Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.106
Raspunsuri - Pagina 9
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui plateea cicoare... ruxita... merg sa caut si ii torn vreo cisterna soacra-mii in cap, in bors, in ceai, in cafea... gata... uite a trebuit sa vina ruxita cu solutia la problema mea, ca io eram disperata... daca-mi zici care e si pt "copiii care refuza diversificarea", te trec pe lista celor "vesnic recunoscatoare"... I will survive... www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
plateea, nu stiu pentur copii care refuza diversificarea... dar pentru adulti am zis "impatiens" pentru lipsa de rabdare a mamicii... am gasit acum o sursa pe net, cred ca pun planul terapeutic cu esente florale Bach in actiune.
AMR 8, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)
miremia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
si noi incident mai deunazi cu picioruse fluturand in aer la marginea patului... bine ca n-ati patit nimic! de ce e bine sa pui copilul in patutul lui... dar, eu il adorm in patul nostru la san, dupa care cand vreau sa-l transbordez in patutul lui, se trezeste si de cat sa ma tot fatzai toata seara adormindu-l iar si iar, mai bine il las sa doarma in patul mare, probabil la voi e la fel...of, mai. AMR 8, aproape o dama bine! Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010) |
Mara doarme in patut doar primul somn de noapte (4-5 ore) sau daca se mai intampla sa adoarma ziua singura in el (f rar).
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 8 kg
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui mariucasara
Noi am fost la Sinaia. Am vrut sa fie relativ aproape fiind prima excursie in formula extinsa. A fost f. ok nu mai imi e teama sa plec cu ei. Am urcat pana la 2000 cu telecabina spre incantarea Sarei. Sebica a dormit in wrap, a papat in varful muntelui si a adormit inapoi. L-a terminat aerul ala curat....A repetat figura la Peles, a papat, mi-a cantat tot drumul pana la castel apoi la coborare a luat somn de voie. Mamica de caprita si shtrumf AMR 4 kg....si apoi inca 3 daca se poate...... |
mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui cristies
www.amazon.com/Fisher-Price-Laugh-Learn-Learning-Puppy/dp/B000284ZNI" target="_blank">Asta este catelul. Fi-miu la vazut in Gr si a ras la el de mama mama. Dar nu l-am luat ca era in greaca. Si pana acum a uitat taica-su de el, ca tot mai aveam jucarii care nu i le dadusem (si acum mai avem una, dar aia cica e naspa ) si-l vrea musai p-asta. _ Povestea unei . Cresc |
eu aveam altul in cap..cu butoane...da' asta e mai fain
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui miremia MS sa va fie de bine plimbarea la munte! Gara din Sinaia (desi sunt satula de statiune) este locul in care m-am intalnit eu cu tati de Mara prima data, acum aproximativ 8 ani jumate, dupa vreo 10 zile de vorbit pe internet si la tel. Aveam 20 de ani si muuuult curaj (si acum ma intreb cum am putut sa fac chestia asta, probabil am avut eu un feeling). I-am spus de la inceput ca vreau o fetita cu el, care sa-i mosteneasca inaltimea si picoarele. Prima parte ne-a iesit, acum sa vedem si cu a doua. _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 8 kg |
frumoase amintiri...
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui cris_mario
si eu tot de ziua ei i-am facut vaccinul...eu akm,la 6 luni o sa-l cumpar pe cel de stat andreea a crescut bine,sa-i fie de bine vaccinul Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... varsta Alexandrei |
pt 6 luni: sau cumperi infanrix hexa=o singura intepatura
sau iei pentaxim + engerix b =2 intepaturi
azi m-a informat dr ca trebuie sa-l iau...la sensiblu e 300 roni [296 sau297 parca]
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui blue_flower Am uitat sa va zic ca Dani are 8.7 kg -cantarit aseara la Stanciu - si 69cm. Voua vi se pare ca e obez? Ca soacra-mea zice ca e prea gras. O sa mai pun poze cu el, sa il vedeti mai marisor, ca nu am mai pus poze de mult timp. Si inca nu i-am dat nimic altceva decat lapte de la mine si LP si niste fructe de vreo 1 saptamana - suc si pulpa. Nu i-am dat cereale deloc pana acum. Mentionez ca tac-su are 1.92 si 100kg. de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm |
nu te lua dupa so_acra ...pt ea:cicoare
editez ca am incurcat plantele
asa creste Alex
cris.dogarel spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti
nu te lua dupa so_acra ...pt ea:cicoare editez ca am incurcat plantele mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) asa creste Alex |
ce planta era inainte de edit,? matraguna?
Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra
ratusca_mica spune:
Buna seara,
Am citit si uitat aproape tot (vai, parca sunt tot insarcinata... )
Ruxita, succes cu rezolvarea starilor de anxietate! Si eu am avut 2 atacuri de panica in timpul sarcinii si nu imi mai doresc ever!!! Si sa porti sanatoasa rochia noua!
Apropos de olita, chiar azi ne-a zis asistenta doctorului sa-l punem pe olita de cand incepe sa stea bine in fundulet... deci peste o luna doua cred ca putem incepe... clar pro si contra, insa daca o faci doar ca test, nu sa stresezi copilul ca daca nu a facut kk in olita ci in pampers e RAU, eu zic ca nu are ce sa strice... face parte din tot procesul de experiente noi de care pana la urma copilul are nevoie, nu?
Happyella, cuscra, bine ai revenit, te dadusem disparuta! Ai ratat mega intalnire de cartier, poate data viitoare ne vedem si noi!
Eu am de la HIPP borcanele cu mar+piersica+orez: foarte bune la gust (mult mai bune decat ce ii prepar eu din fructe proaspete...which is kind of strange...), insa au pacatul capital ca sunt prea subtiri de la suc de mar... si eu deja ii dau lui Andrei piure mai gros...
Si am fost la vaccinul de 6 luni azi. A tras 2 reprize de plans: o data la decalotare si o data la injectie
Vesti bune: 8.1 kg si 69 cm
Vest proaste: intr-adevar e in urma cu miscarile si ne-a dat 2 saptamani de calciu Pharco si apoi inapoi la control. Isi tine bine capul, coloana, intoarce capul dupa diverse, insa nu participa la ridicarea in fundulet sau se rostogoleste... acuma, l-a si testat in timpul primei crize de plans dupa decalotare
Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)
AMR 2 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
ratusca_mica spune:
Ce de activitate pe-aici, nu prididesc cu cititu'...
Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)
AMR 2 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!