator care imi zambeau empatic si io ma gandeam ca o fi din cauza chipului meu angelic
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
Am inceput aventura nr.2
mihaser spune:
Salut!
La multi ani Alysh si Inais! Sa fiti sanatoase si fericite!
Cine imi da si mie adresa cu aranjamentele lui piggy?
Va pup!