Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.106

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

cicoare... ruxita... merg sa caut si ii torn vreo cisterna soacra-mii in cap, in bors, in ceai, in cafea...

gata... uite a trebuit sa vina ruxita cu solutia la problema mea, ca io eram disperata...

daca-mi zici care e si pt "copiii care refuza diversificarea", te trec pe lista celor "vesnic recunoscatoare"...

I will survive...

www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

plateea, nu stiu pentur copii care refuza diversificarea... dar pentru adulti am zis "impatiens" pentru lipsa de rabdare a mamicii... am gasit acum o sursa pe net, cred ca pun planul terapeutic cu esente florale Bach in actiune.

AMR 8, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Eram cat pe ce sa o patim...stateam eu la calc, vad perna de protectie cazand din pat urmata de 2 picioruse. Nu stiu cum m-am ridicat, mi-am incurcat picioarele in cablul de la tastatura, nu reuseam sa mai inaintez. Noroc ca pana sa ajung eu si-a ridicat picioarele inapoi in pat.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 8 kg

si noi incident mai deunazi cu picioruse fluturand in aer la marginea patului... bine ca n-ati patit nimic! de ce e bine sa pui copilul in patutul lui... dar, eu il adorm in patul nostru la san, dupa care cand vreau sa-l transbordez in patutul lui, se trezeste si de cat sa ma tot fatzai toata seara adormindu-l iar si iar, mai bine il las sa doarma in patul mare, probabil la voi e la fel...of, mai.

AMR 8, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

Mara doarme in patut doar primul somn de noapte (4-5 ore) sau daca se mai intampla sa adoarma ziua singura in el (f rar).

_

AMR 8 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Mariucasara sa va fie de bine muntele. Unde ati fost? Ca vrea si sotul in week-end si parca pe valea prahovei nu m-as duce iar mai departe... nici atat. In week-end i-am dat gazei un borcanel cu legume si bleah... deci probabil ca nu doar borcanelul ci si combinatia poate sa fie naspa.

_
Povestea unei .
Cresc

Noi am fost la Sinaia. Am vrut sa fie relativ aproape fiind prima excursie in formula extinsa. A fost f. ok nu mai imi e teama sa plec cu ei. Am urcat pana la 2000 cu telecabina spre incantarea Sarei. Sebica a dormit in wrap, a papat in varful muntelui si a adormit inapoi. L-a terminat aerul ala curat....A repetat figura la Peles, a papat, mi-a cantat tot drumul pana la castel apoi la coborare a luat somn de voie.

Mamica de caprita si shtrumf
AMR 4 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:

Rox_y tin pumnii sa vina rezultatele negative si felictari pt achizitie.

Cristies catelul este ala de canta..."cap... umeri si genunchi si degete"? Il are nepotelul cel mare si se joaca nepotelul cel mic cu el destul de mult.

_

AMR 8 kg

www.amazon.com/Fisher-Price-Laugh-Learn-Learning-Puppy/dp/B000284ZNI" target="_blank">Asta este catelul. Fi-miu la vazut in Gr si a ras la el de mama mama. Dar nu l-am luat ca era in greaca. Si pana acum a uitat taica-su de el, ca tot mai aveam jucarii care nu i le dadusem (si acum mai avem una, dar aia cica e naspa ) si-l vrea musai p-asta.

_
Povestea unei .
Cresc
e super catelul asta!
eu aveam altul in cap..cu butoane...da' asta e mai fain

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:

MS sa va fie de bine plimbarea la munte!

Gara din Sinaia (desi sunt satula de statiune) este locul in care m-am intalnit eu cu tati de Mara prima data, acum aproximativ 8 ani jumate, dupa vreo 10 zile de vorbit pe internet si la tel. Aveam 20 de ani si muuuult curaj (si acum ma intreb cum am putut sa fac chestia asta, probabil am avut eu un feeling). I-am spus de la inceput ca vreau o fetita cu el, care sa-i mosteneasca inaltimea si picoarele. Prima parte ne-a iesit, acum sa vedem si cu a doua.

_

AMR 8 kg

frumoase amintiri...

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui happyella

multumim tuturor pentru urari
azi am fost la vaccin... a fost tare cumintica, a dat sa planga dupa ce i-a scos acul din picior, dar i-a trecut repede dupa ce i-a dat mami un pupic
avem 8 kg fix si 66 cm... in ultima luna a luat doar 200 gr si stiam ca in lunile IV-VI normal ar fi 500 gr... mi-a zis sa nu ma ingrijorez ca sta f bine cu greutatea si ca acum a luat mai putin pt ca a crescut mai mult in lunile anterioare
stiu ca la 6 luni, 8 kg e f bine, dar ma obisnuisem sa ia in greutate ca la carte...deh... poate caldura e de vina sau cantarul (pana acum o cantarea pe unul electronic, acum a fost unul cu greutati).

aaa, si nu a prins bcg-ul din maternitate... trebuie sa mergem peste o luna sa faca niste teste la nu stiu ce institut... m-a ametit de cap... mai este vreun pufulete fara semn pe manutza?

