Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.106

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yasmine

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

sa va spun ce am patit ieri.....

Noi invatam sa stam pe olita sa facem kk si pishu acolo..si ieri cum statea ea frumos acolo..si io am zis sa sterg ceva ..la 2 pasi de ea..aud poc...a cazut in cap...nu m-am pierdut cu firea am luat-o in brate ampovestit si apoi a inceput sa rada. Pe parcursul zilei ne-a mers bine.

Azi a facut prima data kk si pishu in olita..Sunt super mandra de ea

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

Scuze ce ma bag, dar vb de Diana, ca sta pe olita ?????
Eu nu am pus nici unul dintre copii pe olita decit cel mai devreme la un an, si ambii au inceput sa nu mai faca in pampers cam la 2 ani si noapte cam la 2.5 ani. Controlul mictiunii se face abia atunci cind coloana vertebrala este maturata adica intre 2-3 ani. De aia nu sunt adepta punerii pe oala prea devreme.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia

cumnata mea (imi place foarte mult cum a crescut-o pe fetita ei) a pus-o pe nepotica mea de la 6 luni pe olita..si de la 8 luni plangea ca vrea sa faca pipi in olita. dupa 1 an -1 an si cateva luni... nu mai purta pampers.
eu sunt adepta cu cat mai repede cu atat mai bine..ma refer la pampers si la statul pe olita....chiar nu as vrea sa poarte pampers pe la 3 ani..(am vazut o fetita de 3 ani cu pampers..si chiar nu mi-a placut)
oricum fiecare isi creste copilul cum doreste

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Eram cat pe ce sa o patim...stateam eu la calc, vad perna de protectie cazand din pat urmata de 2 picioruse. Nu stiu cum m-am ridicat, mi-am incurcat picioarele in cablul de la tastatura, nu reuseam sa mai inaintez. Noroc ca pana sa ajung eu si-a ridicat picioarele inapoi in pat.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 8 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

si eu sunt adepta olitei de la varsta frageda... la varsta de 1 an copilul ar face bine sa se ceara la olita si sa nu-i mai cumpar pampersi! dar sunt realista ca vom tot avea incidente si accidente de caca-pishu pana la 2 ani... as vrea sa ramanem atunci numai la pampersi de noapte... si 2) ma grabesc sa-l pun la olita (cred ca primele tentativa le vom face pe la 8-9 luni) pentru ca e baietel si baieteii e bine sa stea fara pampersi, presupun ca si fetitele la fel (mai putine infectii urinare)... chiar hai sa dezbatem subiectul olitzei!

AMR 8, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

hello, fluturelele mele dragi!

mai intarim si azi cu o cinste cu spuma de zmeura si serbet de trandafiri in apa rece ca gheata...

uram si noi tuturor sarbatoritilor, apoi zic:

permiteti-mi sa declar replica lui cris.m "de publicat"... "eu nu calc prosoapele, Alexutzzza DA!!!"

miremia... felicitari p buna alegere dupa doar 10 zile

roxy, sa purtati sanatosi scaunul si bafta la "negative"

haircut... distractie mare si spor la decis care pediatru e mai ok

io de azi ma electrostimulez... ce bine eeeeeeeeeee... cred ca o sa devina micul meu viciu... oare cat e de rau daca devin addicted??

bea, sanatate sotului!

joi facem si noi vaccin.

lorex, ma bucur ca ai luat de coarne... masterul...

ruxita... sper sa reusesti sa invingi fara prea mult chin nenorocitele de atacuri!

I will survive...

www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

cristies, ms de sfat! sa nu stau singura cu Caius... dar nu am epilepsie sau alta boala care se manifesta in crize... nu mai am atacuri de panica, am mai mult stari de panica si agitatie ( de ex. daca ma uit juma de ora la TV la un film dinamic, sangeros, violent)... cu 2 ani in urma erau crize - cadeam pe jos (nu lesin), o luam razna, vroiam sa sun la urgente, ma sufocam, credeam ca mor, ca fac infarct s.a.m.d. - sa stau cu copilul era un remediu de calmare mai degraba, cand eram agitata mergeam sa ma culc cu Ela ... (ma gandeam ca daca ar fi vreo cataclisma planetara n-as vrea sa fiu departe de copilul meu in momentul prabusirii planetei in neant...) copiii ma linistesc... sunt cei pe care ii iubesc cel mai mult! as vrea sa-i am mereu alaturi... mi-am luat un royal jelly de la farma, zice ca e recomandat in stari de stres si anxietate... mai vreau sa gasesc si celebrele esente florale (nu le-am gasit pana acum in nicio farmacie)... - de ex. pentru anxietate sunt recomandate: plop, corcodus, zada, mimulus, castan rosu, rock rose sau castan alb; pentru atacuri de panica - remediul de salvare (un amestec de esente florale din 5 esente diferite) al lui Dr. Edward Bach...
sau altele: argimony (prima data aud) pentru anxietate tainuite (?); gentian (distrat, visator), mimulus (timiditate, nehotarare, temeri zilnice), Impatiens (lipsa de rabdare), Centaury (dorinta excesiva de a placea, lipsa de incredere in sine)... si tare - Chicory (amestec excesiv in treburile altor) de dat la soacre...
ma gandesc pe fondul unei firi anxioase-depresive orice gand negativ, temere legata de viitor poate sa starneasca agitatie, panica...

Mergi la inceput

cicoare... ruxita... merg sa caut si ii torn vreo cisterna soacra-mii in cap, in bors, in ceai, in cafea...

gata... uite a trebuit sa vina ruxita cu solutia la problema mea, ca io eram disperata...

daca-mi zici care e si pt "copiii care refuza diversificarea", te trec pe lista celor "vesnic recunoscatoare"...

I will survive...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui plateea

cicoare... ruxita... merg sa caut si ii torn vreo cisterna soacra-mii in cap, in bors, in ceai, in cafea...

gata... uite a trebuit sa vina ruxita cu solutia la problema mea, ca io eram disperata...

daca-mi zici care e si pt "copiii care refuza diversificarea", te trec pe lista celor "vesnic recunoscatoare"...

I will survive...

Vezi...de aia ne lipsesti. Esti atat de simpatica!

Replica lui cris_m (care mi-a scapat) este egniala.

_

AMR 8 kg

Mergi la inceput

miremia, ma inchin, cu respect!

dar nu puteam sa trec peste, m-a socat replica aia... sunt in stand by de atunci...

I will survive...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui plateea

miremia, ma inchin, cu respect!

dar nu puteam sa trec peste, m-a socat replica aia... sunt in stand by de atunci...

I will survive...

O intalnire cu JIJI nu ati pus la cale? Parca si ei tot pe acolo sunt.

_

AMR 8 kg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Eram cat pe ce sa o patim...stateam eu la calc, vad perna de protectie cazand din pat urmata de 2 picioruse. Nu stiu cum m-am ridicat, mi-am incurcat picioarele in cablul de la tastatura, nu reuseam sa mai inaintez. Noroc ca pana sa ajung eu si-a ridicat picioarele inapoi in pat.

_

AMR 8 kg

si noi incident mai deunazi cu picioruse fluturand in aer la marginea patului... bine ca n-ati patit nimic! de ce e bine sa pui copilul in patutul lui... dar, eu il adorm in patul nostru la san, dupa care cand vreau sa-l transbordez in patutul lui, se trezeste si de cat sa ma tot fatzai toata seara adormindu-l iar si iar, mai bine il las sa doarma in patul mare, probabil la voi e la fel...of, mai.

Mergi la inceput