La Multi Ani ! tuturor celor care isi serbeaza ziua onomastica
La multi Ani ! sagetuzta

fericita de buburuza Andreea Maria

Andreea cea curajoasa.
Vaccinul de 4 luni i l-am facut si eu tot de ziua ei. Pe asta de 6 o sa-l aman cu cateva zile, sa nu sufere micuta de ziua ei. La 2 luni a plans groaznic la cele 2 intepaturi. Nu stiu daca s-a mai vorbit dar....as putea sa-i cumpar vaccinul de 6 luni sau trebuie sa-l fac tot pe cel de la stat? Mi-e mila de ea....o sa fie iar intepata de 2 ori.

_

AMR 8 kg

si eu tot de ziua ei i-am facut vaccinul...eu akm,la 6 luni o sa-l cumpar pe cel de stat

andreea a crescut bine,sa-i fie de bine vaccinul

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

varsta Alexandrei

pt 6 luni: sau cumperi infanrix hexa=o singura intepatura
sau iei pentaxim + engerix b =2 intepaturi

azi m-a informat dr ca trebuie sa-l iau...la sensiblu e 300 roni [296 sau297 parca]

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Am uitat sa va zic ca Dani are 8.7 kg -cantarit aseara la Stanciu - si 69cm. Voua vi se pare ca e obez? Ca soacra-mea zice ca e prea gras.
O sa mai pun poze cu el, sa il vedeti mai marisor, ca nu am mai pus poze de mult timp.
Si inca nu i-am dat nimic altceva decat lapte de la mine si LP si niste fructe de vreo 1 saptamana - suc si pulpa. Nu i-am dat cereale deloc pana acum.
Mentionez ca tac-su are 1.92 si 100kg.

de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm
lasa ,draga,copilul sa creasca in ritmul lui!
nu te lua dupa so_acra ...pt ea:cicoare

editez ca am incurcat plantele

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Am uitat sa va zic ca Dani are 8.7 kg -cantarit aseara la Stanciu - si 69cm. Voua vi se pare ca e obez? Ca soacra-mea zice ca e prea gras.
O sa mai pun poze cu el, sa il vedeti mai marisor, ca nu am mai pus poze de mult timp.
Si inca nu i-am dat nimic altceva decat lapte de la mine si LP si niste fructe de vreo 1 saptamana - suc si pulpa. Nu i-am dat cereale deloc pana acum.
Mentionez ca tac-su are 1.92 si 100kg.

de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm
lasa ,draga,copilul sa creasca in ritmul lui!
nu te lua dupa so_acra ...pt ea:cicoare

editez ca am incurcat plantele

asa creste Alex

ce planta era inainte de edit,? matraguna?

Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Buna seara,

Am citit si uitat aproape tot (vai, parca sunt tot insarcinata... )

Ruxita, succes cu rezolvarea starilor de anxietate! Si eu am avut 2 atacuri de panica in timpul sarcinii si nu imi mai doresc ever!!! Si sa porti sanatoasa rochia noua!

Apropos de olita, chiar azi ne-a zis asistenta doctorului sa-l punem pe olita de cand incepe sa stea bine in fundulet... deci peste o luna doua cred ca putem incepe... clar pro si contra, insa daca o faci doar ca test, nu sa stresezi copilul ca daca nu a facut kk in olita ci in pampers e RAU, eu zic ca nu are ce sa strice... face parte din tot procesul de experiente noi de care pana la urma copilul are nevoie, nu?

Happyella, cuscra, bine ai revenit, te dadusem disparuta! Ai ratat mega intalnire de cartier, poate data viitoare ne vedem si noi!

Eu am de la HIPP borcanele cu mar+piersica+orez: foarte bune la gust (mult mai bune decat ce ii prepar eu din fructe proaspete...which is kind of strange...), insa au pacatul capital ca sunt prea subtiri de la suc de mar... si eu deja ii dau lui Andrei piure mai gros...

Si am fost la vaccinul de 6 luni azi. A tras 2 reprize de plans: o data la decalotare si o data la injectie

Vesti bune: 8.1 kg si 69 cm
Vest proaste: intr-adevar e in urma cu miscarile si ne-a dat 2 saptamani de calciu Pharco si apoi inapoi la control. Isi tine bine capul, coloana, intoarce capul dupa diverse, insa nu participa la ridicarea in fundulet sau se rostogoleste... acuma, l-a si testat in timpul primei crize de plans dupa decalotare

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

AMR 2 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Ce de activitate pe-aici, nu prididesc cu cititu'...

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

AMR 2 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput